Oldal frissítése

Novinky

A TCL innovatív hűtőszekrényei és mosógépei nagyszerű teljesítménnyel és számos praktikus funkcióval nyűgöznek le

A TCL hűtőszekrények és mosógépek modern készülékek, amelyek számos praktikus funkcióval rendelkeznek. Innovatív technológiák biztosítják a készülék teljesen zökkenőmentes működését. A TCL készülékek optimális választást jelentenek azok számára, akik nagy teljesítményt keresnek elfogadható áron.

Stílusos grillparti, avagy Tefal kontakt grill és forrólevegős fritőz akcióban

Bemutatjuk a Tefal OptiGrill kontakt grillt és a Tefal Easy Fry & Grill forrólevegős fritőzt, amelyekkel számos finom étel készíthető egy nagyobb baráti társaság számára. Mindkét készülék automatikus programokkal rendelkezik, és rengeteg helyet biztosít egy komplett menü elkészítéséhez.

Braun borotvák a tökéletesen sima arcért és az egész test férfias trimmeléséhez

A Braun borotvák és trimmelők tökéletes ápolást nyújtanak az arcod és a tested számára, számos formázási lehetőséget kínálva. Akár új vagy még a borotválkozás világában, akár kivételes szakáll- és hajápolásra vágysz, a Braun borotvákkal és trimmelőkkel mindig tökéletes eredményt érhetsz el. Milyen különböző Braun borotvák és trimmelők sorozatai találhatók meg a kínálatunkban, és kiknek készültek elsősorban?

Az Androidra és iOS-re is letölthető My Tefal mobilalkalmazás minden főzés iránt rajongó ínyencnek örömet szerez

Az innovatív My Tefal alkalmazás egy praktikus eszköz, amely nagyban megkönnyíti az ételek megtervezését és elkészítését. A jó ételek szerelmeseinek, a kezdő szakácsoknak és az elfoglalt háziasszonyoknak egyaránt örömet szerez. A My Tefal ingyenesen letölthető és használható. Fedezd fel a benne rejlő lehetőségeket.

Az új Roborock robotporszívó termékcsalád ultra-okos képességekkel büszkélkedhet

A Roborock, az ultra-okos otthoni robotgépek megalkotója új Roborock S8 robotporszívó sorozatot dob piacra, amely fejlett tisztítási stílusával tűnik ki a tömegből. Fedezd fel a három modell, a Roborock S8 Pro Ultra, a Roborock S8+ és a Roborock S8 technológiai innovációit és egyediségét.

A TrueLife tökéletes mosolyt varázsol az egész családnak

Hogyan biztosíthatsz szép mosolyt és egészséges fogakat az egész családnak? Bízd rá az új TrueLife SonicBrush elektromos fogkefékre és TrueLife AquaFloss szájzuhanyokra, hogy te és a gyermekeid is professzionális szintű fogápolásban részesüljetek. Milyen új szájápolási innovációkkal készült számunkra a TrueLife, és mit várhatunk tőlük?

Milyen Elletipi beépíthető szemetest vegyek?

Ha éppen egy beépíthető szemetes vásárlását fontolgatod, van számodra egy remek tippünk. Az Elletipi olasz lakberendezési termékeket gyártó cég már egy ideje olyan beépíthető szemeteskosarak innovatív kialakítására összpontosít, amelyek a modern háztartások magas követelményeinek is maradéktalanul megfelelnek.

Modern főzés és kényelmes takarítás a Lauben segítségével

Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és a főzést, kiemelt figyelmet fordítva a kifogástalan minsőgére.

Kóstolj bele az egészséges nassolás világába a Bery Jones mogyorókrémekkel

Bemutatjuk a Bery Jones mogyorókrémeket, amelyek számos egészséggel kapcsolatos előnnyel rendelkeznek, amelyeket finom íz és sima, krémes állag jellemez. Már az első kóstoláskor bele fogsz szeretni kivételes ízükbe, ráadásul számos módon felhasználhatók az étkezés és az édességek készítése során.

Fedezd fel a Dyson Purifier légtisztítók legújabb generációját

Az agresszív pollenek, veszélyes allergének, konyhai füstök és egyéb szennyező anyagok az otthoni környezetben sem kímélik az embert. A probléma kiküszöbölése azonban egyszerű, csak állítsd szolgálatba a Dyson Purifier légtisztítók valamelyikét, amelyek nem mellesleg piacvezető szerepet töltenek be. A Dyson Purifier légtisztítók az innovatív technológiának és a fejlett funkcióknak köszönhetően kiemelkednek a tömegből, tisztább és egészségesebb otthont eredményeznek, ráadásul érdekes dizájnelemként is szolgálnak.

A Dyson úttörő hajápoló termékcsaládja a szép és egészséges hajért kompromisszumok nélkül

A Dyson bemutatja innovatív hajápolási termékeit, melyek segítségével könnyedén elkészítheted magadnak a kívánt frizurát. Válaszd a számodra leginkább megfelelő modellt - varázsolj tökéletes hajkoronát az egyedülálló Dyson Corrale hajvasalóval, a Dyson Airwrap multifunkciós hajformázóval és a Dyson Supersonic fejlett hajszárítóval.

A Dyson új termékekkel járul hozzá a még tisztább otthonhoz

A Dyson most vezeti be lézer technológiával ellátott vezeték nélküli porszívóját, amelyek láthatóvá teszik a láthatatlan port. Ismerd meg tagadhatatlan előnyeit és tegyél meg mindent otthonod tisztaságáért.

Tescoma levesfőző - egy praktikus segítő, amely időt takarít meg

A Tescoma levesfőző egy valóban praktikus segítő, amelyet a krémes levesek szerelmesei, a kisgyermekes anyukák, az egészséges ételek rajongói és mindenki, aki szeret egészségesen étkezni, garantáltan nagyra értékelnek majd. A levesfőző nemcsak a főzés, hanem a takarítás során is időt takarít meg. Cikkünkből most megtudhatod, hogyan is működik egy levesfőző, és miért érdemes mindenképpen beszerezned egyet a konyhádba.

A Viomi robotporszívók az intelligens otthont képviselik

A Viomi cég új, 3 az 1-ben robotporszívó modelleket dob piacra, amelyek professzionális szinten képesek felmosni, söpörni és porszívózni. Az egyik modell UV-sterilizáló rendszerrel is rendelkezik, amely a baktériumok 99,99%-át eltávolítja. Fedezd fel a Viomi intelligens robotporszívó technológiájának előnyeit, és emeld a háztartásod takarítását eggyel magasabb szintre.

Miért válaszd a Siguro készülékeket?

Na kuchyňské spotřebiče musí být spoleh. Nesmí se stát, že některý z nich selže uprostřed přípravy pokrmu. S pomocníky od Siguro si ale můžete být jisti, že vás ve štychu nenechají. Jsou navrženi tak, aby vždy odvedli svou práci v té nejlepší kvalitě. Všechny výrobky procházejí pečlivým testováním, které zajistí, že bez problémů obstojí i při náročném používání. I proto Siguro nabízí prodlouženou tříletou záruku na své výrobky a v případě nutnosti i možnost okamžité výměny zboží na každé pobočce.

A Tefal bemutatja új csúcskategóriás, tapadásmentes serpenyő- és edénycsaládjait

A Tefal 11 forradalmi serpenyő- és edénycsaláddal érkezik, amelyek ellenálló, tapadásmentes felülettel büszkélkedhetnek. Az egyes családok minőségükben és innovatív elemeikben, valamint a gyorsabb és egészségesebb főzést, továbbá egyszerűbb karbantartás lehetővé tévő technológiáikban emelkednek ki. A minőségibb Unlimited és Excellence vonalak professzionális serpenyőket foglalnak magukban, amelyeket még fémeszközökkel sem lehet megkarcolni. Többre vagy kíváncsi? Cikkünkből megtudhatod az új termékcsaládokkal kapcsolatos információkat.

Tippek a karácsonyi sütéshez Tescoma termékekkel

A karácsonyi sütés az egyik legnépszerűbb hagyomány. Fontos azonban, hogy megfelelően előkészüljünk rá. Kezdj el hangolódni a karácsonyra és meríts ihletet a Tescoma termékekkel kapcsolatos tippekből, amelyek a lehető legegyszerűbbé teszik a süteménykészítést. És velük együtt inspiráló recepteket is hozunk a legnépszerűbb karácsonyi finomságokhoz. 

Oral-B iO – forradalmi elektromos fogkefe, melyet nemsokára Te is kipróbálhatsz!

Az Oral-B iO egy új generációs okos fogkefe. Ez az újdonság nagyszerű innovációkkal rendelkezik. A legfőbb újdonság a mágneses rezgésekkel történő fogtisztítás. A fogkefe minőségét a CES 2020 kiállításon díjazták, ahonnan a legjobb innováció díjával térhetett haza. Olvasd el, mi mindenre képes, és mitől jobb, mint elődje, az Oral-B Genius X.

Főzés a vendéglátóiparban - professzionális konyhai felszerelések az Alza.hu-n

Megbízható, professzionális vendéglátóipari felszerelést keresel? Most már az Alza.hu-n is megtalálhatod. Függetlenül attól, hogy kisebb vendéglátóipari főzőberendezésekre vagy nagyméretű professzionális eszközökre, például mosogatógépre, hűtőszekrényre, fagyasztóra vagy hűtő vitrinre van-e szükséged, nálunk mindent egy helyen megtalálsz, az Alza cégek és intézmények számára kidolgozott programjának köszönhetően ráadásul még kedvező feltételek mellett is. Vendéglátóipari berendezések éttermeknek, cukrászdáknak vagy bisztróknak kizárólag megbízható gyártóktól, elfogadható áron.

A Philips Hue lámpák szebben világítanak még kedvezőbb árú tartozékokkal

A Philips Hue okos, vezetéknélküli világítás háza táján kedvező változások történtek a Philips Hue White, White Ambiance és White and Color Ambiance családoknál. Ha szeretnéd okos módon megvilágítani háztartásodat, minden bizonnyal örülsz majd a kedvező árú kezdőcsomagnak. Amennyiben már Philips Hue világítás ragyogja be a háztartásod, biztosan örömmel töltenek majd el a kedvezőbb csomagokban érkező égők. Ráadásul mindez még szebbre megtervezett csomagolásban lehet a Tiéd.

20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15