Oldal frissítése

BeoPlay H8i Black

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H8i Black

OPTIMÁLIS KÉNYELEM A HOSSZAN TARTÓ HASZNÁLATRA
Bang & Olufsen Beoplay H8i fejhallgató modern Bluetooth vezeték nélküli technológiával

Használd ki a nagyszerű ajánlatunkat a prémium Bang & Olufsen Beoplay H8i fekete színű aktív zajszűrős fejhallgató megvásárlására - amely vezeték nélküli szabadságot nyújt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd. A fejhallgató a híres dán audiovizuális elektronikai gyártó, a Bang & Olufsen hangzását biztosítja, ehhez társulnak a luxus felhasznált anyagok és a készülék alacsony tömege. A márka szerint ez a modell megtestesíti a Bang & Olufsen márka minden előnyét. Csupán 225 grammos tömegével a Bang & Olufsen Beoplay H8i az egyik legkönnyebbaktívzajszűrős fejhallgató a piacon. Még hosszú ideig tartó zenehallgatás esetén is kényelmes, így a maximumon élvezheted a hangzást. Két beépített mikrofon gondoskodik a kiváló minőségű hangátvitelről telefonhívások közben.

A Bang & Olufsen Beoplay H8i Black vezeték nélküli fejhallgató főbb jellemzői

  • Az aktív zajcsökkentésnek köszönhetően az összes környezeti zajt kiszűri
  • Minőségi anyagokból készült (báránybőr, memóriahab, eloxált alumínium)
  • Az akkumulátor élettartama akár 30 óra
  • Lemerülés után egyszerűen csatlakoztasd a kábelt a fejhallgatóhoz
  • Érintésvezérlés, amely még kesztyű viselésekor is működik
  • A közelségérzékelő egyetlen érintés nélkül kikapcsolja a fejhallgatót
  • Alacsony tömeg: csak 225 gramm

Bang & Olufsen Beoplay H8i PRÉMIUM HANGZÁSSAL
Aktív zajcsökkentés

A Bang & Olufsen Beoplay H8i fejhallgató fejlett aktív zajszűrő technológiával büszkélkedhet. Az ANC lehetővé teszi, hogy elmerülj a zenében anélkül, hogy bármi is megzavarna. Amennyiben forgalmas utcán sétálsz a városban, csak aktiváld a Transparency üzemmódot, így mindent érzékelhetsz, amely körülötted történik.

MODERN DESIGN ÉS MINŐSÉGI FELDOLGOZÁS 
A füleidnek kényelmes és minőségi zenehallgatás

A Bang & Olufsen Beoplay H8i fejhallgató anyaga és prémium feldolgozása már első pillantásra lenyűgöz. A természetes memóriahab gyengéden illeszkedik a fülre, gondosan válogatott báránybőrrel és szarvasmarhabőrrel vonták be. Mindezt tökéletesen egészíti ki a polírozott és eloxált alumínium. Röviden, a tervezők igazán büszkék erre a szuper fejhallgatóra, amely esetedben sem lesz másként. Nagyon tiszta a hangzása, és ezt nem zavarja meg semmilyen szintetikus hatás, így nem kell aggódnod a torzított basszus miatt. A hangzása mindig tiszta és olyan finom részleteket is kihalhatsz a zenékből, amelyeket ezelőtt észre sem vettél.

AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAMA
30 óra kiváló zenehallgatás

Élvezd a zenét a Bang & Olufsen Beoplay H8 fejhallgatón akár 30 órán át egyetlen töltéssel, még bekapcsolt aktív zajszűrés és Bluetooth funkciókkal is. Ez elegendő a legtöbb távolsági repülőútra, azonban, hogyha lemerül az akkumulátor, egyszerűen csatlakoztasd a mellékelt kábellel, és máris folytathatod a zenehallgatást.

VEZÉRLÉS
BeoPlay H8i fejhallgató érintőpanellel

Az érintőfelületnek hála a Bang & Olufsen Beoplay H8i fejhallgató minden funkcióját irányíthatod. Mindezt a jobb oldalon található intuitív érintőpanel gyengéd megérintésével teheted meg. A jó hír az, hogy az érintőpanel még kesztyűben is működik. Egyszerű gesztusokkal be- vagy kikapcsolhatod a zenelejátszást, aktiválhatod a zajszűrő funkciót, fogadhatod a hívásokat, válthatsz a zeneszámok között, szabályozhatod a hangerőt és még sok mást. Emellett, a Bang & Olufsen Beoplay H8i fejhallgató közelségérzékelővel is rendelkezik, ez azt jelenti, hogy egyetlen érintés nélkül kikapcsol, hogyha leveszed azt a füleidről.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fülre illeszkedő (on-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Bluetooth verzió 4.2
Kábel hossza 1,2 m
Kábelvezetés Egyoldalú
Levehető kábel igen

Tulajdonságok és funkciók

Zajcsökkentés Aktív (ANC)
További tulajdonságok Forgatható fülpárna

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 22 000 Hz
Érzékenység 98 dB/mW
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 21 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Irányjellemző Kör

Tömeg

Tömeg 225 g
Kód:  BEO015d2
Termékszám:  1645126

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05