Oldal frissítése

ARIETE

Ariete - konyhai készülékek

Ariete: Innováció és minőség otthon is

Az 1964 óta működő olasz Ariete vállalat egyetlen termékkel, a gázgyújtóval lépett piacra. Ma az Ariete számos szabadalommal rendelkezik, és az Olaszországban tervezett termékeik elsősorban az innovációra összpontosítanak. Ezek szokatlan dizájnnal és számos funkcióval rendelkező konyhai és háztartási készülékek.  Dobd fel otthonodat a retro vagy vintage stílusú Ariete termékekkel. 

Ariete kávéfőzők

Ariete karos kávéfőzők

Az Ariete karos kávéfőzők szokatlan kialakításukkal és innovatív funkcióikkal nem csak kedvenc kávédat, hanem akár egy tejeskávét vagy kapucsínót is elkészíthetnek egyszerre 2 személy számára. Az Ariete kávéfőzők tartalmaznak termoblokkot a víz melegítéséhez, egyértelmű kijelzőt vagy gőzfúvókát a tejhabosításhoz. A klasszikus őrölt kávé mellett E.S.E. podokat is használhatsz a kávé elkészítéséhez.

Gőzgőztisztítás az Ariete-vel

Az Ariete a gőztisztítási módszer úttörője és 3 szabadalom tulajdonosa. A gőzfelmosókkal, multifunkciós és kézi gőztisztítókkal igazán alapos lesz a takarítás, és ezek az eszközök ideálisak az allergiás vagy gyermekes háztartásokban is, mivel a gőzszivárgás a takarítás során fertőtlenít is. A gőztisztítók forgatható fejével és állítható fogantyújával a nehezen hozzáférhető helyekre is eljuthatsz, és a vezérlést a tisztítási igényeidnek megfelelően állíthatod be.

Ariete gőzfelmosók
Ariete Vintage kollekció

Vintage Ariete kollekció

Az Ariete konyhai készülékek elvarázsolnak a pasztellszínű vintage dizájnjukkal. Az Ariete kávéfőzők, kenyérpirítók és vízforralók ugyan retró megjelenésűek, de modern funkcióik a legigényesebb vásárlói igényeknek is megfelelnek. Teremtsd meg otthonodban a régi idők hangulatát az Ariete készülékekkel, amelyek nagyszerű ízeket teremtenek és egyszerű kezelhetőséggel rendelkeznek.

Paraméterek módosítása
97 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20