Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Bissell

BISSELL porszívók

BISSELL: eszközök a tökéletesen tiszta otthonért

A BISSELL amerikai családi vállalkozás öt generáció óta világelső a padlóápolás területén. A kutatás, az életstílus és a vásárlók takarítási szokásai iránti hosszú távú elkötelezettség tette lehetővé, hogy a vállalat egyre újabb és újabb innovációkkal és forradalmi technológiákkal lépjen a piacra. A BISSELL praktikusan megtervezett termékei az egész háztartás egyszerű és gyors tisztítását szolgálják. Akár multifunkciós, rúd, vezeték nélküli, zsák nélküli vagy kézi porszívót, elektromos felmosót vagy esetleg gőztisztítót keresel, a számodra is akad egy BISSELL termék.

BISSELL multifunkciós porszívó

A BISSELL multifunkciós porszívók megkönnyítik a munkát

Felejtsd el a seprűt, a lapátot és a vödröt. A BISSELL multifunkciós porszívók nemcsak porszívóznak, hanem felmosnak és megszárítják a padlót. Teljesen átfogó takarítást kínálnak, és eltávolítják a látható és a mikroszkopikus szennyeződéseket egyaránt az egész otthonodban. A BISSELL multifunkciós porszívó lehetővé teszi a felmosást vagy esetleg az egyes felülettípusokhoz tartozó üzemmódok közötti intuitív váltást. Használhatod a kemény padlók és szőnyegek rendszeres tisztítására is. Ha van otthon háziállatod, szerezd be a BISSELL CrossWave Pet Pro modellt, amely kifejezetten a háziállatok utáni takarításhoz készült.

Nagy teljesítményű BISSELL kézi porszívók

A BISSELL kézi porszívók a könnyű szerkezetüknek és nagy szívóerejüknek köszönhetően hozzájárulnak az alapos, mégis egyszerű és gyors takarításhoz. Vezetékes és vezeték nélküli modellek egyaránt kaphatók. Spórolj helyet otthonodban, és válaszd a nagy teljesítményű BISSELL ICON botporszívók egyikét, amely levehető kézi egységgel és rengeteg adapterrel rendelkezik, amely a részletes tisztításhoz elengedhetetlen. Léteznek "Pet" változatok a háziállatok utáni takarításhoz is.

BISSELL rúdporszívó
BISSELL vizes porszívók

Multifunkciós BISSELL nedves tisztítógépek

Órákat töltesz a padló felmosásával és a szőnyegek tisztításával? Bízz a BISSELL multifunkciós porszívóiban, amelyek felporszívózzák, felmossák és végül megszárítják a padlót, hogy több időt tölthess a családoddal vagy barátaiddal. Ha kizárólag felmosó készüléket keresel, akkor elektromos felmosóinkban nem fogsz csalódni. Segítségükkel pillanatok alatt tisztíthatod a szőnyegeket, és a forgó kefék még a makacs szennyeződéseket is eltávolítják.

BISSELL porzsák nélküli porszívók

Függetlenül attól, hogy rutinszerű vagy tüzetes takarításhoz, az autó belsejének karbantartásához vagy a műhelyben lévő munkalap felporszívózásához keresel gépet, a BISSELL zsák nélküli porszívók ideális megoldást jelentenek a számodra is. Nem kell folyamatosan új zsákokat vásárolni, mert a porszívó a szennyeződéseket egy gyűjtőtartályba szívja, amelyet csak időnként kell kiüríteni. Nem kell aggódnod amiatt sem, hogy a por felkavarodik, mivel azt a kiváló minőségű porszűrők biztonságosan felfogják.

BISSELL porzsák nélküli porszívó
Paraméterek módosítása
37 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10