Oldal frissítése

NEUTROGENA Hydro Boost Eye 15 ml

4,6 7 értékelés
4 290 Ft

NEUTROGENA Hydro Boost Eye 15 ml

Jó minőségű szemkörnyékápolót keresel, hogy ragyogóvá varázsolhasd tekinteted? Válaszd a NEUTROGENA Hydro Boost Eye krémet. Egyedülálló krémes gél textúrával rendelkezik, gyorsan felszívódik, és akár 24 órán keresztül megőrzi a nedvességet a szem körüli bőrben. A NEUTROGENA szekörnyékápoló megakadályozza a rugalmasság elvesztését és a szem környékét folyamatosan frissen tartja. Nem tömíti el a pórusokat.

A NEUTROGENA Hydro Boost Eye szemkörnyékápoló krém legfontosabb jellemzői

  • NEUTROGENA szemkörnyékáoló krém krémes gél textúrával
  • Gyorsan felszívódik
  • A szem körüli bőrt akár 24 órán át hidratálja
  • Élénkíti a fáradt szemeket
  • A NEUTROGENA szemkörnyékápoló nem tömíti el a pórusokat

A NEUTROGENA szemkörnyékápoló hármas hatása

A NEUTROGENA szemkörnyékápoló mint gél nagyon gyorsan felszívódik, krémes állaga pedig a szem körüli bőrt sokáig hidratálja. Mindez az egyedülálló gél-krém textúranak köszönhető. A NEUTROGENA szemkörnyékápoló háromszoros hatást fejt ki. Közvetlenül az alkalmazás után intenzíven hidratálja a bőrt a szem körül, valamint felfrissíti és élénkíti a fáradt szemeket. A bőr 24 órán át hidratált lesz, megakadályozva, hogy elveszítse rugalmasságát, így a szem környéke mindig friss lesz. Formulája nem tömíti el a pórusokat (nem komedogén).

Összetétel:
Aqua, Dimethicone, Glycerin, Cetearyl olivate, Dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Sodium hyaluronate, Polyacrylamide, C13-14 isoparaffin, Sorbitan olivate, Dimethiconol, Laureth-7, C12-14 pareth-12, Dimethicone crosspolymer, Carbomer, Synthetic beeswax, Sodium hydroxide, Benzoic acid,
Chlorphenesin, Methylparaben, Phenoxyethanol

Alkalmazása:
Reggel és este vigyél fel megfelelő mennyiségű készítményt a szem területére, és ujjbegyeid segítségével enyhe körkörös mozdulatokkal oszlasd el az orca vonalától kezdve egészen a szemekig, amíg a krém fel nem szívódik. Megtisztított bőrre alkalmazd.


Összetétel

Aqua, Glicerin, Dimethicone, Cetearyl Olivate, Szorbitán-olivate, Ethylhexylglycerin, Trehalose, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Dimethiconol, Tropolon, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Pentylene Glycol, Betaine, Sodium PCA, Sodium Lactate, PCA, Szerin, Alanin, Glycine, Glutamic Acid, Lizin HCl, Arginine, Treonin, Prolin, Fructose, Karbamid, Maltóz, Glükóz Szintetikus méhviasz, t-Butil-alkohol, Dimetikon keresztpolimer, Poliakrilát keresztpolimer-6, Sodium Chloride, Nátrium-hidroxid, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Tocopherol. (PR-0004204)

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Világosító, Ránctalanító, Simító

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Összetétel

Összetétel jellemző Hialuronsavas

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Világosító, Ránctalanító, Simító

Használat

Használat Nőknek
Kód:  PLK551
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3574661352527
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10