Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ASUS ZenFone 3 Zoom S Black

4,7 48 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ZenFone 3 Zoom S Black

Vlastnosti telefonu

154,3 mm

Přední strana

77 mm

Boční strana

7,99 mm

A telefon tömege: 170 g

Úhlopříčka displeje

5,5"-es

képátló

Typ operačního systému

Google Android 6.0 Marshmallow

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

5 000 mAh

az akkumulátor kapacitása

MicroSim

2× Nano SIM

a SIM-kártya típusa

Rozměry

77 × 154,3 × 7,99 mm

a telefon méretei (Szé × Ma × V)

Vnitřní paměť

64 GB

belső memória

Typ fotoaparátu

2× 12 Mpx + 13 Mpx

kamera

Připojení

LTE (4G)

leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC (2 TB-ig)

memóriakártya-foglalat

Váha

170 g

a telefon tömege

Forradalom a mobil fényképezésben

Az ASUS ZenFone Zoom S mobiltelefon fém házában egyesíti a fényképezőgépek haladó technológiáit, ezáltal magasabb szintre emeli a mobil fényképezést. A csúcskategóriás SONY IMX362 érzékelővel és 2,3x-os optikai zoomos objektívvel ellátott kétlencsés SuperPixel kamera minden helyzetben biztosítja a felvételek páratlan minőségét.


Az ASUS ZenFone Zoom S Black telefon fő jellemzői

  • Kétlencsés optika 2,3×-os optikai zoommal
  • Gyorsan fókuszáló Tritech+ rendszer
  • ASUS SuperPixel Engine technológia
  • Optkai és elektronikus stabilizálás
  • 5,5"-es AMOLED kijelzős Full HD felbontással
  • 5000 mAh-s akkumulátor akár 42 napos üzemidővel készenléti módban
  • Az akkumulátor külső akkumulátorként is használható
  • Csúcskategóriás fém design modern színekben
  • Támogatja a 4K videófelvételek készítését

Fantasztikus kijelző

A telefon elejét a hatalmas 5,5" képátlójú, Full HD felbontású AMOLED kijelző határozza meg. A telefon előlapjának 76,5 %-át foglalja el, és 500 nit-es fényerővel, valamint az NTSC színtér 100%-a feletti színskálával büszkélkedhet. Ennek köszönhetően a színek tényleg valósághűek és torzulás mentesek. A kijelzőt Gorilla Glass 5 karcálló üveg fedi elegáns, precíziósan megmunkált, 2,5 dimenziós, enyhén lekerekített szélekkel, amelyek megvédik az esetleges sérülésektől.


A távolság nem akadály

A fényképezőgép 2,3-szoros optikai zoommal és 59 mm-es fókusztávolsággal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően tökéletes éles közeli fényképeket és videókat készíthetsz távoli tárgyakról pontosan onnan, ahol állsz. Ha még közelebb szeretnéd érezni magad, rendelkezésedre áll a továbbfejlesztett digitális zoom technológia, amely akár 12-szeresre növeli a nagyítást.


Örökítsd meg az érzelmeket

Az optikai zoom és az objektív nagy fókusztávolsága biztosítja, hogy a felvételeid hihetetlen mélységgel és élességgel fognak rendelkezni. Az új üzemmóddal kombinálva finoman elmosódik a háttér és a fókuszban lévő tárgy kiemelkedik háttérből, így mélységet kap a kép. Ezt az elképesztő hatást "bokehnek" nevezik, és a felvételeid professzionális külsőt kapnak általa.


Mert kettő többet lát, mint egy

A ZenFone Zoom S két kamerát egyesít, amelyek közül az egyik nagy látószögű, és 12 megapixeles felbontást valamint f/1,7 rekeszértéket kínál. A másik kamera 2,3-szoros optikai zoommal rendelkezik, így nagyobb távolságból is tökéletes kiváló minőségű felvételek készítésére. A két kamera közti váltás csak egy pillanatot vesz igénybe. A két kamera kombinálásával a fényképek mélységélessége teljesen új hatást kap, amelynek köszönhetően olyan tökéletes portrékat készíthetsz, mint egy profi.


Fókuszálás 0,03 másodperc alatt

Az ASUS ZenFone Zoom S-t ellátták a továbbfejlesztett Tritech+ fókuszálási technológiával, amely rendelkezik a teljesen új Dual Pixel PDAF. Utóbbi hasonló technológiát használ, mint a digitális tükörreflexes fényképezőgépek. A Dual Pixel érzékelő valamennyi pixele fázisfelismerésre szolgál, amelynek köszönhetően az autófókusz a leggyorsabb a kategóriájában. A TriTech+ képes a gyorsan mozgó tárgyakra is fókuszálni és mindig éles képet készít róluk. A lézeres autófókusz mindössze 0,03 másodperc alatt be tudja állítani a távolságot és a megvilágítást.


Kamera, amely sötétben is lát

Az ASUS SuperPixel Engine technológia akár a nyolcszorosára is meg tudja növelni a befogott fény mennyiségét, amelynek főleg éjszakai felvételek készítésekor, vagy rosszul megvilágított környezetben fogysz örülni. Ráadásul a kamerát optikai és  elektronikus képstabilizátorral is ellátták, hogy a fotók és videók ne mosódjanak el. Rendelkezésre áll egy RGB színkorrekciós érzékelő, amely gondoskodik arról, hogy a fényképek és a videófelvételek színei pontosan megegyezzenek a valósággal.


Profihoz méltó felvételek

A felvételek valamennyi beállításának tökéletes irányításához kézi üzemmóddal is ellátták a telefon , amellyel egyszerűen beállíthatod pl. a zársebességet, a fehéregyensúlyt, expozíciós- és az ISO értéket. Ráadásul a fényképeidet a a professzionális RAW képformátumban is elmentheted, amelyet a profi fényképészek is használnak, és amelynek köszönhetően az objektív egyes értékeit utólag, egy különleges képszerkesztőprogrammal módosítani lehet.


Akkumulátor óriási üzemidővel

A hihetetlen 5000 mAh kapacitással rendelkező akkumulátor akár 42 napos üzemidőt biztosít készenléti módban, de 48 órán át telefonálhatsz, vagy 28 órán át netezhetsz, tehát akkor fényképezhetsz vagy rögzíthetsz 4K felbontású videókat, amikor csak akarsz. Továbbá, a telefon rendelkezik a praktikus power bank funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy az akkumulátor hatalmas mennyiségű energiájával más mobil eszközt is feltölthess.


Lélegzetelállító teljesítmény

A nagy teljesítményű nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 625 processzor 14 nm-es technológiájával 2 GHz frekvencián működik. Így tehát felkészült rá, hogy elég energiát adjon a fényképezéshez, a legújabb játékok játszásához vagy a Google Android 6.0 Marshmalow operációs rendszer folyamatos futtatásához. A SonicMaster 3.0 technológia 7.1 csatornás térhatású hanggal biztosítja, hogy a hangvisszaadás ugyanolyan magával ragadó lesz, mint a kétlencsés optikával készült felvételek képei.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 5,5"
Kijelző felbontása 1920 × 1080
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Hibrid
SD-kártyahely Igen
Hátlapi kamera felbontása 12 Mpx
Előlapi kamera felbontása 13 Mpx

Funkciók

Tulajdonságok Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Magasság 154,3 mm
Szélesség 77 mm
Mélység 7,99 mm
Súly 170 g
Szín Fekete

Kijelző

Kijelző mérete 5,5 " (13,97 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző pixelsűrűség 401 PPI

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása 12 Mpx
Előlapi kamera felbontása 13 Mpx
Maximális fényerő f/1,7
Képstabilizálás Optikai, Elektronikus
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Kamera funkciói Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 4 GB
Belső memória 64 GB
Memóriakártya típusa Micro SDXC
Maximum memóriakártya kapacitás 2 000 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2 GHz (2 000 MHz)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport, A-GPS
Támogatott hálózati típus LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók Jack (3.5mm), USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 6.0 Marshmallow
Kód:  AST017a
Termékszám:  ZE553KL-3A055WW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05