Oldal frissítése

ALZA

Saját márkás Alza termékek

Alzák
Az Alza már nem csupán egy kiváló online áruház neve, hanem számos megbízható és jó minőségű terméket is fémjelez. Nem hiszed? Próbáld ki!

AlzaPower – zöld energia

Alzák töltő
Az Alza.hu-nál tele vagyunk energiával! Épp ezért eldöntöttük, hogy egy saját márkát hozunk létre, mely az AlzaPower nevet kapta - ugyanis képes leadni, megtartani és átvinni az energiát. Emellett az ökológia a DNS-ünk része, mivel a termékek teljes mértékben újrahasznosítható csomagolásban érkeznek.

Alza PC – ha győzni akarsz

Alzák és AlzaPC
Szívünk közepe a PC. Alapvető, hogy szakértőink segítenek választani odaadással összerakott számítógépeink közül és 3 év garanciát is adunk. Minden darabot alaposan tesztelünk és on-line szervizt biztosítunk hozzájuk. Alza PC személyre szabva, csak neked.

Alza patronok – Ellátmány a kedvenc nyomtatódnak

Alzák patronok
Az eredeti patronok túl vannak árazva, az alernatívák pedig rossz minőségűek? Próbáld ki az Alza patronjait, és soha többet nem veszel mást! Lézer és tintasugaras nyomtatókhoz is gyártunk patronokat.

AlzaErgo – kényelem és komfortosság

Alzák s AlzaPC
Folyamatosan követjük az ergonómia legfrissebb trendjeit, és a legjobb megoldásokat nyújtjuk a kényelmes és komfortos munkavégzés terén. Az AlzaErgo termékek segítségével egészségesebb, hatékonyabb és boldogabb környezetet hozhatsz létre.

AlzaCafé – a tökéletes kávé

Alzák Café szakértő
Az Alzánál mindennél jobban szeretjük a kávét, ezért saját márkájú prémium kávét is piacra dobtunk. Gondosan válogatott, tökéletesen pörkölt szemekből készült kávénk illata törökmogyoróra emlékeztet. Ezt meg kell kóstolnod.

AlzaEco – védjük a környezetünket

Alzák Café expert
Gondolunk a jövőre! Számos olyan ökológiai terméket hoztunk a piacra, amelyek nagy arányban tartalmaznak természetes anyagokat és csomagolásuk is környezetbarát. Támogasd a környezetet az AlzaEco segítségével!

Alza áruk – Tökéletes ajándék

Alzák s krabicemi
Plüss zöld idegen a kanapén, törülköző a fürdőszobában, kirakós játék a padlón, ezüst emlékérme a padló alatt. Ajándék utalványok mindenkinek. Ezek eredeti Alza ajándéktárgyak. Tedd magad boldoggá velük!
Paraméterek módosítása
1323 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20