Oldal frissítése

NEUTROGENA

Neutrogena banner

NEUTROGENA®: hatékony ápolás és intenzív hidratálás

Minden NEUTROGENA® terméket bőrgyógyászokkal együttműködve fejlesztettek ki. Minőségi összetevőket tartalmaznak, amelyek hatékony ápolást és intenzív bőrhidratálást garantálnak, és mindezt már egészen 1930-tól – azóta emberek millióit győzték meg minőségükről. Nem csupán a szabadalmaztatott norvég formulájának köszönhetően nyerte el a bizalmat, amely még a zord éghajlatnak kitett bőrt is védi, hanem a bőrhibákkal küzdő, érzékeny bőrre szánt bőrápolásának, hidratáló ápolásának és a NEUTROGENA® Retinol Boost termékcsalád prémium öregedésgátló ápolásának köszönhetően egyaránt, amely tiszta retinolt és hialuronsavat tartalmaz.

Neutrogena retinol a

NEUTROGENA® Anti-age bőrápolás

A NEUTROGENA® Retinol Boost anti-age bőrápoló termékcsalád nemcsak az öregedés látható jelei ellen küzd hatékonyan, hanem kisimítja a bőr textúráját, láthatóan csökkenti a ráncokat, mérsékli a finom ráncok megjelenését, csökkenti a pigmentfoltokat és ráadásul hidratálja is a bőrt. Próbáld ki Te is a NEUTROGENA® Retinol Boost komplex ápolást – éjszakai krém, nappali krém SPF 15 védelemmel, nagy teljesítményű szérum és illatmentes szemránckrém.

NEUTROGENA® Hidratáló bőrápolás és tisztítás

A NEUTROGENA® Hydro Boost® egy hialuronsav komplexet kombinál 100% növényi trehalózzal, hogy a bőr rugalmas, friss és egészséges megjelenésű legyen. A ráncok első megjelenésekor próbáld ki a NEUTROGENA® Bright Boost peelinget és gélt Neoglükozaminnal, valamint AHA- és PHA-savakkal. Érzékeny bőrre pedig a NEUTROGENA® Curcuma Clear termékcsaládot ajánljuk, amely kurkumát tartalmaz.

Neutrogena arckrém
Neutrogena testápoló

NEUTROGENA® Testápolás férfiaknak és nőknek egyaránt

A NEUTROGENA® tápláló kozmetikumokat norvég formulával kifejezetten a kéz, az ajkak, valamint az egész test bőrének ápolására fejlesztették ki. Akár normál, érzékeny vagy száraz a bőröd, mindig kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb ápolást. A CICA regeneráló kéz- vagy lábmaszkjait szintén kipróbálhatod, amelyeket az irritált bőr kezelésére és intenzív regenerálására terveztek.

Paraméterek módosítása
70 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10