Oldal frissítése

Příslušenství

A legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb.

Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.

Telefon használata webkameraként (ÚTMUTATÓ)

Az online találkozók ma már mindennaposak, így a webkamera a számítógépek fontos részévé vált. Ha nem szeretnél beruházni egy új webkamerába, készíts egyet a saját telefonodból. Ebben a cikkben megnézzük, hogyan is néz ki ez a gyakorlatban.

Mekkora a power bank valós kapacitása?

Valószínűleg észrevetted már, hogy amikor power bankot vásárolsz, az állítólagos és a tényleges kapacitás észrevehetően eltér egymástól. Ez nem egy gyártási trükk, ahogyan az elsőre tűnhet. Ez egyszerűen a power bankok működésének módjáról szól. Miért és mennyire tér el egy power bank állítólagos kapacitása a valós kapacitástól?

Az iPhone-ok csomagolása karcsúbb lett. Milyen fülhallgatót és töltőt válassz hozzá?

Az új iPhone dobozában nincs fülhallgató és töltőadapter. Mi erre a megoldás és mit válasszunk a helyettesítésükre? Számos lehetőségünk van.

Mi az akkumulátorkapacitás?

A laptop, tablet vagy mobiltelefon akkumulátorának kapacitása, valamint a felhasznált alkatrészek hatékonysága és a szoftver optimalizálása határozza meg az akkumulátor üzemidejét. De miért csökken a kapacitás az idő múlásával, és mit takar pontosan a mAh értéke?

Ne vessz el az USB szabványok világában (ÖSSZEHASONLÍTÁS)

A különböző USB kábeleket és csatlakozókat napi szinten használjuk. Azonban olyan sok van belőlük, hogy könnyen elveszhetünk köztük. Tarts velünk, és tekintsd át a leggyakoribb USB csatlakozótípusokat, valamint ismerkedj meg az USB-C-vel.

Az új Beats Studio Buds+ fülhallgató még jobban szól, ráadásul átlátszó változatban is érkezik

A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.

Powerbankok repüléshez: melyek ezek és mire kell figyelni?

A powerbankok ideális áramforrások a mobiltelefonok és a táblagépek számára a hosszú utazások során. Pozitívum, hogy akár repülőgépen is használhatók. Ennek azonban vannak bizonyos korlátozásai.

AirPods Pro 2022 (TESZT): új fülhallgató még hosszabb üzemidővel és jobb vezérléssel

Az új Apple AirPods Pro 2. generációs fülhallgató a lehető legjobb zenehallgatási élményt nyújtja a True Wireless kategóriában. Újabb funkciókkal egészültek ki az olyan fejlett technológiák, mint az ANC és a pass-through mód, emellett az új chipnek köszönhetően számos javulás is tapasztalható. Mire is számíthatunk pontosan?

Samsung Galaxy Buds2 Pro (BEMUTATÓ): kompakt fülhallgató kifinomult hangzással

A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek készült, akik maximális hangminőségre vágynak, még akkor is, ha nem otthon vannak. Cikkünkből megtudhatod, mire számíthatsz a Samsung új fülhallgatójától.

Apple AirTag (TESZT): egy kis kütyü, amellyel könnyen megtalálhatod, amit keresel

Az okos helymeghatározók érdekes kiegészítők, de a szórakoztatóbb technológiai kütyükkel szemben általában kissé alulmaradnak. Az Apple azonban tisztában van ennek a kiegészítőnek a praktikusságával, ezért most úgy döntött, hogy létrehozza a sajátját. Megvitatjuk az Apple AirTag működése és használata kapcsán felmerülő kérdéseket, és megnézzük, mi mindent kínál az Apple AirTag.

Hogyan lehet telefonról nyomtatni (ÚTMUTATÓ)

Nagyon hasznos dolog telefonról nyomtatni, hiszen így gyorsan ki lehet nyomtatni a mobilon tárolt dokumentumokat vagy az okostelefonnal készített fényképeket. A nyomtató csatlakoztatása telefonhoz történhet vezeték nélkül vagy egy kábel segítségével. Cikkünkben megnézzük, hogyan lehet telefonról nyomtatni.

Hogyan lehet azonosítani az MFi tanúsítvánnyal rendelkező tartozékokat?

Mit értünk MFi alatt? Az Apple eszközöket használóinak már lehet, hogy van egy elképzelésük. Igen, ez egy olyan tanúsítvány, amellyel csak minőségi tartozékok rendelkeznek. Hogyan lehet felismerni?

Mágneses kábelek: könnyű csatlakoztatás és sok más előny

Mit értünk a mágneses kábel kifejezés alatt? Ha olyan kábelre gondolsz, amely a mágneses erő jelenlétének köszönhetően könnyen csatlakozik egy eszközhöz, akkor bizony igazad van. Azonban több ilyen hasznos kütyü is létezik.

Mobil és autó: nem csak a Teslának kell nagy kijelző

Hogyan lehet a legtöbbet kihozni a modern autó és az okostelefon nyújtotta lehetőségekből? És miért jó ötlet befektetni egy jól felszerelt telefonba? Cikkünkből megtudhatod.

A nagy telefontok teszt (ÁTTEKINTÉS): Melyik éri meg?

A mobiltelefon-burkolatok védőeszközként, de gyakran divatos kiegészítőként is szolgálnak. Összehasonlító tesztünkben megvizsgáltuk, hogyan használják az egyes burkolatokat, mennyire jól vannak kidolgozva és milyen a kialakításuk. Hogyan véleményeztük az egyes borítókat?

Telefonvédő üvegek összehasonlítása (ÁTTEKINTÉS): Melyik a legjobb?

Védőüveget keresel a telefonodra de nem tudod, melyik a legjobb választás? Az összehasonlítás során a nálunk is kapható legnépszerűbb márkák különféle képviselőit néztük meg közelebbről. Habár sok mindenben hasonlítanak, számottevő különbségeket is fedezhetünk fel közöttük. Hogyan teljesítettek az egyes védőüvegek? 

Hogyan fizessünk okosórával (ÚTMUTATÓ)

Manapság szinte az összes európai terminál lehetővé teszi az érintésmentes fizetést, és ennek köszönhetően az NFC-vel ellátott okosórákkal történő fizetések egyre szélesebb körben terjednek el. De ki kell választanod a megfelelőt, és meg kell győződnöd arról, hogy a szolgáltatást a bankod támogatja. Az okosórával történő fizetés végbemegy mobiltelefon nélkül is? És miért jó választás az órával történő fizetés az utazások során?

TOP kütyük 4 válogatás

A TOP kütyük következő részében praktikus kiegészítőket mutatunk töltéshez, videókészítéshez vagy személyes tárgyak kereséséhez. Vajon kínálatunk melyik darabja kelti fel most a figyelmedet?

Hogyan ragasszuk fel az üveg- és védőfóliát a mobilunkra?

A védőfóliák a telefonok, okosórák és táblagépek védelmének szükséges részei. De hogy hogyan rögzítsük a fóliát helyesen - buborékok és por nélkül? Megmutatjuk a folyamatot és adunk pár tippet, hogyan egyszerűsítsd le a folyamatot.

20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20