Oldal frissítése

ALIGATOR

Aligator banner

Aligator - tartós és stílusos elektronika

Az Aligator egy modern cseh vállalat, amely a cseh és szlovák vásárlók igényeihez igazított, legmagasabb minőségű mobiltelefonokat, hordozható elektronikát és egyéb Smart-life kiegészítőket kínál. Ennek a kiváló, 25 éves hagyományokkal rendelkező cégnek minden terméke büszkélkedhet a hazai szerviz és támogatás garanciájával is. Tehát akár időseknek szánt gombos telefont, strapabíró okostelefont, okos töltőt, fejhallgatót vagy okosórát keresel, ne habozz, és válaszd az Aligator termékeit.

Aligator okosórák

Aligator okosóra

Az Aligator Watch Life okosóra elegáns fémtestével, lekerekített keretével, nagyméretű kijelzőjével és cserélhető szíjaival tűnik ki. Az uniszex kialakításnak köszönhetően férfiaknak és nőknek is kiválóan alkalmas. A kínálatban megtalálható még a férfi Aligator Watch Pro okosóra és a női Watch Lady modell, amelyek tartós kialakítást, finom felbontású kijelzőt és high-tech funkciókat kínálnak.

Aligator vezeték nélküli fülhallgató

Az Aligator Pods Pro vezeték nélküli fejhallgató kifinomult dizájnt, kényelmes fülhallgatót, prémium hangzást és kiváló akkumulátor-üzemidőt kínál. Mindezt egy True Wireless kialakításban teszi, így mozgás közben nem korlátoz majd egyetlen kábel sem. A megbízható csatlakozást a modern Bluetooth 5.0 technológia biztosítja, így nem kell aggódnod a gyenge kapcsolat miatt. A beépített akkumulátorok a tölthető tokokkal együtt akár 25 órányi gondtalan zenehallgatást biztosítanak.

Aligator vezeték nélküli fejhallgatók és fülhallgatók
Aligator strapabíró telefonok

Aligator strapabíró telefonok

Ütés és vízálló telefonokat keresel, amelyek alkalmasak nehéz terepre is? Próbáld ki a robusztus Aligator eXtremo telefonokat, amelyekben nem tesznek kárt az ütések, esések, a víz vagy a por. Választhatsz klasszikus gombos modelleket és Android operációs rendszerrel ellátott intelligens változatokat is. Mindkét esetben rendelkezésre állnak az IP68-as szabvány nyújtotta tulajdonságok, a 4G (LTE) vagy dual SIM támogatás. Az Aligator eXtremo okostelefonok nagyméretű IPS kijelzővel rendelkeznek, továbbá kettős hátlapi kamerát, NFC-t, GPS-t vagy memóriakártya támogatást is kínálnak.

    Aligator mobilok időseknek

    Az ALIGATOR nyomógombos telefonok különösen népszerűek az idősek körében. Ez a könnyű használatnak és a nagy és jól olvasható kijelzőnek, valamint a gombokkal történő intuitív kezelésnek köszönhető. A modell legnagyobb előnye az ALIGATOR SOS lokátor funkció, amely egy speciális gomb megnyomásával segítséget hív és automatikusan tájékoztat az aktuális helyzetről. A megbízhatóság, a hibátlan kialakítás és az egyszerű kezelés közös jellemzői az összes ALIGATOR mobiltelefonnak, amelyek az idősek számára készültek.

    Aligator telefonok időseknek
    Aligator sos helymeghatározó

    Aligator SOS helymeghatározó

    Az SOS lokátor egy felbecsülhetetlen értékű segítő, amely megmentheti az életedet. Ez az egyedülálló funkció vészhelyzet esetén SMS üzenetet küld a készülék aktuális helyzetével és egyéb kritikus információkkal egy előre tárcsázott segélyhívó számra. Az SOS helymeghatározó azt is lehetővé teszi, hogy a helymeghatározást automatikusan elküldhesd akár egy másik telefonról érkező kérésre is. Az Aligator a funkciót ingyenesen kínálja minden jelenlegi mobiltelefonján.

    Paraméterek módosítása
    150 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB10