Oldal frissítése

Alza Sport

Milyen elektromos rollert vegyek?

Az elektromos rollerek amellett, hogy gyors és kompakt közlekedési eszközök, kiváló szórakozást biztosítanak az idősebb gyerekek és szüleik számára. Némelyik városi használatra alkalmas, míg a többinek a terep sem okoz gondot. Mire érdemes odafigyelni vásárláskor? Segítünk a megfelelő elektromos roller kiválasztásában.

Xiaomi Scooter 4 Pro (BEMUTATÓ): elektromos roller a komoly srácoknak

A Xiaomi Scooter népszerű elektromos roller negyedik generációja valóban remek újításokat hoz magával, amelyeknek köszönhetően abszolút piacvezetővé nőheti ki magát. Vegyük szemügyre közelebbről is!

Kóstolj bele az egészséges nassolás világába a Bery Jones mogyorókrémekkel

Bemutatjuk a Bery Jones mogyorókrémeket, amelyek számos egészséggel kapcsolatos előnnyel rendelkeznek, amelyeket finom íz és sima, krémes állag jellemez. Már az első kóstoláskor bele fogsz szeretni kivételes ízükbe, ráadásul számos módon felhasználhatók az étkezés és az édességek készítése során.

Milyen bőröndöt vegyek?

Nagy utazásra készülsz és a megfelelő bőrönd kiválasztásán gondolkozol? Akkor ez a cikk neked szól, hiszen megtudhatod belőle, hogy milyen bőröndöt érdemes választani az utazásokhoz, és milyen szempontokat kell figyelembe venni a bőrönd kiválasztásakor.

Hogyan hozhatod ki magadból a legjobb teljesítményt?

A meleg időjárás és a hosszú nappalok sportolásra ösztönzik az embert. Sajnos néha álmosnak, fáradtnak, vagy egyszerűen energiahiányosnak érezzük magunkat. Ilyenkor legszívesebben csak heverésznénk a kanapén és átszundikálnánk a napot. Mi segíthet abban, hogy feltöltődjünk energiával és kezdetét vehesse az edzés? Hogyan javíthatunk a hangulatunkon, hogyan nyerhetjük vissza az erőnket, hogy újra a kedvenc útvonalunkon futhassunk?

Stílusos Roncato bőrönd az elegáns és kalandos utazásokhoz

Nem telhet el a nyári kiránduló szezon egy praktikus utazóbőrönd nélkül, amelyben könnyedén és áttekinthető formában tárolhatsz mindent, amire csak szükséged van. Ha egy valóban jó minőségű és igényes bőröndöt keresel, akkor meg is találtad. Tekintsd meg a Roncato bőröndök sokszínű kínálatát.

Mik azok a probiotikumok és miért van rájuk szüksége a szervezetünknek?

A probiotikumok vagy egészséges baktériumok megerősítik az immunrendszer funkcióit, serkentik az emésztést és hozzájárulnak a súlyvesztéshez.

Az egészségünk szempontjából legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok

Minden esetben jobb, ha folyamatosan gondoskodsz arról, hogy elegendő vitaminhoz és ásványi anyaghoz jusson a szervezeted, mintha akkor kellene ezzel elkezdened foglalkozni, amikor a hiányuk miatt már egészségügyi problémák alakulnak ki. Időben fel kell ismerni, hogy nélkülük egyszerűen nem megy. Nézzük tehát, milyen vitaminok és ásványi anyagok befolyásolják az egészségünket, melyek a legfontosabbak, és milyen élelmiszerekben találjuk meg őket? Hogyan lehet erősíteni a szervezet ellenállóképességét, és milyen vitaminokat érdemes szedni az immunitás növeléséhez?

Mondopoint: Hogyan válasszunk cipőméretet

A Mondopoint a láb leghosszabb méretét jelzi. Segítségével ellenőrizhetjük, hogy a cipő megfelelően fog-e illeszkedni a lábunkra. Cikkünkben tanácsokat adunk a méréssel kapcsolatban.

Pulzusmérés a hatékony edzéshez

Akár fogyni, akár erősödni szeretnél, célodat nehezebb lesz elérni az optimális pulzustartomány fenntartása nélkül. Miért hasznos mérni a pulzusszámot? És melyik tartomány megfelelő számodra? Cikkünkből megtudhatod.

Hová induljunk kerékpárral?

A kerékpározás méltán az egyik legkedveltebb módja a nyári hónapok eltöltésének. Cikkünkben 6 tippet adunk izgalmas magyarországi kerékpártúrákra, de azt is megtudhatod, hogyan készítsd fel a kerékpárodat a nyárra, és hogy idén miért ne hagyd az utolsó pillanatra a kerékpár és a felszerelés felújítását.

Magyarország csodái – Fedezd fel hazánk kincseit

Magyarország nyáron rengeteg látnivalót kínál. Nem muszáj hosszú órákat reptereken várakoznod, nem szükséges egész napokat a volán mögött izzadnod. Hazánk csodái maximum néhány órás autóút vagy vonatozás árán a lábaid előtt hevernek. Áttekintésünkben az egyes régiók legérdekesebb turisztikai célpontjait tekintjük át.

Hogyan élvezhetjük a nyarat a vízparton

A legjobb a forró nyári napokat a vízparton tölteni, ahol a napozás és a pihenés mellett számos aktív kikapcsolódásban is részed lehet. Próbáld ki az állva evezést a SUP deszkán, merülj a víz alá egy víz alatti robogóval, vagy csak menj egyet úszni, így máris tettél valamit az egészséged érdekében.

Hová menjünk kirándulni? (TIPPEK)

A túrázás és a kirándulások egyre népszerűbbek, különösen a nyári hónapokban, és országunk valóban sok nagyszerű helyet kínál ebben a tekintetben. Gyere, és nézd meg érdekes tippjeinket hazánk egyes régióinak látnivalóival kapcsolatban, és hagyd, hogy inspiráljanak.

Mit vigyünk magunkkal sátorozáshoz? (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Mit csomagoljunk ha sátorozni indulunk? Mit vigyünk magunkkal, ha gyerekekkel megyünk kempingezni? Mire lesz szükségünk egy gyalogtúrán? Összeállítottunk egy listát azokról a dolgokról, amelyekről nem szabad elfeledkezni, akár gyerekekkel indulsz sátorozni, akár gyalogtúrára vagy kerékpártúrára mész. Tanácsot adunk, hogy mely kempingek alkalmasak gyermekes családok számára, és segítünk abban is, hogy kempingen kívül hol lehet sátorozni. Tippeket adunk egyszerű kempinges ételekhez is, és inspirációt nyújtunk, hogy milyen ételeket vigyél magaddal, ha túrára indulsz.

Otthoni edzés eszközök

Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Mi kerüljön a bőröndbe nyaraláskor

Ha nem vagy biztos benne, mit csomagolj be gyermekeidnek a nyári táborba, akkor jó helyen jársz. Ebben a cikkben megtalálhatod az összes szükséges dolgot, amely egyetlen hátizsákból vagy bőröndből sem hiányozhat.

Hogyan fizessünk okosórával (ÚTMUTATÓ)

Manapság szinte az összes európai terminál lehetővé teszi az érintésmentes fizetést, és ennek köszönhetően az NFC-vel ellátott okosórákkal történő fizetések egyre szélesebb körben terjednek el. De ki kell választanod a megfelelőt, és meg kell győződnöd arról, hogy a szolgáltatást a bankod támogatja. Az okosórával történő fizetés végbemegy mobiltelefon nélkül is? És miért jó választás az órával történő fizetés az utazások során?

Xiaomi Mi Band 5 (RECENZIÓ) – a bajnok fitnesz karkötő ötödször

A piacon a legnépszerűbb fitnesz karkötő ötödik generációja sok vonzó újítást hoz, amelyeknek egyre nehezebb ellenállni. Vajon a Xiaomi Mi Band 5 sláger lesz ebben az évben?

Honor MagicWatch 2 (RECENZIÓ) – a legelőnyösebb mainstream óra?

MagicWatch 2. Ez a Honor cég legnépszerűbb okosórájának a neve, amelyet recenziónkhoz teszteltünk Önnek. A MagicWatch 2 óra megfelel a csuklódra, vagy mást kell keresned?
20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20