Oldal frissítése

Amiko Impulse DVB-S2 műholdvevő

4,2 31 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Amiko Impulse DVB-S2 műholdvevő

Az Amiko vállalat új modellt mutat be Impulse néven. Ez a kis műholdvevő a programok zökkenőmentes vételét teszi lehetővé Full HA és SD minőségben. A vevőegység UNI dekódoló kártyaolvasóval van ellátva. Természetesen ezt követően könnyedén telepíthetőek a Skylink és a Freesat szolgáltatások a FastScan funkció segítségével. Ezen felül a készülék felszerelhető a televízió hátuljára, így értékes helyet takaríthat meg. Élvezze a nagyszerű képet ennek a kiváló árú terméknek a segítségével!

Nem csak otthon

Az előlapot a letisztult kivitelezésű panel és a narancssárga színű numerikus kijelző uralja. A vevőegység a nagyon gyors csatornaváltással, mely kevesebb, mint 1 másodperc, szintén figyelemre méltó. A készüléket egy szabványos HDMI kábel vagy egy régebbi SCART kábel segítségével csatlakoztathatja televíziójához. A külső 12 V-os DC tápellátás különösen akkor hasznos, amikor a vevőegységet például egy lakókocsiban használja.

Legfontosabb jellemzők

  • Külső IR érzékelő
  • 2 x nagy sebességű USB 2.0
  • USB WiFi támogatás
  • DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS támogatás
  • Felirat támogatás
  • Szülői felügyelet

Programok nagy felbontásban

A DVB-S tuner a jeleket MPEG-2 szabványban, míg a DVB-S2 MPEG-4 vagy H.264 szabványban fogadja. Szintén élvezheti a YouTube videókat, az RSS Reader-t, vagy az időjárás funkciót (USB WIFI szükséges). A külső USB meghajtókra történő mentés funkció sem hiányozhat, beleértve a TimeShift funkciót (leállítás, visszatekerés), ennek köszönhetően bármilyen műsort élvezhet, még abban az esetben is, ha egy kis időre el kell mennie. Ezen felül elektronikus műsorújságot (EPG), teletextet és Picture In Graphic (PIG) funkciót is tartalmaz. Remek kikapcsolódást nyújtanak az előre telepített, izgalmas játékok is.


Figyelmeztetés:

  • Az új típusú Skylink Standard HD M7 dekódoló kártyák nem kompatibilisek az UNI kártyaolvasóval.
  • Ehhez a vevőegységhez ajánlott kártyák: a Cryptoworks és az ICE kártyák.
 

Paraméterek

Tuner

Tuner DVB-S2, DVB-S

Dekódolás

Funkciók

Felvétel USB meghajtóra
Funkciók FastScan

Multimédia

Multimédia Videó, Fotó, Zene

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek HDMI, SCART, Külső IR, USB
Kód:  IS001ai
Termékszám:  DBSAMHC030
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15