Oldal frissítése

Ariete 4145

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ariete 4145


Tiszta lakás gyorsan, kényelmesen, vegyszerek nélkül!

A többfunkciós Ariete Xvapor Comfort gőztisztító nagy segítség minden háztartásban. Az 5 bar nyomásnak köszönhetően eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is, ezért bevethető a zsíros foltok és egyéb nehezen eltávolítható kosz ellen. A kiegészítők széles választékával tökéletesen tiszta otthont varázsolhatsz, legyen szó bármilyen felületről. Ezzel a sokoldalú készülékkel garantáltan rendben tarthatod a háztartást - gyorsan, könnyen és anélkül, hogy vegyi anyagokat használnál.


Kiegészítők gazdag választéka, amelyekkel szinte bármilyen felület tisztítható

Az 4145 Xvapor Comfort teljesítménye 1500 W, 5 bar nyomással párosulva. 6-7 perc alatt hevül a gőz a megfelelő hőmérsékletre. Működési ideje 40-45 perc, így kényelmesen kitakaríthatod az egész lakást. Rengeteg tartozékkal rendelkezik, amelyek könnyen csatlakoztathatóak a gőztisztító géphez, így valóban megkönnyítik a takarítást. A tartozékok széles választéka lehetővé teszi az egyszerű ablaktiszítást, a fúgák valamint a nehezen hozzáférhető helyek takarítását is. A gőz mennyisége szükség szerint állítható. Az állapotjelző fény mutatja, hogy mikor van bekapcsolva a készülék, ill. hogy mikor áll készen a használatra.

Mellékelt tartozékok:

  • Két hosszabbító cső
  • Fúvóka
  • Adapter padlótisztításhoz
  • Kefe a padló tisztításához
  • Adapter ablaktisztításhoz
  • Nagy körkefe
  • Tölcsér
  • Mérőedény
  • Nagynyomású fúvóka
  • Kiegészítő kárpit tisztításához
  • Huzat padlótisztításhoz

Az Ariete 4145 XVapor Comfort tisztít, fertőtlenít és természetesen, eltávolítja a szagokat

Az Ariete a gőz erejével tisztítja az otthonodban lévő összes felületet, semlegesíti a szagokat, fertőtlenít és elpusztítja a baktériumokat. Így maximális higiéniát biztosít vegyszerek nélkül. Minden felületen használható, legyen szó kerámiáról, üvegfelületről, a kutya fekhelyéről, ketrecről vagy akváriumról.

A gőzzel való tisztítás négy előnye:

Vegyszerek nélkül

Az edénybe töltött vízből a készülék gőzt fejleszt, így nem szükséges káros vegyi anyagokat használnod, a tökéletes tisztaságot ezek nélkül is eléred. Ez azt jelenti, hogy otthonodban nem marad nyoma a vegyszereknek vagy az erős szagoknak.

Kényelem

A készülék gyorsan felfűti a vizet, a víztartály folyamatosan használható és praktikus megoldást nyújt a padlók és felületek egyszerű tisztítására, így a munka kellemesebb és egyszerűbb, mintha a hagyományos seprűt és vödröt használnád.

Higiénia

A gőz 100 ° C-on képződik. A megtisztított felületek higiénikusak és illatosak lesznek. Eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és mikroorganizmusokat már az első tisztítás alkalmával. Az eredmény tökéletes, természetes tisztaság. Ideális az allergiában szenvedőknek valamint kisgyermekes otthonokban.

Teljesítmény

Nagy nyomáson gőz keletkezik, hogy eltávolíthasd a legmakacsabb szennyeződéseket szinte másodpercek alatt. Minden felületen használható: csempék, rozsdamentes acél valamint egyéb fényes felületeken is.



Parní čistič Ariete 4145
 
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 500 W
Tartály térfogata 1,2 l
Gőznyomás 5 bar
Kód:  ARIPC011
Termékszám:  4145

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20