Oldal frissítése

BEURER LR 210

5 3 értékelés
Szuper ár
27 990 Ft

BEURER LR 210

Nem érzed eléggé tisztának a levegőt otthonodban? Akkor tökéletes választás számodra eme BEURER levegőtisztító. Használatával hatékonyan megszabadulhatsz a levegőben jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. Ez a légtisztító allergiásoknak nemcsak a különböző szennyeződéseket, hanem az allergéneket is képes semlegesíteni. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata jelentősen csökken. A korszerű technológia és a hatékony HEPA, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvétellel friss és tisztított levegőt szívhass be. Ez a praktikus mobil segédeszköz 26 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Dizájnos kialakításán kívül olyan modern funkciók használatát teszi lehetővé, mint időzítő, levegő ionizálás, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító BEURER LR 210 ...
Légtisztító BEURER LR 210 ...

BEURER LR 210 légtisztító legfontosabb jellemzői

  • Ezen BEURER levegő tisztító gép hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Megszünteti az allergéneket a levegőben
  • Filter típusa: HEPA és szén
  • 26 m² alapterületű helyiségek levegőjét képes megtisztítani
  • 110 m³/h teljesítményű
  • A levegő ionizálása hozzájárul a hatékonyabb tisztítási folyamathoz
  • Igény szerint szabályozhatjuk a teljesítményét
  • A beépített időzítő biztosítja, hogy a légtisztító a kiválasztott idő letelte után kikapcsoljon
  • A porérzékelő figyeli a porszemcsék mennyiségét
  • Egy ilyen BEURER légtisztító teljesítménye 60 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 31,1 dB(A), illetve az érték legfeljebb 50 dB(A)

Bátran bízd otthonod levegőjét erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a méltán népszerű BEURER gyártótól

Egy ilyen hasznos BEURER légtisztító olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé teszik a mindennapi használatát. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően tökéletesen kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Pótolhatatlan eszköz olyan háztartásokban, ahol allergiások élnek. Lehetőségünk van a teljesítményt az aktuális preferenciáinknak megfelelően beállítani, hogy kiválaszthassuk az ideális légtisztítási szintet. A beépített időzítővel pontosan beállíthatjuk a légtisztító aktivitási intervallumait az egyéni igényeinknek megfelelően.

Légtisztító BEURER LR 210 ...
Légtisztító BEURER LR 210 ...

Modern felszereltség és könnyű kezelhetőség

Egy ilyen hasznos BEURER légtisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert sokkal kevesebb por lesz a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A porszemcsék koncentrációjának figyelése lehetővé teszi a légtisztító teljesítményének beállítását a hatékony szűrés érdekében.

Egy ilyen hasznos BEURER levegőtisztító modern funkciókkal vesz le a lábadról

Ezen BEURER légtisztító berendezés segít friss környezetet teremteni és javítani otthonunk klímáját. A levegő ionizálása funkció révén olyan negatív töltésű ionokat ad a környezethez, amelyek hatékonyan csökkentik a levegőben lévő allergének mennyiségét. Javítja a porszemcsék összecsomósodását és ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor feladata a teljes folyamat hatékonyságának növelése, és még azokat a részecskéket is eltávolítani, amelyek egyébként a levegőben maradnának. Éjszakai üzemmódja is van, így akár alvás közben is működtethetjük anélkül, hogy zavaró lenne.

A verhetetlen szűrőrendszer mindent tökéletesen kiszűr

Egy ilyen hasznos BEURER légtisztító levegőt szív be, és erőteljes szűrőrendszerén keresztül hatékonyan képes kiszűrni és eltávolítani a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. Az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penészgomba, allergén és poratka felfogását a HEPA-szűrő nagy hatékonysággal biztosítja. A szénszűrő a szagok megszüntetésére és a mérgező füst, például a kén-dioxid eltávolítására lett kifejlesztve. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Egy ilyen modern BEURER légtisztító 110 m³/h kapacitással rendelkezik. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 31,1 dB(A), és ez az érték legfeljebb 50 dB(A).

Méretei:

30 × 27,3 × 17,3 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 60 W
Légtisztító teljesítmény 110 m3/óra
Ajánlott szobaméret 26 m2
Maximális zajszint 50 dB(A)
Minimális zajszint 31,1 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott
Felszereltség Porérzékelő

Funkciók

Funkciók Időzítő, Levegő ionizálás, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén

Méret & súly

Szélesség 27,3 cm
Mélység 17,3 cm
Magasság 30 cm
Kód:  BEUCV008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BEU-LR210

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05