Oldal frissítése

November 1-jén budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.

Az új Philips Hue termékek kombinálják a fényt, a színeket és a hangot

Teremts egyedi hangulatot otthonodban az új Philips Hue világítási termékeknek köszönhetően, amelyek tökéletesen ötvözik a fényt, a színeket és a hangot. A Hue Gradient termékcsalád a modern Signe álló- és asztali lámpákat, a Play lámpatestet és az innovatív Ambiance fényszalagokat foglalja magában. A Philips Hue és a Spotify zenei alkalmazás összekapcsolásával még intenzívebb zenei élményben lesz részed mint eddig valaha. Meg fogsz lepődni kellemesen a stílusos Hue Filament izzókon is, amelyek újonnan már a White Ambiance termékcsaládban is kaphatók, és amelyek egyaránt a meleg és hideg fehér árnyalatok közötti fényárnyalatokkal teszik otthonosabbá otthonodat. Mit is várhatunk ezektől az új termékektől?

Philips Hue világítás

Az új Philips Hue termékek egyesítik a fényt, a színeket és a hangot - TARTALOMJEGYZÉK

  1. Lenyűgözően egyenletes színátmenetek a Hue Gradient kollekcióval
  2. A világítás és a zene összekapcsolása a még intenzívebb élmény elérése érdekében
  3. Stílusos intelligens izzók gyűjteménye
  4. Új Philips Hue mennyezeti lámpák
  5. Fürdőszoba egy luxusos wellnessfürdő stílusában
  6. Bevált és várható innovációk az egyedülálló világítási élményekért

Lenyűgözően egyenletes színátmenetek a Hue Gradient kollekcióval

A Philips Hue Play Gradient fényszalag a tavalyi kollekcióból igazán sikeresnek bizonyult, így a Philips Hue úgy döntött, hogy tovább bővíti ezt a kollekciót. A termékcsalád új tagja a Philips Hue Play fénycső, amely sima, folyamatos színátmenetes technológiával rendelkezik, és egyetlen lámpatestben többféle színű fény keverésére képes. Egészítsd ki házimozi berendezésedet a fekete vagy fehér színű Play fénycsővel, amelyet kényelmesen elhelyezhetsz a televízió alatt. 

Más népszerű Philips Hue termékeket is frissítettek a folyamatos színátmenet technológiával. A Philips Hue Gradient Signe állólámpák és asztali lámpák, valamint a Philips Hue Ambiance Gradient fényszalagok is frissítésre kerültek. A praktikus rugalmasság és a hagyományos Philips Hue fényszalagok erőteljes fénye mellett a színes fény zökkenőmentes és folyamatos keverésére is képes.

Philips Hue vezérlés
A zökkenőmentes és folyamatos színátmenetek technológiája teljesen új külsőt kölcsönöz otthonodnak.

A világítás és a zene összekapcsolása a még intenzívebb élmény elérése érdekében

Élvezd a nagyszerű zenei élményt fényhatásokkal fűszerezve. A Philips Hue fiókok és a Spotify zene alkalmazás összekapcsolásával a fény reagál a dalok ritmusára, műfajára és hangulatára egyaránt, így minden egyes érzékszerveddel élvezheted a zenéket. A vállalat vezetői szerint ez az eddigi legfejlettebb intelligens megvilágítási élmény, amely 2021. szeptember 1-jétől világszerte bevezetésre kerül a Philips Hue 4 alkalmazás felhasználói számára, mint egy korai hozzáférési program részeként. 2021 októbere után viszont a funkció a Hue 4 alkalmazás állandó részévé válik. Az alkalmazásban a felhasználók testre szabhatják saját zenei élményüket a fényerő, az intenzitás és még a fények színpalettájának beállításával is kedvük szerint.

Stílusos intelligens izzók gyűjteménye

A Philips Hue Filament látható rostos izzók gyűjteménye mostantól tartalmaz egy White ambiance változatot is, amely lehetővé teszi a meleg és hideg fehér fény különböző árnyalatainak használatát. Az intelligens, vintage stílusú LED-izzók napközben kék tónusú fénnyel világíthatják meg a szobát a jobb koncentráció elérése érdekében, hogy aztán aranyszínűre sötétedjenek, ami ideális a pihentető esti hangulathoz. A Filament termékcsaládnál ráadásul a fehér Filament E14 izzót is várhatjuk, amely valódi gyertyaformát ölt.

Philips Hue
Az intelligens világítás még egy unalmas szobát is valóban dizájnos gyöngyszemmé varázsolhat.

Új Philips Hue mennyezeti lámpák

Hozz milliónyi színt otthonodba a Philips Hue új mennyezeti lámpacsaládjával. A Philips Hue Surimu téglalap vagy négyzet alakú mennyezeti panelek szinte a mennyezettel egy szintben helyezhetők el, hogy vizuálisan megnöveljék a helyiséget. 

Vigyél meleg vagy hideg fehér fényt hálószobádba, konyhádba és nappalidba egyaránt a Philips Hue Enrave lámpatestnek köszönhetően, amely akár mennyezetre szerelhető vagy függő lámpatestként kapható, és amely lefelé világos és erős fényt, felfelé pedig lágy, dekoratív ragyogást bocsát ki. Ezáltal ideális az ilyen típusú lámpatesteket elhelyezni például egy étkezőasztal vagy konyhasziget fölött.

Fürdőszoba egy luxusos wellnessfürdő stílusában

A fürdőszoba is lehet egy olyan hely, amelyet az intelligens világítás tökéletesen finomhangolhat. A friss reggeli ébredésről vagy akár a jól megérdemelt esti pihenésről a Philips Hue Xamento krómozott süllyesztett pontfények minimalista formatervezésben vagy a Philips Hue Devere mennyezeti lámpa gondoskodnak, amely a meleg és hideg fehér fényt kombinálja a közvetett fényhatásokkal.

Philips Hue
A meleg, nyugtató tónusok ideálisak egy pihentető estéhez vagy akár a kettesben eltöltött időhöz.

Bevált és várható innovációk az egyedülálló világítási élményekért

Szeptember 1-jétől az ügyfelek az új Philips Hue 4 alkalmazást dinamikus jelenetekkel ellátva használhatják. Ezek lehetővé teszik, hogy a helyiség fényei fokozatosan váltsanak a különböző színek között, hogy eredeti jeleneteket hozzanak létre az inspiratív légkör elérése érdekében.

Egy másik újdonság 2021 őszén érkezik, egy speciálisan kialakított cirkadián ritmusjelenet, amely napközben a napszaknak megfelelően változtatja a fények színhőmérsékletét. A természetes fényjelenet például a napfényt és a nap mozgását utánozza, megragadva a nap természetes ritmusát, hogy ezzel elősegítse a produktivitást és a felhasználó általános kényelem érzetét. 2021 őszén a játékrajongóknak is örömet szerez a közelgő Philips Hue Play HDMI sync box szoftverfrissítésével, amely a 60 képkockás 4K támogatás mellett mostantól akár 120 képkockát is támogat 1440p felbontásban.

Hagyd magad elvarázsolni a Philips Hue intelligens világítás varázslatos fényjátéka által, amely valóban minden egyes pillanatot egyedivé tesz.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB25