Oldal frissítése

Akce a slevy

Az új UleFone Armor 21 ötvözi magában a tartósságot és az eredeti dizájnt

A rendkívül tartós UleFone Armor 21 mobiltelefon egy friss innováció, amely nemcsak tartósságával, hanem tisztességes középkategóriás specifikációival és az egyedülálló Infinite Halo dizájnelemével is le tud nyűgözni. Tartóssága az MIL-STD-810H szabványnak megfelelő, emellett hatalmas akkumulátort, valamint minőségi kijelzőt és kamerát kapott. Mi mindent kínál az UleFone Armor 21?

A legújabb hajlítható telefonok: a csúcsteljesítményű Samsung Galaxy Z Flip4 és Z Fold4

A Samsung a nyáron bemutatta a hajlítható telefonjainak legújabb generációját, melyek a Galaxy Z Flip4 5G és Galaxy Z Fold4 5G nevet viselik. Mi mindenben különböznek az elődjeiktől? Cikkünkből megtudhatod.

Rendeld elő a Xiaomi 12 Sorozat okostelefonjainak egyikét, és szerezd meg a ráadás fülhallgatót vagy okosórát, valamint a turmixgépet és kávédarálót tartalmazó csomagot!

Rendeld elő 2022. március 31. és április 13. között az új Xiaomi 12X, Xiaomi 12 vagy Xiaomi 12 Pro okostelefonok egyikét, és szerezd meg a ráadás Xiaomi Buds 3 vezeték nélküli fülhallgatót vagy a Xiaomi Watch S1 okosórát, valamint a turmixgépet és kávédarálót tartalmazó csomagot. Ráadásul most 6 hónap kijelzőgaranciát és 3 hónap YouTube Premiumot kapsz mellé.

Szerezd meg a vezeték nélküli fülhallgatót az új Samsung Galaxy A53 készüléked mellé

A Samsung Galaxy A53 5G a népszerű Galaxy A sorozat legújabb tagja. Ha 2022. március 17. és április 17. között rendeled meg, akkor a telefon mellé egy Samsung Galaxy Buds Live vezeték nélküli fejhallgató is a tiéd lehet. Hogyan szerezheted meg?

Rendeld meg az új Samsung Galaxy A53 5G-t és szerezd meg a vezeték nélküli fülhallgatót

Ha most megrendeled az új Samsung Galaxy A53 5G-t, Galaxy Buds Live vezeték nélküli fülhallgatót adunk mellé. Hogyan szerezheted meg?

Realme 9 telefonok (BEMUTATÓ): egy jónak ígérkező, izgalmas trió

A Realme a leggyorsabban növekvő márka az okostelefonok piacán. Nem is csoda, hiszen telefonjaik a csúcskategóriába tartoznak a nagy teljesítmény és a nagyszerű funkciók tekintetében, mindemellett szimpatikus az árcédulájuk is. Az új Realme 9-es széria megjelenése is pontosan erről ad tanúbizonyságot.

Megérkezett a Xiaomi Redmi Note 11! Vásárold meg most és szerezd meg az ingyenes prémium kijelző garanciát.

A Xiaomi Redmi Note 11 már előrendelhető. Ha 2022. február 18. és 2022. március 31. között vásárolod meg, ráadásként igyenes kijelzőcserét kaphatsz hozzá az első hat hónapban.

Samsung Galaxy S22 | S22+ | S22 Ultra - Csúcskategóriás kijelző és kivételes teljesítmény

Megérkezett a Samsung várva várt zászlóshajója. A Samsung Galaxy S22, S22+ és S22 Ultra csúcskategóriás kijelzőt, kivételes teljesítményt és izgalmas kameramodult kínál. Mi egyebet várhatunk még az új Samsung telefonoktól?

A Xiaomi 11 Lite 5G NE telefon mellé ingyenes Mi Watch Lite okosórát kapsz ráadásként

Motorola Edge 20 Lite: kiváló fotómobil a középkategóriában

A Motorola Edge 20 Lite a Motorola három 2021-es zászlóshajója közül a legalacsonyabban rangsorolt. Ennek ellenére nagyszerű paraméterekkel rendelkező kamerát kínál, ugyanazzal a fő objektívvel, mint ami a csúcsmodellekben is helyet kapott, továbbá tetszetős OLED-kijelzővel, valamint megbízható teljesítménnyel büszkélkedhet. Milyen az új Motorola Edge 20 Lite?

Vásárold meg a Xiaomi 11T sorozat egyik telefonját, és egy ingyenes termékcsomagot és okosórát kapsz

Vásárold meg az új Samsung telefonod és szerezz ajándékot

Ha azon gondolkodsz, hogy beszerzed a Samsung egyik új telefonját, például a Galaxy S21, Galaxy Note20, Galaxy Fold3 nebo Galaxy A52s 5G, akkor itt a legjobb ideje. Ugyanis ha elég gyors vagy, ajándékot kapsz a fenti modellek egyikének megvásárlása esetén - mégpedig a Galaxy Buds+ vezeték nélküli fülhallgatót vagy a Galaxy Fit2 fitneszkarkötőt. Hogyan?

A Motorola Edge 20 és Edge 20 Pro telefonokat most 35 000 Ft kedvezménnyel szerezheted meg

Samsung Galaxy Z Fold3 (PREVIEW): az első okostelefon kijelző alatti kamerával

A már a harmadik idei modell a Samsung Galaxy Z Fold3 összehajtható telefonok sorozatából rengeteg újdonságot, sőt számos elsőt is hoz magával. Most először találkozhatunk kijelző alatti kamerával vagy tollal egy hajlékony kijelzőn. A telefon a hagyományokhoz híven a teljesítmény tekintetében sem marad el. Mit kínál az új Fold? 

Samsung Galaxy Z Fold3 5G és Galaxy Z Flip3 5G

Hogyan fizessünk okosórával (ÚTMUTATÓ)

Manapság szinte az összes európai terminál lehetővé teszi az érintésmentes fizetést, és ennek köszönhetően az NFC-vel ellátott okosórákkal történő fizetések egyre szélesebb körben terjednek el. De ki kell választanod a megfelelőt, és meg kell győződnöd arról, hogy a szolgáltatást a bankod támogatja. Az okosórával történő fizetés végbemegy mobiltelefon nélkül is? És miért jó választás az órával történő fizetés az utazások során?

Asus Zenfone 8 és Zenfone 8 Flip (PREVIEW): nagyszerű okostelefonok, ne hagyd, hogy a külső megtévesszen

A különleges formatervezésű telefonok rajongói korábban is imádták a nagy teljesítményű Asus Zenfone okostelefont. Azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy a hátlapi kamerák előre fordíthatók. A gyártó most bemutatta utódját, a Zenfone 8 Flip-et és vele együtt a kisebb Zenfone 8-at is. Mindkettő elég erős ahhoz, hogy számos más funkciójával együtt téged is lenyűgözzön.

ASUS ROG Phone 5 (PREVIEW): az igazi gamer szörnyeteg

Az ASUS bemutatta a régóta várt gamer telefont, az ASUS ROG Phone 5 modellt. Hihetetlen adag teljesítményt, nagy akkumulátor kapacitást hoz hosszú élettartammal és hasznos játékfunkciókat tartalmaz. Mi mindenre képes tehát az ASUS ROG Phone 5?

Legyetek együtt Valentin napon a Huawei akár 30% -kal olcsóbb készülékeivel

Szerezz örömet Valentin-napra, és ajándékozd meg szeretteidet a Huawei társaság portfóliójából. Ezenkívül egy különleges ajánlatban kiválasztott termékeket - mobiltelefonokat, hordozható eszközöket, routereket vagy fejhallgatókat - akár 30% -os kedvezménnyel is kiválaszthatsz.

Xiaomi Mi 10T és Mi 10T Pro (PREVIEW): nagyszerű teljesítmény elegáns designnal

A Xiaomi két új modellt mutatott be, amelyet nagy várakozás előzött meg, a Mi 10T és a Mi 10T Pro készülékeket. Nemcsak megjelenésével, az objektívek újszerű elrendezésével és üveg hátlapjával okoz kellemes meglepetést, hanem főként teljesítményével és új funkcióival. Cikkünkben mindent megtudhatsz, amit a Xiaomi megosztott velünk ezekről a modellekről.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05