Oldal frissítése

ASUS mobiltelefonok

ASUS

Az ASUS kiemelkedik a tömegből

A teljesítményt nincs értelme tovább hertzben vagy gigabyte-ban mérni, hiszen a felhasználó általában keveset tud ezekről. Számolgatás helyett az ASUS azokra az attribútumokra koncentrál, amelyeket Te is jól ismersz. Már a márkanév is jól tükrözi, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek az ASUS mobiltelefonok – a márkanév a legendás szárnyas ló, Pegazus nevéből származik. A gyártó készülékei osztoznak a mitológiai lény fő tulajdonságain, melyek a bátorság, a tisztaság és a nemes erő.

Az ASUS telefonok kamerái

ASUS telefonok minőségi kamerával

Az ASUS Zenfone a kamerát mindig is az okostelefonok egyik legfontosabb alkotóelemének tekintették. Rövid idő alatt igen magas felbontásban váltak elérhetővé az optikai és az elektronikus képstabilizáció kombinációjával együtt. Minél alaposabban veszed szemügyre a technológiát, amelyet használsz, annál érdekesebb dolgokra bukkanhatsz: Dual Pixels, RAW támogatás, optikai zoom, széles látómező, 4K video… A sort még sokáig folytathatnánk.

ZenUI – intelligens interfész az ASUS telefonokhoz

Az okostelefonok sok praktikus szolgáltatással kell rendelkezzenek. Számtalan ilyen lehetőség érhető el az Android operációs rendszerhez, azonban a módosított ZenUI interfész jóval többet kínál számodra, mint más telefonok. Több mint 1 000 funkció és számos hasznos trükk vár rád. A mobilod desktopját számos grafikus témával teheted izgalmasabbá, a különböző widgetek segítségével mindig naprakész lehetsz, a készülék érintéssel történő vezérlése gyorsabb, egy speciális memória karbantartó programnak köszönhetően pedig optimalizálni lehet a teljesítményt.

ASUS ZenUI interfész
ASUS mobiltelefon nagyteljesítményű akkumulátorral

Új lehetőségek nagyteljesítményű akkumulátorral

Az üzemidő a modern okostelefonok legérzékenyebb pontja. Az ASUS arra törekszik, hogy megoldja ezt a problémát. A Max modell kapacitása valóban óriási, de nem ez az egyetlen a készülékek közt, amely power bank-ként is megállja a helyét. Az akkumulátor tulajdonságai éppen ilyen kimagaslóak. Rendkívül gyorsan feltölthető, üzemideje a megszokott kétszerese, támogat több energiatakarékos üzemmódot és az úgynevezett PowerMaster-t is, ellenőrzi a megfelelő bemeneti feszültséget, a hőmérsékletet,  a csatlakoztatott készülékek energia profilját, valamint rendelkezik rövidzárlat elleni védelemmel is.

Díjnyertes ASUS telefonok

Az elektronika területén a tökéletes névjegykártya egy díj, melyet sportszerű verseny eredményeképp ítélnek oda. Az ASUS idáig 721 ilyen trófeával, különböző tanúsítványokkal és díjakkal büszkélkedhet. Ide sorolható a Red Dot Award, a CES 2017 Innovation Award, a Best Choice és a Good Design díj, valamint a Chip Medal díj.

ASUS díjak" />
Paraméterek módosítása
42 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20