Oldal frissítése

Rólunk

Az AlzaCafé termékcsalád újabb Latin-Amerikából származó kávékkal bővül

Budapest, 2022. október 19. – Az Alza.hu saját márkája, az AlzaCafé kínálatában újabb szemes kávék jelentek meg. Népszerű arabica keverékünk mellett mostantól öt különböző latin-amerikai országból származó fajtakávét és egy speciális, elsősorban tejes kávékülönlegességek készítéséhez ajánlott keveréket is a kávékedvelők figyelmébe ajánlunk. A kávékat frissen pörköljük Csehországban, a termékek valamennyi üzletünkben és e shopunkban is azonnal elérhetők.

Az Alza.hu gyorsabbá és pontosabbá tette a kiszállítást Budapesten: a megrendeléstől számított néhány órán belül megérkeznek az ajándékok

Budapest, 2021. december 14. – Az Alza.hu felgyorsítja az áruszállítást Budapesten és környékén. Ezt új fővárosi raktára, nagy mennyiségű raktárkészlete, valamint saját AlzaExpres szállítási szolgáltatásának kibővítése teszi lehetővé. Mindezek eredményeként a vállalat a 12 óráig beérkezett megrendeléseket még aznap kézbesíteni tudja, illetve lehetőséget biztosít egy pontosabb kiszállítási idősáv kiválasztására.

Alza: Egyre több magyar pattan elektromos kerékpárra

Budapest, 2021. szeptember 29. – A szabadidős tevékenységek is átalakultak a koronavírus-járvány következtében. A kerékpározás, különösen az elektromos kerékpárok növekvő népszerűségét az Alza, Magyarország harmadik legnagyobb webáruházának adatai is alátámasztják. 2021 kezdete óta csaknem megháromszorozódtak az értékesítési adatok az előző év hasonló időszakához képest. Egyértelműen látszik az is, hogy a vásárlók a minőséget és a biztonságot részesítik előnyben. Az átlagos eladási értékek nemcsak maga a kerékpár, hanem a tartozékok és a karbantartási eszközök vonatkozásában is emelkednek.

Több száz új csomagátvételi ponttal bővül az Alza.hu kiszállítási hálózata Magyarországon

Budapest, 2020. augusztus 10. – Az Alza.hu webáruház jelentős mértékben szélesíti átvételi pontjainak hálózatát Magyarországon. A vásárlók, a Foxposttal kötött új együttműködési megállapodásnak köszönhetően, mostantól 126 Foxpost csomagautomatába is kérhetik termékeik kiszállítását. Emellett a cég tervezi saját AlzaBox csomagátvételi automatái számának növelését is. Ezek a praktikus csomagátvételi pontok különösen hasznosnak bizonyultak a megrendelt termékek kiszállítására és átvételére a koronavírus okozta járványhelyzetben, biztonságos és érintkezésmentes alternatívát nyújtva a vásárlóknak.

Rólunk

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15