Oldal frissítése

Beurer MG 205

4,8 5 értékelés
45 490 Ft

Beurer MG 205

Ha gyakran szenved hátfájástól, vagy bár szeretne, de ideje nem engedi meg, hogy hivatásos masszőrhöz járjon, a Beurer MG 205 Shiatsu masszírozó készülék tökéletes választás az Ön számára. A körben forgó fejeknek köszönhetően egy kellemes és pihentető shiatsu hátmasszásban lehet része otthona kényelmében, amikor csak szeretné. A shiatsu egy ősi japán gyógymód, melyben a test megfelelő pontjaira nyomást gyakorolva helyreáll a test energiáinak egyensúlya. A masszázs ellazítja, mégis élénkítő, frissítő hatású. Ön igényeinek megfelelően külön szabályozhatja a masszírozni kívánt területeket: a hát felső részét, a hát alsó részét, valamint az egész hátat.

Legfőbb jellemzői:

  • Relaxáló shiatsu hátmasszázs
  • 3 egyenként állítható masszázsterület
  • Fűtött masszázsterület
  • Automatikusan kikapcsol 15 perc után
  • Egyszerű kezelés és ellenőrzés
  • Minden típusú ülésen használható

Nagyszerű funkciók és tartozékok:

A készüléket fűtött masszázsfelülettel látták el, és 15 perc után automatikusan kikapcsol. Irányítása rendkívül egyszerű, kézzel vezérelhető kapcsolók segítségével. Az eszközt bármilyen ülőalkalmatossághoz csatlakoztathatja. Ha ideje engedi, és olyan hangulatban van, kényeztesse testét és merüljön el a megnyugtató masszázs élményében. Olyan lesz, mintha újjászületett volna.
Műszaki adatok:
Fogyasztás:
18 W
Energiaigény:
100-240 V

 
 

Paraméterek

Típus

Típus Alátét

Használat

Használat Hát

Rendeltetés

Használat Masszázs, Relaxáció

Masszázstípus

Masszázstípus Shiatsu masszázs, Vibrációs masszázs

Tulajdonságok

Szín Fekete
Teljesítmény 18 W
Funkciók Automatikus kikapcsolás

Méret & súly

Magasság 70 cm
Szélesség 41 cm

Típus

Rendeltetés Otthonra

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tápellátás

Tápellátás módja Elektromos hálózat

Tulajdonságok

Masszázs területek száma 3
Kód:  BEU085g
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BEU-MG205

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20