Oldal frissítése

GIORGIO ARMANI Stronger With You EdT 50 ml

5 4 értékelés
Változat
Űrtartalom
30 ml 50 ml 100 ml 150 ml
23 890 Ft

GIORGIO ARMANI Stronger With You EdT 50 ml

A GIORGIO ARMANI Emporio Armani Stronger With You Pour Homme EDT 50 ml-es férfi EdT elvarázsol keleties Fougére illatával, fűszeres és fás jegyekkel, melyet a szerelem és a férfi és nő között vonzalom ihletett. Akárcsak a szerelem első látásra, a legelső pillanatban elcsábulsz a lenyűgöző illatösszetételtől. A kifinomult eszencia tökéletesen kibontakozik a bőrön, férfiasságot és vonzerőt kölcsönözve.
Az Emporio Armani Stronger With You illat, hasonlóan a szerelemhez, tele van ellentmondásokkal. A kardamom és a lágy ibolya fejjegyek jól ellensúlyozzák a fűszeres rózsaszín borsot, csodálatosan keverednek az aromás zsálya és az édes ananász szívjegyekkel. A földjegyek borostyánt és cédrust tartalmaznak, amit a frissen szeletelt vaníliahéj illata egészít ki. Az érzéki illat praktikus spray fúvókával ellátott designer üvegben érkezik, így könnyebbé teszi az EdT használatát. 
Illatösszetétel:
Fej: kardamom, rózsaszín bors, menta, ibolya levelek
Szív: zsálya, ananász, dinnye
Alap: cédrus, vanília, gesztenye, borostyánfa

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Illatösszetevők Cédrus, Ibolya, Menta, Sárgadinnye, Bors, Vanília
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPPF861
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3605522040281
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10