Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ALIGATOR mobiltelefonok

Aligator

Mobiltelefonok nem csak időseknek

A mobiltelefonunkat ugyanolyan gyakran visszük magunkkal, mint a kulcsainkat vagy a pénztárcánkat vagy az okmányainkat. Ez alól nem képeznek kivételt az idősebb korosztály sem, a fiatalabb generáció számára pedig az okostelefon szinte elengedhetetlen eszköz. Míg a maximális teljesítmény és az új technológia utáni hajsza trenddé vált, a mindennapi használat esetében gyakran teljesen más tulajdonságok az előbbre valók. Az Aligator telefonmárka az egyszerű, megbízható és funkcionális mobiltelefonokra összpontosít. Mindenki számára. 

Aligator 6A

Aligator telefonok időseknek

Szüleid és nagyszüleid is szívesen tartják a kapcsolatot a családdal, és ezen nem változtat a modern érintőképernyős telefonok működtetésének nehezebb megértése sem. Az Aligator megérti az időseket, nagy kijelzővel ellátott nyomógombos, hosszú üzemidővel rendelkező, nagyon ellenálló és egyszerű működtetésű mobiltelefonokat kínál számukra. Ezek a készülékek bebizonyítják nekik, hogy a mobiltelefon nem ellenség, hanem praktikus segítő - az ún. SOS-gombnak és az SOS Locator funkciónak köszönhetően, amely vészhelyzet esetén egyetlen gombnyomással az előre beállított telefonszámokra elküldi a telefon helyzetét, amely bármely okostelefonban megnyitható webböngésző segítségével.

Aligator okostelefonok

Mivel az Android a leginkább használt mobil operációs rendszer, ezért a kevésbé igényes felhasználóknak szánt Aligator telefonokban is megtalálható. Közös tulajdonságuk a kedvező ár és a mindennapos használathoz nélkülözhetetlen funkciók. A Duo elnevezésű Aligator telefonok két SIM-kártya foglalattal rendelkeznek, így egyszerre két telefonszámot is használhatsz, vagy a tarifák megfelelő kombinációjával spórolhatsz. Elengedhetetlen alkatrésze a nagy teljesítményű akkumulátor, amely egy töltéssel is hosszú üzemidőt biztosít.

Chytré telefony Aligator
Odolné telefony Aligator

Aligator strapabíró telefonok

Az Aligator okostelefonok nem félnek sem a víztől, ütésektől vagy bármely egyéb, az aktív életben rejlő csapdáktól. A sportolók, kalandvágyó egyének, vagy a turisztika és a kültéri aktivitások hétköznapi hívei minden bizonnyal értékelik az IP68 tanúsítvánnyal rendelkező mobilokat, amelyek vízbe merítés után is működőképesek. A strapabíró mobiltelefonokat nyilván kihasználják a mindenféle időjárási viszonyok között kinti munkát végző személyek is, akik elutasítják a nyugalmas irodai életet. Az Aligator semmiképp nem hagy cserben a civilizációtól távoli vadonban.

Paraméterek módosítása
39 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10