Oldal frissítése

November 1-jén budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.

Kesper konyhai mobil polc - ÉRTÉKELÉS

Frissítve • Szerző: Nela Hronková Sobotovičová

Háztartásunk kiegészítése egy mobil konyhai polccal, amely ráadásul össze is csukható, érdekes ötletnek hangzik a tárolóhely megnövelése, ugyanakkor pedig a munkaterület kiterjesztése szempontjából. A Kesper konyhai polc egy praktikus otthoni segítőtárs, amely mindig jó szolgálatot tesz. Ebből az értékelésből megtudhatod, hogyan teljesített az összecsukható konyhai polc nálunk.

RA Kesper összecsukható mobil polc értékelése

Kesper összecsukható konyhai polc (ÉRTÉKELÉS) – TARTALOM

 1. Az első benyomás és a Kesper összecsukható polc megjelenése
 2. A Kesper összecsukható polc összeszerelése
 3. A Kesper összecsukható polc műszaki jellemzői
 4. A Kesper összecsukható polc otthoni használata
 5. A Kesper összecsukható konyhai polc akcióban
 6. A Kesper összecsukható polc összesített értékelése

Az első benyomás és a Kesper összecsukható polc megjelenése

A doboz kisebb mérete, de meglehetősen masszív súlya arra utal, hogy komoly bútordarab lesz. A mobil polcot szétszerelve szállítják. A doboz tartalmazza az összeszereléshez szükséges összes lapot és alkatrészt, valamint egyértelmű utasításokat. Az összecsukható polc fehér és szürke színű, kiváló minőségű forgácslapból készült, és az asztal összképe elegáns megjelenésű. Csak találj méltó helyet neki a konyhában, az étkezőben vagy esetleg egy fedett teraszon vagy erkélyen.

A Kesper összecsukható polc összeszerelése

Az elhivatott férjem és fiam csapatát hívtam, hogy akkumulátoros csavarhúzóval és a szükséges szerszámokkal felszerelkezve összeszereljék a Kesper konyhai polcrendszert. A férjem nagyon pozitívan értékelte a polc összeszerelési utasításait. Az ilyen részletes utasítások és az egyes alkatrészek egyértelmű címkézése nem teljesen megszokott, és az egész összeszerelési folyamatot sokkal könnyebbé és időtakarékosabbá tette. Az összeszerelés során kisebb bökkenő volt a néhány előre fúrt lyuk, amelyek nem mindig illeszkedtek pontosan, de ez nem olyan dolog, amelyet ne tudtunk volna kezelni. Az összeszerelés fél órát vett igénybe, majd kezdetét vehette a tesztelés.

kesper összecsukható mobil polc értékelés
Használd a konyhai mobil polcot a konyhában, az étkezőben vagy az erkélyen. A rögzíthető görgőknek köszönhetően könnyen mozgatható.

A Kesper összecsukható polc műszaki jellemzői

A Kesper összecsukható mobil polc kiváló minőségű MDF (farostlemez) anyagból készült. Az FSC-címkének köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a fa kizárólag ellenőrzött európai erdőgazdálkodásból származik. A mobil polc kompakt mérete 45 × 75,5 × 37 cm. Egy szimpla emeléssel 45 cm-ről tekintélyes 97 cm-re növelheted a munkaterületet. A mobil polc teljes teherbírása 5 kg.

A Kesper összecsukható polc otthoni használata

A Kesper összecsukható mobil polc egy igazán praktikus háztartási segítő. A 3 átlátszó kihúzható kosárban gyümölcsöket, zöldségeket, tányérokat, poharakat vagy egyéb harapnivalókat helyezhetsz el. A fiók ideális kisebb tárgyak vagy evőeszközök tárolására. A munkalapot egy méteresre hosszabbíthatod a munkalap bal vagy jobb oldalról történő egyszerű felemelésével. A felső rész alulról történő rögzítéséhez húzd ki a fából készült reteszt. A polc négy görgővel rendelkezik, így könnyedén átmozgathatod oda, ahol szükséged van rá, és a két rögzítő görgővel leparkoltathatod. Mérete ideális kisebb konyhákba és étkezőkbe. Nagyra értékeltem, hogy a teteje fóliával van bevonva, így a karbantartás és a tisztítás nagyon egyszerű.

A Kesper összecsukható konyhai polc akcióban

Az első gondolat, ami eszembe jutott, amikor felajánlották, hogy teszteljem a mobil polcot, az volt, hogy szép kiegészítője lenne az erkélyünkön lévő helynek, amelyet idén a gyerekekkel csináltunk, és ahol szívesen töltjük az időt és grillezünk. Az első teszt tehát nyilvánvaló volt. Együtt megtöltöttük a konyhában lévő polcot a grill finomságokkal, tányérokkal és poharakkal, majd kivittük az erkélyre. Viszonylag könnyű volt átjutni az erkélyajtón, és gyönyörűen illeszkedett a kiválasztott helyre.

Az is nagyon tetszett, hogy minden szépen kéznél van, és azonnal elérhető, miközben még mindig maradt hely a munkalapon. Nyáron egy fedett erkélyen vagy teraszon ez egy igazán remek segítség, amely nem foglal sok helyet. Helyet csináltunk neki a lakásunk étkezőjében, és főleg gyümölcsök és zöldségek tárolására használtuk. Egy nagyobb buli alkalmával nagyra értékeltük a kinyitható oldallapok lehetőségét és a nagy tárolóterületet, amelyet ily módon létrehozott.

kesper összecsukható mobil polc értékelés
Az összecsukható polc gyorsan és egyszerűen kihajtható a munkaterület növelése érdekében.

A Kesper összecsukható polc összesített értékelése

Pozitívan értékelem a Kesper összecsukható konyhai mobil polcot. Teljesen megfelelt az elvárásaimnak a grillszezonban az erkélyen való használatra, és úgy illett oda, mint dió a héjába. Mobilitása sok felesleges lépéstől kímélt meg, mivel egyszerűen mindent egyszerre készítettem elő és vittem a helyére. Esős napokon nagyra értékeltük az étkezőben, mint a gyümölcsök és zöldségek tárolóhelyét.

Kisebb fenntartásom van a felső fólia nem egészen pontos ragasztásával kapcsolatban, ám ez nincs hatással a funkcióra. A fiókok és kosarak csak a fába maratott hornyokban járnak, és eleinte eltartott egy darabig, amíg a fiókok és kosarak "kijöttek". Összességében azonban a mobil polc nagyon jól bírta a kétgyermekes háztartásunk kihívásokkal teli körülményeit, és örömmel találunk neki helyet nemcsak az erkélyen, hanem az étkezőben is.


kesper összecsukható mobil polc értékelés

Kesper összecsukható konyhai polc

Lakberendezési kellékek és dekorációk

A Kesper konyhai összecsukható mobil polc praktikus segítő a konyhában, az étkezőben vagy a fedett kültéren. A polc kiváló minőségű MDF-lapokból készült. A bőséges tárolóhelyről három praktikus kihúzható kosár és egy fiók gondoskodik. A teteje fóliával van bevonva a könnyű karbantartás érdekében. Az összecsukható táblák egyszerű manipulációval felemelhetők vagy visszahajthatók.

Előnyök

 • Praktikus segítőtárs
 • A munkaterület növelésének lehetősége
 • 3 kihúzható kosár és polc
 • Mozgatható kerekek rögzítési lehetőséggel
 • Minőségi MDF falapok
 • Fóliával bevont munkalap

Hátrányok

 • Fémfutók hiánya
 • A kerekek lehetnének ellenállóbbak
 • Az előfúrt lyukak lehetnének pontosabbak


Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB00