Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AJAX Boost Baking Soda & Lemon 5 l

4,8 16 értékelés
3 390 Ft

AJAX Boost Baking Soda & Lemon 5 l

A sokoldalú Ajax Boost Baking Soda & Lemon sokoldalú mindennapi otthoni tisztítószer. A tökéletes tisztaság és a ragyogó fény és a kellemes friss citrom illata a tisztítás utáni nap is megmarad. A semleges pH-nak köszönhetően nem kell aggódnod, hogy ezt a tisztítószert érzékeny felületeken,például a kerámián vagy márványon használod.

  • Ajax tisztítószer friss citrom illattal
  • A tartós tisztaság a következő napon is tart
  • Mély, tökéletes és gyengéd tisztítás könnyedén és öblítés nélkül
  • Még több tisztítóhatás az aktív szódának köszönhetően
  • Semleges pH-formula érzékeny felületekre
  • Az Ajax tisztítógép teljesen univerzálisan használható
  • A felületeket nem kell öblíteni
  • Kényelmes, nagy méretű csomagolás nagy felületek tisztításához

A több mint 24 órán át tartó tisztaságot és frissességet Ajaxnak hívják

Az Ajax Boost Baking Soda & Lemon illatával azonnal elvarázsol, amely a szicíliai citrusültetvényeket varázsolja otthonodba. A forradalmi összetétel aktiválja az illatot a levegővel és folyamatosan engedi tovább, több mint 24 órán keresztül.A semleges pH-érték iatt semmilyen felületet nem fog megsérteni, ezért a tisztítószert bárhol használhatod, például a konyhában, fürdőszobában, padlóburkolatban. Az aktív szódatartalomnak köszönhetően tisztítóhatása még nagyobb. Mélyen, tökéletesen, de finoman megtisztít mindenféle felületet erőfeszítés és öblítés nélkül. A kezeltfelületek fényesek és csíkmentesek lesznek. Az egyedi tisztítószerrel munkát és pénzt takaríthatsz meg.

Használat:
Nagy felületek tisztításához hígíts fel a készítményből két kupakkal fél vödör vízzel. A hígítatlan tisztítószerrel kis és nehezen eltávolítható foltokat kezelhetsz, majd töröld le nedves szivaccsal. Az ivóvízzel érintkezésbe kerülő felületeket azonnal öblítsd le.

Összetétel:
<5% anionos felületaktív anyagok, nemionos felületaktív anyagok, Parfüm, Limonén, Glutaral, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Linalool


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Felület típusa

Felület típusa Minden típusú felületre

Típus

Típus Tisztító

Űrtartalom

Űrtartalom 5 l
Kód:  CIS412
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8718951190245
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05