Oldal frissítése

FOAMIE

Foamie

Foamie: minőségi ápolás műanyag nélkül

A német Foamie vállalat 2018 óta több mint 38 országban kényezteti elégedett vásárlóinak bőrét és haját. A gyártó nem használ műanyag csomagolást, és ezért minden termékét merev csomagolásba öntötték. Használatukkal nemcsak vizet, hanem CO2-t is megtakaríthatsz, hiszen a termékek a kisebb csomagméret miatt kevesebb helyet foglalnak el szállítás közben. A Foamie testápolóknak tehát egyértelmű célja van, mégpedig a környezet megóvása. A Foamie egyet jelenet a természet és az állatok maximális tiszteletével és a tiszta, organikus és kizárólag kiváló minőségű, funkcionális összetevők együttesével.

Foamie

A Foamie átalakítja a test tisztítási rutinját

A Foamie termékek új perspektívát hoznak a napi tisztálkodási rutinjainkba, miközben minden bőr- és hajtípushoz alkalmasak. A Foamie samponja puhává és illatossá varázsolja a hajad, míg a kondicionáló megkönnyíti a kibogozását. A Foamie testápoló extra hidratálást biztosít a bőrödnek az egész testeden, a testvaj pedig a legfinomabb természetes összetevők tartalmával nyeri el tetszésed. Mindez az illatok széles választékában.

A Foamie ötvözi a természetes összetevőket az innovációval

A Foamie termékeket nem csak kivételes innovatív dizájnjuk, hanem gyengéd és tápláló formulájuk is megkülönbözteti a többi terméktől. pH értékük optimálisan igazodik a bőr és a haj pH értékéhez. Emellett a termékekben nem találsz szulfátokat, szilikonokat, állati eredetű összetevőket és műanyagot sem. Legyen szó Foamie testápolóról, samponról vagy kondicionálóról, egy dolog közös bennük - minden egyes Foamie termék körülbelül két flakon folyékony terméket helyettesít.

Foamie

Foamie

Támogasd a környezetet a Foamie termékek választásával

A Foamie termékekkel nemcsak vizet, hanem rengeteg CO2-t is megtakaríthatunk, mivel a kisebb csomagolási méretnek köszönhetően a termékek nem foglalnak annyi helyet a szállítás során. Bár a Foamie vállalat hozzájárul a globális CO2-csökkentéshez, a nulla kibocsátást soha nem fogja tudni elérni. Ezért legalább a termelés negatív környezeti hatását ellensúlyozza azzal, hogy zöld projektekben vesz részt.

Paraméterek módosítása
22 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10