Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ALESIS Debut Kit

3,7 3 értékelés
113 190 Ft

ALESIS Debut Kit

Az Alesis Debut Kit mindent tartalmaz, amire szükséged lehet ahhoz, hogy azonnal elkezdhess dobolni. Először is ott vannak maguk a dobok - 4×6" állítható párnák hálós fejjel, amelyek ragyogóan reprodukálják a zajt, az elektronikus dobok gumibetétjeivel járó zaj nélkül. A 3 formájú cintányér mindegyike nagy, 10"-os játékfelülettel büszkélkedhet, így soha nem marad le egy ütemről sem. A rúgást és a hi-hatot érzékeny lábpedálok vezérlik, amelyeket használaton kívül el lehet tenni. A teljes ALESIS Debut Kit csomag tartalmaz egy állítható zsámolyt, fejhallgatót és ütőket is.

Az Alesis Debut Kit elektronikus dobok legfontosabb jellemzői

  • 4× 6 hüvelykes állítható dobok hálós fejjel
  • 3× 10 hüvelykes cintányér az Alesis Debut Kitben
  • Pedál kick és hi-hat
  • Az ALESIS Debut Kit stabil fém tartóállvánnyal rendelkezik
  • DM-Lite dobmodul 10 készlettel és 120 hanggal
  • Csatlakoztasd számítógéphez vagy zenelejátszóhoz a zenéléshez
  • Dobállvány, zsámoly, dobverők, fejhallgató és kábelek tartozékként
  • Melodics szoftver a tanuláshoz a dobok mellé mellékelve 

Alesis Debut Kit - elektronikus dobok tele nagyszerű funkciókkal

A készlet középpontjában egy funkciógazdag hangmodul áll. 10 klasszikus és modern hangzású dobfelszerelést tartalmaz, amelyeket az Alesis egyedi tervezésű. Ezek a készletek 120 egyedi dobhangot tartalmaznak, és az Intelligent Dynamic Articulation technológiát használják a valósághű hangzás érdekében. A hangmodul a sztereó 6,35 mm-es kimeneteken keresztül külső hangrendszerhez vagy erősítőhöz csatlakoztatható, vagy csatlakoztathatsz fejhallgatót a csendes gyakorláshoz. Az ALESIS Debut Kit hangmodul egy integrált dobtrénert is tartalmaz, amely 30 sávot, valamint speciálisan tervezett ritmusgyakorlatokat tartalmaz, amelyek segítenek a készségek kialakításában és fejlesztésében. Ezenkívül van egy aux bemenet, amellyel kedvenc zenéidet telefonodról vagy táblagépéről hallgathathatod.

Fejleszd készségeidet a Melodics segítségével

A Melodics egy olyan alkalmazás, amely segít javítani az időzítést, bővíteni a dobolási szókincsedet, és szórakoztatóvá és hatékonnyá teszi az Alesis dobokkal való gyakorlást. A leckék rávesznek a játékra, és azonnali visszajelzést adnak, hogy pontosan tudd, min kell dolgoznod legközelebb. A Melodics egy igazán finomhangolt alkalmazás a zenei készségek fejlesztéséhez. fejlesztésére.

Készlet konfiguráció:
4 × 6“ hálós dob
3 × 10“ cintányér
Pedál a kickhez és a hi-hathoz


Paraméterek

Típus

Típus Dob szett

Jellemző

Elemek száma 7
Hangok száma 120
Presetek száma 10
Dalok száma 30

Tulajdonságok

MIDI MIDI
USB igen
Vonalkimenet igen
Fejhallgató csatlakozó igen
Metronóm igen

Tulajdonságok

Design Elektronikus
Szín Fekete

Pad-ek száma

Audio

Hangok száma 120
Dalok száma 30

Kapcsolódás

Kapcsolódás MIDI, AUX

Csomagolás

Csomag része Szék, Pedálok, Fejhallgató, Dobverők
Kód:  FSR004k
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AI DEBUTKITXEUK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10