Oldal frissítése

News - Hírek

Milyen SUP deszkát vegyek?

A Stand Up Paddle, röviden SUP, olyan mint egy nagyobb szörfdeszka, de stabilabb annál és használata során állva evezünk rajta. Ennek köszönhetően könnyebb a használata, mint a hagyományos szörfdeszkáké, így kisgyerekektől az idősebb korosztályig bárki élvezheti. Amikor paddleboardot választunk, fontos szempont a testsúly, hogy a lehető legmegfelelőbb deszkát találjuk meg mindenki számára.

Egy praktikus segítő a kezed ügyében. Szinte bármilyen funkciót hozzárendelhetsz az iPhone Akciógombjához

Nem találod az új iPhone-okon a csendes üzemmód oldalsó kapcsolóját? Az Apple úgy döntött, hogy egy Akciógombbal helyettesíti azt. Milyen újdonságokat hoz magával, hogyan aknázhatod ki a benne rejlő lehetőségeket és miről ismerheted fel az aktuális állapotát?

Piacra lépnek a Motorola Edge 50 Pro, Fusion és Ultra telefonok. Főszerepben a dizájn és a felszereltség

Megérkeztek az új Motorola Edge 50 sorozatú telefonok: a csúcskategóriás zászlóshajó, az Edge 50 Ultra, a tisztességes középkategóriás Edge 50 Fusion és az arany középutas Motorola Edge 50 Pro. A telefonok ismerős, de érezhetően újratervezett dizájnnal és csúcsminőségű kamerákkal nyűgöznek le. Mi mindent tud az új Edge 50 sorozat?

Szendvicssütő receptek és tippek

A szendvicssütővel készült melegszendvics népszerű uzsonna iskolába, munkahelyre és akár kirándulásokhoz is. Szakadj el a sajt, sonka és ketchup klasszikusaitól és meríts ötleteket ellenállhatatlan melegszendvics receptjeinkből, amelyek garantáltan meghozzák a kedved, hogy újra elővedd a szendvicssütődet.

Vivo V40 SE 5G (BEMUTATÓ): műbőr hátlap, modern chip és tisztességes akkumulátor

Egy újabb mobiltelefon, amely bebizonyítja, nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlnod az elegáns külsőért és a rengeteg funkcióért. Megérkezett a Vivo V40 SE 5G, amely számos érdekes funkciót hoz magával. Vajon meg tud győzni a kivitelezésével? Hogyan áll az árát tekintve, és mivel próbál elsősorban lenyűgözni?

Samsung Galaxy A35 5G (TESZT): jó felszereltség, prémium dizájn és hosszú akkumulátor-üzemidő, de lenne néhány észrevételünk

Ha a Samsung Galaxy A25 5G már túlságosan alapszintű számodra, de nem feltétlenül a legjobbra van szükséged, akkor a vadonatúj Galaxy A35 5G a tökéletes választás. Neked kell eldönteni, hogy jobban megéri-e, mint a tavalyi Galaxy A34 vagy a valamivel drágább Galaxy A55 a jelenlegi kínálatból. Cikkünkben rávilágítunk, hogyan viszonyul az A35 az említett testvéreihez.

Hogyan aszaljunk gyümölcsöt, zöldséget és egyebeket aszalógéppel?

Az élelmiszerek szárítása a tartósítás egyik legjobb módja. Az aszalással megőrizzük a fontos vitaminokat és ásványi anyagokat, miközben meghosszabbítjuk a élelmiszerek eltarthatóságát. Szerezz be egy aszalógépet és tárazz be gyümölcsökből és zöldségekből a hosszú télre. Sorra vesszük, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani az aszalógépet, hogyan kell gombát és húst szárítani, gyümölcsöt aszalni aszalógéppel és általában írunk az aszalógép használatáról.

Ételpárolás (ELŐNYÖK és RECEPTEK)

A párolás az egyik legegészségesebb módja az ételek elkészítésének. Nemcsak abban segít, hogy sokkal több vitamin maradjon a zöldségekben, mint a hagyományos, vízben való főzés során, de az ételek színe és íze is jobban megmarad, mely fokozza az étkezés élvezetét. Cikkünkben érintjük a zöldség párolás és a hús párolás témáját, valamint azzal is foglalkozunk, hogyan kell főzni ételpárolóban.

Realme 12 Pro+ (TESZT): egy szép középkategóriás telefon elegáns megjelenéssel, jó teleobjektívvel és tisztességes akkumulátor-üzemidővel

A Realme úgy döntött, hogy felrázza a középkategóriát a következő generációs zászlóshajójának elindításával. Alapos teszt alá vetettük a Realme 12 Pro+ 5G-t, hogy megmutathassa, mi mindent tud. És nem jött ki belőle rosszul. Jó pontokat szerzett az elegáns külsejével, a kamerájával, vagy éppen a szolid akkumulátor-üzemidejével. Ugyanakkor nem hibátlan.

Nubia Redmagic 9 Pro (BEMUTATÓ): egy felturbózott telefon a legigényesebb gamereknek

A Nubia Redmagic márka talán nem mindenki számára annyira ismert, de ha érdekel a mobiljátékok világa, akkor érdemes felfigyelned rá. A Redmagic 9 Pro ugyanis egy jól felszerelt gamer telefon, amely csúcsminőségű zászlóshajós specifikációkat kínál egy gamingre szabott telefontestbe ágyazva. Bővebben a cikkben.

Honor Magic6 Pro (TESZT): a jelenlegi legjobb mobiltelefon? A fotózás terén mindenképpen

A Honor Magic 6 Pro egy egyedülálló telefon. Az első dolog, ami feltűnhet rajta, az a hatalmas optika a hátlapon, és nyilvánvalóan az egész telefon nagyobb súlya. Ezt követően azonban csak pozitívumokkal fogsz találkozni, és csakúgy, mint én, helyeslően fogsz bólogatni. Remek a kamera, a kijelző, a hangzás, a teljesítmény, és még az akkumulátor üzemideje is. Nem csoda, hogy több díjat is nyert a DxOMark-tól. Tudj meg többet a Honor Magic6 Pro-ról!

Vivo X100 Pro (TESZT): egy fotós gyöngyszem erős MediaTek processzorral, de nem hibátlan

A Vivo X100 Pro 5G az egyetlen az X100-as sorozat két modellje közül, amely az európai, így a magyar boltok polcain is elérhető lesz. Ez a kettő közül a nagyobb teljesítményű, a MediaTek legerősebb lapkakészletét, Zeiss-lencsékkel ellátott csúcskamerát és még sok mást is kínál. De hogyan teljesít a Vivo X100 Pro a gyakorlatban? Próbára tettük a teszt keretein belül.

Asus ROG Phone 8 Pro (TESZT): számos jelentős fejlesztés, kevésbé agresszív dizájn. A telefon jó irányba halad

Miért vennél játékkonzolt a grafikailag lenyűgöző játékokhoz, ha mindent megkaphatsz a mobiltelefonodon is? Az Asus továbbfejlesztette a ROG Phone gamer telefonját, de ezúttal az Asus ROG Phone 8 Pro esetében még radikálisabb változtatásokat eszközölt. Ahogy az a tesztünkből is kiderül, volt mire várni.

Befőzési tippek (ÚTMUTATÓ + RECEPTEK)

A befőzés nem nagy tudomány, de a siker érdekében nem árt, néhány alapvető szabályt betartani. Cikkünkben ezek mellett hasznos befőzési tippekkel is szolgálunk. Tudtad például, hogy a mosogatógépet is használhatod befőzéshez?

A legjobb processzor hűtők (TESZT)

Új számítógép építésekor a megfelelő processzor kiválasztása lehet az egyik legfontosabb lépés. Miután eldöntötted, hogy melyiket választod, a következő feladatod az, hogy kiválaszd, hogyan hűtsd le. Tesztünkben 12 középáras CPU hűtőt vizsgáltunk meg, mind a hűtési teljesítmény, mind a zajszint szempontjából. Melyik hűtő a legjobb választás az új AMD Ryzenhez, és melyik az Intel Core-hoz? További részletekért tekintsd meg a cikkünket!

A TCL innovatív hűtőszekrényei és mosógépei nagyszerű teljesítménnyel és számos praktikus funkcióval nyűgöznek le

A TCL hűtőszekrények és mosógépek modern készülékek, amelyek számos praktikus funkcióval rendelkeznek. Innovatív technológiák biztosítják a készülék teljesen zökkenőmentes működését. A TCL készülékek optimális választást jelentenek azok számára, akik nagy teljesítményt keresnek elfogadható áron.

Hogyan előzhető meg a klíma miatti megfázás?

Annak érdekében, hogy légkondicionálód ne okozzon több kárt, mint hasznot, meg kell győződnod arról, hogy helyesen van-e beállítva. Ez az egyetlen módja annak, hogy elkerüld a különböző betegségeket, és távol tartsd a légkondicionálóval kapcsolatos betegségeket.

Hogyan frissítsd a PC-det vagy laptopodat, ha arra kerül a sor?

Mint minden gépnek, a számítógépnek is szüksége van időről időre karbantartásra. Ha biztonságosan szeretnél hozzáférni a banki szolgáltatásokhoz, elvégezni a munkafeladatokat vagy játszani a modern játékokkal, akkor gondoskodnod kell a rendszeres frissítésről. Mikor érdemes ezt megtenni? És mely esetben jobb egy vadonatúj gépet venni?

Hogyan ne frissítsd a számítógépedet, avagy mire kell figyelni?

Furcsán hangozhat, de vannak olyan esetek, amikor úgy döntünk, hogy nem frissítjük a meglévő rendszert – vagy megtartjuk, és csak részben frissítjük. Egy ilyen számítógép megfelelő lehet régi játékokhoz, egy ipari rendszer kezelésére, amely már hosszú ideje nem támogatott és nem könnyű lecserélni, esetleg az is előfordulhat, hogy az adott számítógép kivételes érzelmi vagy gyakorlati értékkel bír. Cikkünkből megtudhatod, hogyan áll neki.

PC Tuning – Milyen RGB PC világítást vegyek? (TIPPEK és TRÜKKÖK)

Szeretnéd stílusos RGB világítással felszerelni a gamer PC-det? Vagy épp az eredeti "világító" komponensekre vetettél szemet? Akkor olvasd el figyelmesen cikkünket, amelyben a PC Tuningra és különösen a különböző RGB világítási elemekre fókuszálunk. Megtudhatod például, hogyan kombináld az RGB összetevőket úgy, hogy minden tökéletesen működjön.
20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05