Oldal frissítése

iPad

Az iPad egy elegáns, tabletszerű eszköz, amely az Apple hordozható készülékek családjába tartozik. Finomra hangolt operációs rendszerrel, első osztályú kivitelezéssel és nagyszerű funkciókkal büszkélkedhet. Az Apple ökoszisztémájával párosuló, elegáns, multifunkciós, mesterséges intelligenciával hangolt feladatokat ellátó eszköz, az iPad továbbra is az egyik legnépszerűbb és legjobb tablet a piacon. Melyik Apple iPad lesz a megfelelő számodra? Olvass tovább, segítünk választani.

Folytatás
Paraméterek módosítása
286 termék

iPad

Az iPad egy tablet PC (azaz hordozható számítógép érintőkijelzővel) az amerikai Apple cégtől. Bebizonyosodott, hogy az iPod és az iPhone után a vállalat egy újabb forradalmi terméket is kifejlesztett, amely felkavarta a személyi számítógépek piacának állóvizét. A készüléknek 2020-ban már a hetedik generációja is a piacon van, de az érdeklődés iránta még mindig töretlen.

Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20