Oldal frissítése

Slovníky

Mosogatógép energiaosztály

Az energiaosztály a készülék energiafogyasztása szerinti csoportosításra utal. A G energiaosztályú készülék a leginkább energiaigényes, az A energiaosztályú mosogatógép pedig a leginkább energiatakarékos. A választást megkönnyíti az energiacímke, amely minden mosogatógépen kötelezően szerepel. A mosogatógép fogyasztását évi 280 normál mosási ciklus alapján határozzák meg.

AquaStop mosogatógépek

Az Aquastop egy kifinomult vízszivárgás elleni biztonsági rendszer, amely elzárja a mosogatógép vízellátását tömlőhiba vagy -szakadás esetén.

Booster funkció

A Power Booster funkció lehetővé teszi a kiválasztott főzőzóna gyors felfűtését. Ez a funkció 30%-kal nagyobb teljesítmény elérését teszi lehetővé, mint a normál üzemmódban történő használat során.

Hi-Light főzőzónák

A Hi-Light főzőzónák jelentősen rövidebb idő alatt érik el a maximális hőteljesítményt. Ismerd meg, hogyan működik ez a funkció.

Hőmérséklet jelző

Az üvegkerámia főzőlapok hőmérséklet jelzővel rendelkeznek, amely jelzi, ha a főzőlap még forró. Ez a maradék hő azonban felhasználható a már elkészült ételek újramelegítéséhez vagy melegen tartásához.

A sütők pirolitikus és katalitikus tisztítása

Az öntisztító sütőket feloszthatjuk pirolitikus és katalitikus sütőkre. A pirolízis magas hőmérsékleten történő égetéssel távolítja el a zsírt és a szennyeződéseket. A katalízis egy speciális porózus felületen keresztül szívja fel a zsírt.

Páraelszívó visszacsapó szelep

A visszacsapó szelep a páraelszívás során használatos, a páraelszívó kivezető nyílásánál kell elhelyezni. Feladata, hogy a hideg kinti levegő ne jusson be a helyiségbe, a füst és a pára pedig ne szökjön vissza a szellőzőaknából a konyhába.

Mi is az az Aquastop funkció: Mosógépek | Mosogatógépek

Az Aqua Stop rendszer egy olyan védelmi mechanizmus, amely megvédi fürdőszobádat a mosógép, a mosogatógép vagy a vízcső váratlan meghibásodása által okozott elöntésektől. A rendszer mindehhez biztonsági intézkedésként úszókapcsolót vagy kiegészítő biztonsági tömlőt használ.

Klímaosztály (TÁBLÁZAT): Hűtőszekrény | Fagyasztó

A klímaosztály megmondja, hogy milyen optimális hőmérsékletű környezetbe kell helyezni a fagyasztót. Ezt a T, ST, N, SN rövidítésekkel fejezik ki. Ha a külső hőmérséklet az ajánlott tartományon kívül esik, a fagyasztó energiafogyasztása megnő, és előfordulhat, hogy nem fog működni megfelelően. Ha a fagyasztószekrényen egynél több klímaosztály van feltüntetve, akkor a teljes hőmérsékleti tartományban megfelelően működik. Például egy SN-N-ST osztályú fagyasztó 10-38 °C-os környezetben működik.

Nyitott ajtó riasztás

A nyitott ajtó riasztása egy praktikus funkció, amely segít fenntartani az optimális hőmérsékletet a hűtőszekrény belsejében. Ha az ajtó véletlenül nyitva marad, például egy buli alatt, a hűtőszekrény figyelmeztetni fog. Ez a funkció hozzájárul a hatékonyabb légkeringéshez és az energiatakarékossághoz.

EcoBubble

Centrifugálási hatékonysági osztály

Low Frost

A Low Frost egy speciális funkció, amely gyorsabb leolvasztást biztosít. Lényege abban rejlik, hogy a belső falakról eltereli a jegesedést, így az ételeket is védi a jéglerakódásoktól.

Multi Flow 360°

A Multi Flow 360° egy olyan rendszer, amely egyenletes hőmérsékletet tart a hűtőszekrényben. Az Air Flow technológia továbbfejlesztett változata, de a Multi Flow 360° még hatékonyabb a 14 szellőzőnyílásnak köszönhetően, amelyeken keresztül folyamatosan kiegyensúlyozza a készülékben a páratartalmat és a hőmérsékletet. Az Ion Air technológiával kombinálva a legegészségesebb környezetet teremti meg a hűtőszekrényben tárolt élelmiszerek számára. A negatív töltésű ionok folyamatosan szétszóródnak a hideg levegővel együtt, amely egyenletesen kering az élelmiszer körül a hűtőszekrény minden szintjén.

Humidity Control

A Humidity Control egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a Frissen tartó rekesz páratartalmának manuális beállítását. A zöldségek így hosszabb ideig frissek és ropogósak maradnak, miközben megőrzik a bennük található vitaminokat is. Ezt a technológiát Vit Controlnak is nevezik.

Twin Cooling

A kettős hűtőkör, illetve párologtatórendszer külön-külön hűti le a hűtő- és fagyasztórészt.

Energiafogyasztás

Az energiafogyasztás egy olyan adat, melynek segítségével könnyen megállapíthatjuk, mennyi energiát fogyaszt az adott készülék.

A porszívó típusa

Typ vysavače určuje jeho konstrukci, použití a zacházení s nečistotami. Může být robotický pro automatický úklid, klasický sáčkový, moderní bezsáčkový, výkonný cyklónový, ruční bateriový, vodní apod.

Hőbiztosíték

A hajszárítónak egyetlen biztonsági eleme a hőbiztosíték. Automatikusan kikapcsolja a hajszárítót túlmelegedés esetén, és megakadályozza, hogy újra bekapcsoljon, amíg a hajszárító le nem hűl a működési hőmérsékletre.

Hideg levegő

A hajszárító hideg levegő funkciója a frizura végleges formájának rögzítésére szolgál.

20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20