Oldal frissítése

AQARA

Aqara okos otthon – banner 1
Aqara okos otthon – banner 2
Aqara okos otthon – banner 3

Aqara: fejlett és megfizethető megoldások az intelligens otthonodhoz

Az Aqara az intelligens otthoni megoldások egyik legnagyobb szolgáltatója. A vállalat neve két latin szóból származik: acutulus (okos) és ara (otthon). Hisszük, hogy mindenki megérdemli az olyan intelligens megoldásokat otthonához, amelyek szépen megtervezettek, hosszú élettartamúak és könnyen kezelhetőek. Kínálatunkban az okos termékek széles skáláját megtalálhatod a különböző okos érzékelőktől kezdve a kapcsolókon, függönyvezérlőkön át egészen az okos ajtózárakig. Az elmúlt években az Aqara több mint 700 üzletet nyitott, ezáltal képes még több egyéni okos megoldást kínálni minden otthon és vállalkozás számára. Nem csupán ennek köszönhetően, de ma már több, mint 7 millió felhasználó támaszkodik az Aquara termékekre világszerte. Bízd ránk magad Te is, és légy tagja a technológiailag fejlett, átfogó és megfizethető Aqara smart home családnak.

Az Aqara célja, hogy áttörje a felhasználói korlátokat

Az Aqara célja, hogy áttörje a felhasználói korlátokat

Termékeivel az Aqara az intelligens otthoni rendszerek legfontosabb felhasználói akadályairól szóló felmérésekre válaszol. Más okosotthon-rendszerek használata esetében rengeteg akadályba ütközhetsz a túlságosan bonyolult felhasználás, esetleg a márkaépítés hiánya vagy a kompatibilitás mellőzése miatt. Az Aqara ezért olyan bevált termékeket kínál, amelyek egyszerű telepítést és vezérlést, ugyanakkor széles körű felhasználási lehetőségeket, kompatibilitást nyújtanak olyan nyílt platformokkal karöltve, mint a Google Home. Emellett olyan technológiákat támogatnak, mint a ZigBee vagy az AI, továbbá stílusos külsővel rendelkeznek.

Az Aqara készülékek minden háztartásban jelesre vizsgáznak

Az Aqara termékek tiszta külső kialakítással rendelkeznek a kényelmes, egyszerű telepítés, valamint a kezdeti beállítás és az összes további vezérlés érdekében. A legtöbb telepítéshez nincs szükség csavarokra vagy kábelezésre. A vezérlés egyszerű az Aqara Home alkalmazás segítségével, továbbá lehetőséged van harmadik féltől származó okosotthon alkalmazásokkal kezelni berendezéseid, mint például a Google Home, Amazon Alexa vagy az Apple HomeKit. Természetesen minden termék energiatakarékos, az akkumulátor élettartama akár 5 év is lehet.

Aqara készülékek az otthonodra tervezve
Az Aqara prémium kompatibilis az Apple HomeKittel

Az Aqara prémium kompatibilis az Apple HomeKit rendszerrel

Az Aqara az Apple HomeKit rendszerrel kompatibilis okosotthon-eszközök egyik legnagyobb gyártója. Ebben a kategóriában több, mint 240 terméket találhatsz, köztük intelligens érzékelőket, vezetékes és vezeték nélküli kapcsolókat, otthoni biztonsági kamerákat, intelligens árnyékoló vezérlőket és intelligens ajtózárakat. Az Apple és az Aquara szoros együttműködése úttörő felhasználói élményt nyújt, és biztosítja, hogy mindig az elsők között élvezhesd az újonnan megjelent funkciókat.

Aqara és a beépített AI technológia

Annak érdekében, hogy az intelligens otthon a Te személyes igényeidhez igazodjon, az Aqara beépített AI technológiát is kínál, amely felismeri a mozgásokat, ujjlenyomatokat, gesztusokat, arcokat, viselkedéseket, tárgyakat és helyzeteket. A felismerő kamera például képes érzékelni, hogy ki érkezett haza, vagy észlelni azt, hogy egy személy elesett a közelében. Ennek köszönhetően a rendszer képes figyelmeztetni az esetleges sérülésekre. Az "OK" kézmozdulattal felkapcsolhatod és lekapcsolhatod a villanyt, ha ökölbe szorítod a kezed.

Aqara és a beépített AI technológia
Az Aqara elkötelezett a jövőbeli protokollok támogatása mellett.

Az Aqara elkötelezett a jövőbeli protokollok támogatása mellett

Az Aqara fokozatosan teszi lehetővé, hogy a távvezérlési protokollon, a ZigBee-n keresztül csatlakoztatott eszközök kompatibilisek legyenek a Matter technológiával, biztosítva ezzel a különböző gyártók otthoni automatizálási rendszereinek interoperabilitását. A következő lépésekben a vállalat egy olyan termékcsaládot fog piacra dobni, amely teljes mértékben kompatibilis az új Matter protokollal. Az eredménynek köszönhetően várhatóan akár 200 vállalat is támogatni fogja az egyetlen közös kommunikációs nyelvet a sokféle IoT-eszköz összekapcsolásához.

Az Aqara intelligens otthoni megoldásai.

Aqara - az intelligens otthon és a munka összekapcsolásában.

Paraméterek módosítása
78 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15