Oldal frissítése

AQARA Smart Wall Switch H1 (No Neutral, Single Rocker), szürke

5,0 21 értékelés
16 390 Ft

AQARA Smart Wall Switch H1 (No Neutral, Single Rocker), szürke

AQARA Smart Wall Switch H1 (No Neutral, Single Rocker) fali kapcsoló

Az AQARA Smart Wall Switch H1 egy fali kapcsoló 1 csatornás relével, amely a Zigbee 3.0 vezeték nélküli protokoll alapján kommunikál. A lámpák kényelmes be- és kikapcsolását teszi lehetővé, és az Agara Hub vezérlőegységgel együtt működik, olyan funkciókat kínálva, mint a távvezérlés egy alkalmazáson keresztül vagy az időzítés. A kapcsoló a hagyományos elektromos lámpákat intelligens eszközökké alakítja. Más Aqara intelligens eszközökkel együttműködve számos intelligens jelenet létrehozására ad lehetőséget.

AQARA Smart Wall Switch H1 (NoNeutral, Single Rocker) kapcsoló főbb jellemzői

  • Fali kapcsoló 1 csatornás relével
  • A Zigbee 3.0 vezeték nélküli protokoll alapján kommunikál
  • Lehetővé teszi a világítás kényelmes be- és kikapcsolását
  • Az Agara Hub vezérlőegységgel működik
  • Az Aqara Home mobilalkalmazáshoz csatlakoztatható
  • A lámpák ki- és bekapcsolhatók az alkalmazáson keresztül, és beállítható az időbeosztás is
  • Az AQARA Smart Wall Switch H1 hangvezérlést is kínál
  • Túlmelegedés és túlterhelés elleni védelemmel
  • Az Aqara Hub EU-s verziójával való használatra tervezték
  • Színkivitel: fehér
  • Méretek: 8,6 × 8,58 × 3,75 cm

Az AQARA Smart Wall Switch H1 mobilalkalmazással vezérelhető

A kapcsoló csatlakozásának köszönhetően az AQARA Smart Wall Switch H1 és az Aqara Home mobilalkalmazás segítségével például lekapcsolhatod a villanyt, ha elfelejtetted lekapcsolni, mielőtt elhagytad a házat. Beállíthat egy ütemtervet is a bekapcsolásukhoz. A világítás automatikusan be is kapcsolható egy bizonyos időpontban. Ezenkívül a kapcsoló lehetővé teszi az intelligens otthoni eszközök hangvezérlését is. Az AQARA Smart Wall Switch H1 túlmelegedés- és túlterhelésvédelemmel is rendelkezik. Ha azt érzékeli, hogy a teljesítmény vagy a hőmérséklet a határérték felett van, automatikusan kikapcsol.  

Széleskörű kompatibilitás

Az AQARA Smart Wall Switch H1 az Aqara Hub EU verziójával való használatra készült. Az Agara Home alkalmazással működik, amely iOS és Android rendszerre is elérhető. Haa Switchet HomeKit-eszközként fogod használni, az Aqara Hub elengedhetetlen. Az Aqara Hub ezután HomeKit-hídként működik az Aqara Home alkalmazással együtt, ami azt jelenti, hogy az Aqara Hubhoz csatlakoztatott eszközök a HomeKit alkalmazással vezérelhetők. Ha a készüléket távolról is szeretnéd vezérelni, nem pedig az otthoni Wi-Fi/LAN hálózatról, akkor otthoni hubként egy Apple TV-t tvOS 10.2 vagy újabb tvOS 10.2-vel, egy iPadet iOS 10.3-mal vagy újabb iOS 10.3-mal vagy egy HomePodot is szükséges beszerezned.

Zigbee 3.0 kommunikáció

A ZigBee nyílt vezeték nélküli kommunikációs protokoll összekapcsolja az egyes eszközöket egy intelligens otthonban, és kulcsszerepet játszik az Internet Of Things (IoT) létrehozásában. .A titkosított kommunikáció révén különböző gyártók eszközeit képes összekapcsolni, miközben fenntartja kölcsönös kompatibilitásukat és kényelmes működésüket.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Protokol ZigBee

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Aqara Home
Hangasszisztensek Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Szlovák

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Működés Központi egységen keresztül / bridge
Használat Világítás

Tulajdonságok

Rendeltetés Fény
Kód:  AqRAA21019b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AQARA-WS-EUK01-G-1610

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05