Oldal frissítése

AJAX

Ajax tisztítószer

Ajax felmosó: tisztaság, tökéletes frissesség és illat

Az Ajax többféle tisztítószert hozott a piacra. Legtöbbjük sokoldalú felhasználási lehetőségeket kínál, amelyekkel időt és pénzt takaríthatsz meg. De találhatsz olyan termékeket is, amelyeket kifejezetten padlóra, konyhára, WC-re és fürdőszobára vagy ablakokra terveztek. Ezek nem csak tökéletesen tisztítják otthonodat, hanem többféle illattal, például gyöngyvirággal, mákkal, citrommal vagy almavirággal illatosítják azt, még 24 órával a használat után is. Az Ajax felmosó kíméletes a legtöbb felülettel, beleértve a márványt is. Antibakteriális termékcsaládból is választhatsz, amely egyszerre tisztít és elpusztítja a baktériumok 99,9%-át. Egyes csomagolások 100%-ban újrahasznosítható.

Ajax Floral Fiesta

Ajax felmosó Floral Fiesta - az univerzális termékcsalád

Az Ajax felmosó Floral Fiesta egy olyan általános tisztítószerekből álló termékcsalád, amely az otthonodban található összes felületen használható. Nemcsak mély tisztítja a felületeket, hanem védi is azokat, és ragyogóan tisztává teszi. Egyedi illatokat kínál, természetes virágkivonatokkal és illóolajokkal gazdagítva. A fokozatos illatanyag-leadásnak köszönhetően még 24 órával a használat után is illatosítani fogja az otthonodat. Nagy előnye a semleges pH-érték, így az Ajax tisztítószer még az érzékeny felületeken is használható. Válassz a 100%-ban újrahasznosítható 1l-es és 5l-es kiszerelések közül.

Az Ajax felmosó Pure Home antibakteriális hatású

Az Ajax felmosó Pure Home termékcsalád antibakteriális hatású, sokoldalúan használható. Az általános tisztítószerek a baktériumok akár 99,99%-át is elpusztítják, és vízzel hígítva a nehéz foltok eltávolítására, illetve padló- és nagyfelületek tisztítószereként is használhatók. Az Ajax felmosó Pure Home termékcsaládja bodzavirág és zsálya esszenciális olajokkal gazdagított, hogy otthonod hosszú ideig friss illatú maradjon. Ráadásul a termék csomagolása 100%-ban újrahasznosítható.

Ajax felmosó Pure Home
Ajax tisztító spray

Az Ajax tisztítószer spray gyors segítség a mindennapokban

Az Ajax tisztítószer spray gyors és hatékony segítséget nyújtanak otthonod minden szegletének megtisztításához. A praktikus szórófej biztosítja a könnyű felvitelt, ami után már csak annyi a dolgod, hogy nedves ruhával áttöröld a felületet. Az Ajax spray segítségével tisztíthatod a fürdőszobát, a konyhát és más felületeket egyaránt. A termék mélyen tisztít, a felületet csillogóan fényessé teszi, és hatékonyan küzd a zsírok és az erős szennyeződések ellen. A 360°-os kupakkal ellátott speciális WC-spray segítségével pedig sok termék használata nélkül tisztíthatod meg a vécédet.

Paraméterek módosítása
10 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20