Oldal frissítése

BeoPlay M5 fekete

5 2 értékelés

BeoPlay M5 fekete

A Beoplay M5 egy erőteljes, önálló működésre is alkalmas hangszóró, melyet akár más eszközhöz is csatlakoztathat több helyiségben. A hangszóró támogatja a Chromecast és BeoLink Multiroom funkciókat, amely minden szobában biztosítja az egyszerű zenestreamelést. A Beoplay M5 ezenkívül Bluetooth 4.0 és az Apple AirPlay vezeték nélküli technológiához való csatlakozást is biztosítja. Rengeteg nagyszerű lehetőséget kínál kedvenc zenéjének lejátszásához, így a Beoplay M5 kétségkívül minden felhasználó álmává válhat. A hangszóró tökéletesen párosítható a Beoplay A6 és A9 modellekkel, melyek szintén az egyedülálló sorozathoz tartoznak.

Legfontosabb jellemzői

  • Beépített D-osztályú erősítő
  • Bluetooth 4.0, MP3-lejátszókhoz és mobil eszközökhöz tartozó bemenet
  • WiFi + LAN
  • Google Chromecast, Apple AirPlay és Multiroom támogatás
  • Bámulatos design

Bang & Olufsen hangzás

A hangszóró True360 hangzással rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy rendkívüli minőségben élvezhesse a zenét függetlenül a hangszóró elhelyezkedésétől. Hogyan lehetséges ez? A Beoplay M5 eszközt a gyártó 5" mélynyomóval, 1.5" középsugárzóval és három darab magassugárzóval látta el. Ez a rendkívüli hangszóró konfiguráció Bang & Olufsen közreműködésével jött létre.
A hangszóró fontos része a mobil alkalmazás, melyet Ön is letölthet és telepíthet a telefonjára vagy tabletére. Az alkalmazás segítségével egyszerűen beállíthatja a hang paramétereket, hogy a lehető legmagasabb minőséget érhesse el. Az alkalmazással például optimalizálhatja a hang beállításokat a hangszóró elhelyezkedéséhez igazítva, így nem számít, hová rakja az eszközt. Teheti akár a sarokba, kültérre, vagy fal mellé, a hangzás ugyanolyan kristálytiszta marad.

 

Modern és gyakorlatias kialakítás

A Beoplay M5 Cecilie Manz által kialakított külsejének köszönhetően azonnal felkelti majd az Ön érdeklődését is. Tetejét tömör alumínium fedi, körben a híres dán Kvadrat szövet borítja. Így könnyen beleolvad környezetébe, legalábbis addig, amíg meg nem szólal a pezsdítő zene. Az alumínium borítóra egyszerűen öröm ránézni. Érintése ugyanis kellemes, ezenkívül rendkívül sokrétű is - reagál az érintésre, így Ön nem csak a hangerőt szabályozhatja, de szüneteltetheti a zenét vagy párosíthatja a mobil eszközeit is.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack, LAN (RJ-45)
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, Wi-Fi

Audio átvitel

Bluetooth verzió 4.0

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 130 W
Min. frekvencia 37 Hz
Max. frekvencia 22 000 Hz

Soundbar méretek

Szélesség 16,5 cm
Mélység 18,5 cm
Magasság 16,5 cm

Tömeg

Teljes tömeg 2,54 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Számítógéphez, Televízióhoz
Kód:  BEO010a2
Termékszám:  1200298
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05