Oldal frissítése

GIORGIO ARMANI Stronger With You EdT 150 ml

5 4 értékelés
Változat
Űrtartalom
30 ml 50 ml 100 ml 150 ml
41 690 Ft

GIORGIO ARMANI Stronger With You EdT 150 ml

Ha imádod a kellemes férfi illatokat, akkor csak Rád vár a népszerű GIORGIO ARMANI eau de toilette. A vadító GIORGIO ARMANI férfi eau de toilette egész nap kellemes érzéssel tölt el. Meghatározó illata aromás, amely felkelti az aktív, modern gondolkodású emberek érdeklődését, akik spontán új kalandokba vágnak bele, ahonnan megerősödve és friss energiával térnek vissza. A fűszeres illat a rendkívüli illatok kedvelőinek tetszeni fog. Igen intenzív, ezért viselete az év hidegebb időszakaiban ajánlott. Mutasd be a személyiségedet a világnak a megkapó GIORGIO ARMANI eau de toilette-tel, amely érzéki kompozícióval rendelkezik.

A minőségi GIORGIO ARMANI Stronger With You EdT 150 ml fontosabb paraméterei

  • A megnyerő GIORGIO ARMANI eau de Toilette kellemes férfi tónusokat egyesít
  • A fő komponensek a domináns aromás illatjegyek kombinációja
  • A fő összetevő lenyűgöző kiegészítője a másodlagos, fűszeres illatjegyek keveréke
  • Eredetét tekintve is kiemelkedő a népszerű GIORGIO ARMANI eau de toilette illat, amelynek származási helye Olaszország
  • Űrtartalma 150 ml
  • Élvezd a pillanat átütő erejét ezzel a magával ragadó illattal

A méltán híres GIORGIO ARMANI eau de toilette különleges illattal büszkélkedhet

Fedezd fel mi rejlik a parfüm mögött a népszerű GIORGIO ARMANI eau de toliette illatával. Az uralkodó aromás elsődleges illatfajta és az esszenciális fűszeres másodlagos illatfajta elvarázsolnak Téged az összetevők kifinomult kombinációjával. Származási helye Olaszország. Az itt készített GIORGIO ARMANI eau de toilette energiát és érzékiséget rejt magában, amelyet bármikor megoszt veled. Űrtartalma: 150 ml. Az eau de toilette-et imádni fogod a mindennapok során és különleges alkalmakkor egyaránt. Biztosan ragyogó leszel vele az első randin, romantikus vacsorán vagy egy partin.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KPFA1176
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614271992727
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15