Oldal frissítése

LANVIN Eclat D'Arpege Pour Homme EdT 100 ml

4,8 12 értékelés
Változat
Űrtartalom
30 ml 50 ml 100 ml
11 890 Ft

LANVIN Eclat D'Arpege Pour Homme EdT 100 ml

Képbeillesztés.

Gyönyörű illat azon modern férfi számára, aki szereti a klasszikus stílust. A citrusfélék friss illata egyedülálló kombinációt alkot a virágok és a fák illatával. A toalettvíz mindennapos használatra, társaságban vagy kétszemélyes vacsoránál is ideális. A LANVIN Eclat D'Arpege Pour Homme illatot 2015-ben dobták piacra, és azonnal egy sor lelkes hódolót szerzett magának. Burkold magadat meglepetésekkel teli elegáns illatba!

A citrom egyedülállóan friss illata  játékosan ötvöződik az édes mandarinnal és bergamottal. Az ibolya romantikus illata keveredik a jázmin csábító illatával. A pézsma fűszeres illatának, valamint a cédrus és a szantál fás jellegű aromájának keveréke adja az alapot. Az illatok harmonikus keverékét figyelemfelkeltően formált üvegcse őrzi. Kényeztesd magát olyan férfias illattal, amely vonzza a nőket!
Összetevők:
Fejillat: citrom, mandarin, bergamott
Szívillat: ibolya, jázmin
Alapillat: pézsma, cédrus, szantálfa
Űrtartalom:
100 ml



Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Citrusos
Illatösszetevők Bergamott, Cédrus, Ibolya, Jázmin, Musk (pézsma)
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPPF023
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3386460062718

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05