Oldal frissítése

ALESIS

Alesis termékek

Éld át a zenei forradalmat az Alesis segítségével

Az Alesis egy modern zenei vállalat, amelynek szenvedélye az innováció már 1980 óta. Ez a példátlan zenei képesség forradalmasította a zeneipart, ami lehetővé tette és még mindig lehetővé teszi minden zenész számára, hogy fejlessze képességeit és teljes kreatív potenciálját. És tegye ezt nem csak az otthon biztonságából, hanem a színpadon vagy professzionális stúdióban is. Az Alesis sokéves személyes zenészi tapasztalatai alapján fejleszti a zenei lelkesedést és kreativitást az ügyfeleiben, alkalmazottaiban, partnereiben, beszállítóiban és az egész zenei közösségben. És ez az, ami az Alesis-t a zeneipar élvonalában tartja, és ami olyan különlegessé teszi.

Alesis zongora

Az Alesis zongorák hiteles zenei élményt kínálnak

Az Alesis digitális zongorák és billentyűk páratlan, teljes értékű hangszerek, amelyek alkalmasak a kezdő és profi zenészek számára egyaránt. Nemcsak gazdag, valósághű hangzást, hanem zenei élményt is nyújtanak. Az igazán egyszerű játék és könnyű érintés érdekében az Alesis zongorák kiegyensúlyozatlan billentyűkkel rendelkeznek, ahol beállíthatod az érintésre adott reakciót. A billentyűkhöz automatikus kíséret, fejhallgató-csatlakozók vagy minőségi hangszórók is tartoznak, amelyekkel a zenehallgatás exkluzív zenei élmény lesz.

Alesis elektromos dobok: a dobolás igazi öröme

Az Alesis elektromos dobok elsősorban azért rendkívüliek, mert tökéletesen utánozzák az akusztikus dobokat. A szettek megszólalása gyors, természetes, emellett masszívak, robusztusak, mégis kompakt hangszerek. Az Alesis elektromos dobok lehetővé teszik a dobolás maximális élvezetét még a csendes gyakorlás során is. Az egyszerű vezérlés, a kísérősávok és sok más funkció, mint például a saját hangok rögzítésének lehetősége vagy a metronóm kiemeli a többi gyártó hangszerei közül.

Alesis elektromos dobok
Alesis hangtechnika

Alesis hangrendszerek nem csak profiknak

Az Alesis a kristálytiszta, kiváló minőségű hangzás specialistája. A kínálatában olyan professzionális hangszórókat találhatsz, amelyeken keresztül eredeti mély basszusokat és tiszta magasakat élvezhetsz. A csendes és kényelmes dob és billentyűzet gyakorláshoz vagy zenekeveréshez az elegáns, tökéletes hangszigeteléssel ellátott fejhallgató szolgál. Mindezt és még sok mást is kínál az Alesis hangtechnika kínálata.

Paraméterek módosítása
21 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05