Oldal frissítése

Bissell 3175D ICON Turbo Pet 25V

1,0 1 értékelés

Bissell 3175D ICON Turbo Pet 25V


Bemutatjuk a Bissell ICON Turbo Pet 25V 3175D vezeték nélküli porszívót, amely biztosítja az egész háztartás hatékony tisztítását

A Bissell ICON Turbo Pet 25V 3175D akkumulátoros rúdporszívó nagyszerű segítő minden otthonban. Ha van háziállatod, akkor ez a porszívó nagyszerű partner lesz számodra. Fel van szerelve egy magas minőségű 400 W-os digitális motorral, amely a TURBO BOOST üzemmóddal együtt rendkívül nagy teljesítményt nyújt. Egyetlen feltöltéssel akár 50 perces működést biztosít. A porszívó tartalmazza a szabadalmaztatott Tangle-Free forgókefét, amely megakadályozza a szőrök és a hajszálak összegubancolódását. A speciális szűrő megszünteti a háziállatokból áradó szagokat, és egyúttal felfrissíti a levegőt. A Bissell rúdporszívó teljes szélességű szívóerejének köszönhetően a falak mellett és a sarkokban is képes tisztítani. Az ICON Turbo rúdporszívó könnyen átalakítható kézi porszívóvá, amelynek köszönhetően a kisebb piszkot is könnyedén felporszívózhatod. A hosszabbító cső még nagyobb manőverezhetőségének köszönhetően könnyen használható porszívózásra az autóban és a nehezen hozzáférhető helyeken egyaránt. Miután befejezted a tisztítást,csak távolítsd el a szennyeződéseket a porszívóval az elválasztóról. A minőségi LED-világítás tiszta rálátást biztosít minden szennyeződésre. 

 
 
Bissell ICON Turbo Pet 25V 3175D akkumulátoros rúdporszívó

Egyszerűen a michigani Grand Rapidsban, az Egyesült Államokban kezdődött minden.1876-ban. Azóta egyetlen dologra összpontosítunk - a padlóápolásra. Kiemelt célunk olyan innovatív készülékek tervezése, amelyek könnyen kezelhetők a tisztítás során, és alkalmasak mindenféle formájú és méretű folt, illetve szennyeződés kezelésére. Így teljes mértékben élvezheted az életet.


Bissell ICON Turbo Pet 25V 3175D akkumulátoros rúdporszívó

Extra erős motor

A Bissell ICON Turbo Pet 25V 3175D rúdporszívó egy extra erős 400 W-os motorral rendelkezik, amely akár 3x nagyobb szívóerőt biztosít. Normál üzemmódban akár 50 percig is bírja a működést.

Bissell ICON Turbo Pet 25V 3175D akkumulátoros rúdporszívó

Bissell ICON Turbo Pet 25V 3175D speciális tartozékokkal

A porszívó egy speciális fali tartóval és további hasznos tartozékokkal is fel van szerelve, amelyek sokoldalú takarítást biztosítanak az egész háztartás számára.

Bissell ICON Turbo Pet 25V 3175D akkumulátoros rúdporszívó

Kiváló minőségű LED világítás

A Bissell ICON Turbo Pet 25V 3175D rúdporszívó kiváló minőségű LED-világítással van felszerelve, amely még az olyan apró szennyeződéseket is felfedezi, amelyeket egyébként esetleg nem vennél észre.

Bissell ICON Turbo Pet 25V 3175D akkumulátoros rúdporszívó

Bissell ICON Turbo Pet 25V 3175D ideális a háziállat-tulajdonosok számára

A Bissell ICON Turbo Pet 25V 3175D rúdporszívót kifejezetten az állattartók számára fejlesztették ki. Teljes szélességű szívóerejének köszönhetően tökéletesen tisztít az egész háztartásban.

Bissell ICON Turbo Pet 25V 3175D akkumulátoros rúdporszívó

Az önkarbantartó forgókefe megakadályozza a hajak és a szőrszálak összegubancolódását

Nincs többé csomó, az önkarbantartó forgókefe megakadályozza a hajak és a szőrszálak összegubancolódását. Tökéletes a kiskedvenceink szőrének eltávolítására.

Bissell ICON Turbo Pet 25V 3175D akkumulátoros rúdporszívó

Szűrő a friss illatért

A Bissell ICON Turbo Pet 25V 3175D rúdporszívó tartalmaz egy szűrőt is, amely megszünteti a háziállatok szagát és felfrissíti a szoba levegőjét porszívózás közben.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Felszívás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Tulajdonságok LED világítás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 50 perc
Akkumulátor kapacitása 3 000 mAh
Akkumulátor feszültség 25,2 V

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 2 az 1-ben

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Rugalmas résszívó, Résszívó
Töltési módok Akkumulátor, Töltő adapter
Kefék Állati szőrre, Turbó
További kiegészítők Szűrő, Portartály

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő, Habszűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 87 dB

Tartály

Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 28 cm
Magasság 112,4 cm
Mélység 16,5 cm
Tömeg 3,18 kg

Szín

Szín Zöld
Kód:  BISTV776
Termékszám:  BIS3175D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05