Oldal frissítése

Návody a průvodci

8 nagyszerű smoothie recept

Javában zajlik a smoothie szezon. Kényeztesd magad vitaminokkal teli finom koktélokkal, vagy próbálj ki egy méregtelenítő smoothie kúrát. 6 nagyszerű smoothie receptet készítettünk neked és 2 kicsit furcsábbat. El mered készíteni ezeket is?

Normális vérnyomás: ideális értékek és azok fenntartásának módja

Nem tudod pontosan, mi tekinthető normális vérnyomásnak, és mely értékek jelenthetnek már kockázatot? Cikkünkből megtudhatod, pontosan miről árulkodik a vérnyomás, hogyan kell mérni, hogy helyes értékeket kapjunk, mely számokat tekintjük ideálisnak és hogyan lehet az optimális vérnyomást fenntartani idős korig.

Hogyan válasszunk lázmérőt

Az egyik első tünet, amellyel egy betegség kialakulására a szervezet reagál, a testhőmérséklet emelkedése. Ennek eredményeként a szervezetünk antitesteket termel a fertőzés elleni küzdelem érdekében, ezért a hőemelkedés nélkülözhetetlen. Ha azonban a hőemelkedés lázzá alakul, vagy nagyon kis gyerekeket, illetve időseket érint, a káros szövődmények elkerülése érdekében különböző módon kell eljárni és hatékonyan kell a lázat csillapítani. Annak érdekében, hogy mindig tisztában legyünk az egészségi állapotunk alakulásával, érdemes befektetni egy minőségi lázmérőbe. A kínálatuk azonban igen széles, ezért egy jól átlátható összeállítást készítettünk, amely segítségedre lesz a számodra legmegfelelőbb lázmérő kiválasztásában.

Milyen elektromos fogkefét vegyek?

Az elektromos fogkefe segít kiküszöbölni a rossz fogmosási szokásokat, egyszerűbb és gyorsabb. Ugyanakkor a manuális fogkefékhez képest számos olyan funkciót is nyújt, mint például a vezeték nélküli csatlakozás a telefonhoz. Mire jók ezek a funkciók és milyen a megfelelő típusú fogkefe? Útmutatónkból ezekre a kérdésekre is megkaphatod a választ.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15