Oldal frissítése

LANVIN Eclat D'Arpege Pour Homme EdT 50 ml

4,8 12 értékelés
Változat
Űrtartalom
30 ml 50 ml 100 ml
11 190 Ft

LANVIN Eclat D'Arpege Pour Homme EdT 50 ml

Képbeillesztés.

Egy gyönyörű illat a modern férfiaknak, akik szeretik a klasszikus stílust. A citrusfélék friss illata egyedülálló kombinációt alkot a virág- és faillattal. A parfüm alkalmas a mindennapi használatra, de kiváló választás társaságba vagy romantikus kétszemélyes vacsorára is. Az illat 2015-ben került a piacra, és rövid időn belül rengeteg lelkes rajongót szerzett magának. Merülj el ebben az elegáns illatban, amely számos váratlan illatkontrasztot kínál!

A friss lime egyedülálló illata játékosan egészíti ki az édes mandarint és a bergamottot. Az ibolya romantikus illata csatlakozik a kihívó jázminillattal és a pikáns pézsmával, és erős alapot képez a cédrus és a szantálfa fás tónusaival. Az illatok harmonikus koktélja érdekesen alakított üvegflakont kapott. Kényeztesd magad ezzel a férfias illattal, ami csak úgy vonzza a nőket!
Alapanyagok:
Fejillat: lime, mandarin, bergamott
Szívillat: ibolyaszirmok, jázmin
Alapillat: pézsma, cédrus, szantálfa
Űrtartalom:
50 ml



Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Citrusos
Illatösszetevők Bergamott, Cédrus, Ibolya, Jázmin, Musk (pézsma)
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPPF022
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3386460062725

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20