Oldal frissítése

FOAMIE Shaving Bar Aloe You Very Much 70 g

5 1 értékelés
1 490 Ft

FOAMIE Shaving Bar Aloe You Very Much 70 g

Ez a szilárd borotvahab minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is, hiszen nyugtató hatással bír és véd az irritációtól. A Foamie Shaving Bar Aloe You Very Much / Shave The Date az aloe vera tartalomnak köszönhetően enyhíti a viszketést, kellemesen hűsít és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. A kakaóvajat, avokádóolajat és természetes vazelint tartalmazó gazdag, ápoló formula táplálja és óvja a bőrt, miközben elősegíti a borotva ideális siklását a könnyű borotválkozás érdekében. A Foamie Shaving Bar Aloe You Very Much krémes habbal örvendeztet meg, amely védőfóliát képez és megkönnyíti a borotválkozást. A hidratáló és tápláló borotvahab funkcionális kialakítással és integrált akasztózsinórral rendelkezik a könnyű kezelés és tárolás érdekében.

A Foamie Shaving Bar Aloe You Very Much / Shave The date legfontosabb jellemzői

  • A szilárd borotvahab táplálja, védi és hidratálja a bőrt
  • Foamie Shaving Bar Aloe You Very Much / Shave The date aloe vera gyulladáscsökkentővel
  • Kakaóvajjal, avokádóolajjal és természetes vazelinnel védőréteget képez és megkönnyíti a borotválkozást
  • A Foamie borotvahab megnyugtatja az érzékeny bőrt
  • Funkcionális kialakítás biztosítja a könnyű kezelhetőséget és a nagyfokú kényelmet
  • Foamie Shaving Bar Aloe You Very Much / Shave The date hipoallergén készítmény
  • A természetes vegán termék könnyen kezelhető és kellemesen hűsít
  • A szilárd borotvahab praktikus akasztót kapott a felakasztáshoz és azért, hogy alaposan meg lehessen szárítani

Az Aloe You Very Much / Shave The Date borotvabár megkönnyíti a borotválkozást

A vegán hipoallergén szilárd borotvahab természetes formulával rendelkezik, nem tesztelték állatokon és könnyen használhatóEgyszerűen csak vidd fel a Foamie Shaving Bar Aloe You Very Much / Shave The date borotválkozót közvetlenül a nedves bőrre, hogy habot képezzel, majd borotválkozz meg és öblítsd le. A terméket az integrált zsinórnál fogva akaszd fel száraz helyre, és hagyd megszáradni.


Összetétel

Sodium Cocoyl Isethionate - Hidrogénezett növényi olaj - Aqua / víz - Polyglyceryl Laurate - Glycerin - Parfum -(Illatanyag) - Ricinus Communis (Castor) Seed Oil - Xanthan Gum - Persea Gratissima (Avocado) Oil - Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter - Cocos Nucifera (Coconut) Oil - Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder - Bisabolol - Hexyl Cinnamal - Linalool - Tetrasodium Glutamate Diacetate - Alpha-izometil-ionon - hidrogénezett ricinusolaj - citronellol - Copernicia Cerifera Diacetate - alfa-izometil-ionon - hidrogénezett ricinusolaj - citronellol - Copernicia - Cerifera Diacetate - alfa-izometil-ionon - hidrogénezett ricinusolaj - citronellol - Copernicia Cerifera (Carnauba) viasz - Ci 77288 (króm zöld oxidok) - fahéj.

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Hab

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 70 ml
Kód:  HOL890
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4063528013958
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05