Oldal frissítése

ARIETE 621 Yogurella

4,9 29 értékelés
Szuper ár
6 590 Ft

ARIETE 621 Yogurella

Ha szereted a joghurtokat, akkor minden bizonnyal értékelni fogod a házi készítésű joghurtot, illetve, hogy befolyásolhatod az elkészítését és az összetételét. Készítsd el a saját, ízletes joghurtodat 12 óra alatt! A vásárolt termékekkel szemben ez esetben biztos lehetsz benne, hogy csakis az kerül bele, amit szeretsz.

Az ARIETE 621 joghurtkészítő modern, egyszerű formatervezéssel büszkélkedhet. A joghurt az 1 literes, belső edényben készül. Ha esetleg nem ennéd meg az összes joghurtot, egyszerűen helyezd az edényt hűtőszekrénybe a fedővel együtt. A tisztán tartást pedig bízd a mosogatógépre. A készülék működésjelző fénnyel is rendelkezik.
 


Műszaki adatok:

Készülék típusa:
Joghurtkészítő házi készítésű joghurthoz

Jellemzők:
Működésjelző fény
Űrtartalom: 1 liter
Elkészítési idő: 12 óra
Dupla fedél az elkészítés közbeni maximális higiénia érdekében
A belső edény könnyen tárolható a hűtőszekrényben
Az edény mosogatógépben mosható

Méretek:
16,8 x 16,8 x 19 cm

Teljesítmény:
20 W

Paraméterek

Kód:  BEU437d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  00C062110AR0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20