Oldal frissítése

Mosógépek

Mi is az az Aquastop funkció: Mosógépek | Mosogatógépek

Az Aqua Stop rendszer egy olyan védelmi mechanizmus, amely megvédi fürdőszobádat a mosógép, a mosogatógép vagy a vízcső váratlan meghibásodása által okozott elöntésektől. A rendszer mindehhez biztonsági intézkedésként úszókapcsolót vagy kiegészítő biztonsági tömlőt használ.

Gyorsprogram

A hagyományos programok mosási ciklusa általában legalább egy óra. Napjainkban egyre népszerűbbek a 15-30 perces gyorsprogramokat is kínáló mosógép modellek, amelyek ideálisak az enyhén szennyezett vagy átizzadt ruhák mosásához.

Aquasafe

Az Aquasafe rendszer gondoskodik a mosógép belső védelméről. Figyeli a mosógép belső vízkeringését, szivárgás esetén leállítja a mosógépet és leereszti belőle a vizet.

QuickDrive

A QuickDrive funkció akár 50%-kal csökkenti a mosási időt, az energiafogyasztást pedig akár 20%-kal. Az aktivált funkció mellett a mosógép dobja gyakorlatilag a dob hátsó falával ellentétes irányban forog.

WPS vízálló rendszer

A Miele mosógépek WPS rendszere a víz kiszivárgásának megakadályozására szolgál. Kettős mágneses elválasztó található közvetlenül a csapon. Ha az első hibát jelez, a második automatikusan bezáródik. A töltőcső szintén kettős. Ezenkívül a rendszer intelligens érzékelőkkel van felszerelve, amelyek azonnal megállítják a víz áramlását, ha a tömlő belseje megsérül.

Stabilitás-szabályozó rendszer

A stabilitásszabályozó rendszer egyenletesen oszlatja el a ruhát a mosógép dobjában, így az megőrizheti a stabilitását mosás és centrifugálás közben. Ennek köszönhetően a mosógép nem lesz túl zajos és nem lesz kitéve olyan nagy mechanikai igénybevételnek sem.

Késleltetett indítás

A késleltetett indítás funkciónak köszönhetően pontosan beállíthatod, hogy a mosási ciklusnak mikor legyen vége. A mosást akár 23 órával későbbre is halaszthatod.

Mosógép - gyerekzár

A gyerekzár a mosógép biztonsági felszereltségének része, amely deaktiválja az összes vezérlőgombot és megakadályozza az ajtó kinyílását.

Kézi program

A kézi mosási program lehetővé teszi olyan ruhanemű behelyezését is a mosógépbe, amelyet a gyártó csak kézi mosással ajánl tisztítani – pl. különböző selyem holmik. Ez a program kíméletes a szövethez, így az nem ugrik össze és nem roncsolódik.

Gőzmosás

A gőzmosás egy olyan technológiai eljárás, mely során a gőz segítségével fellazulnak a ruhák szálai, így a mosószer egészen mélyen képes kifejteni a hatását és eltávolítja a makacsabb foltokat is. Garantálja a mosópor maradványok jobb kiürülését is.

Inverter motor

Az inverter motor megbízhatóbb és jobban is bírja, mint egy hagyományos szénmotor. Azok idővel elhasználódnak, amely súrlódáshoz és szikrázáshoz vezet. Az inverter motor az elektronikus sebesség-szabályozás elvén működik, amely csökkenti a rázkódást és a kopást, továbbá magasabb teljesítményt biztosít alacsonyabb zajszint mellett. Az inverter motorok gyártói általában 10 éves garanciát kínálnak. 

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20