Oldal frissítése

98" TCL 98C855

A kiszállítás
ingyenes
2 455 990 Ft

98" TCL 98C855

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ez a remek TCL televízió. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 144Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. Ezen TCL Smart TV a modern Google TV operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését titán szín teszi teljessé. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 600×600 mm. A fali tartó és a távirányító része a csomagnak.

Televízió 98
Televízió 98

98" TCL 98C855 TV alapvető paraméterei

  • A csodálatos TCL televízióval otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Felejthetetlen látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 98" képátló mellett
  • Eme TCL Smart TV a modern Google TV operációs rendszerrel van ellátva
  • Mini LED háttérvilágítással van ellátva
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR, Local Dimming, TÜV Low Blue Light és TÜV Flicker-Free
  • Dolby Atmos, DTS HD, Térhangzás, DTS:X és DTS Virtual: X garantálja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • További népszerű funkciói: automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer és Facebook Watch

Kivételesen éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 98" képátló mellett. Ezen TCL televízió rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi képpontot kapott, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. A Mini LED technológia, a jobb fényerő és kontraszt érdekében, több száz vagy akár több ezer zónára van felosztva. A helyi fényerő funkció szabályozza a háttérvilágítást a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen képes csökkenteni a fényerőt, hogy nem kell félnünk a minőségromlástól a kép világos részein sem. A kijelző felülete tükröződésmentes bevonattal rendelkezik, amely minimalizálja a tükröződést, és növeli a kép minőségét.

Televízió 98
Televízió 98

QLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Eme QLED technológiát alkalmazó TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A QLED kijelző egyedülálló technológiával büszkélkedhet, amely kompromisszumok nélküli színalkotást nyújt, hihetetlenül valósághű kép mellett. Akkor is nagyszerű képet kapunk, ha világos szobában vagy oldalról nézzük a képernyőt.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje. A Dolby Vision technológiának köszönhetően, a TV ragyogó színekkel kápráztat el minket, még maximális fényerő mellett is. A Dolby Vision kiterjesztése a Dolby Vision IQ. Ez az okos technológia a TV-n elhelyezett érzékelő segítségével, a környezeti fény alapján állítja be a tökéletes képet.

Televízió 98
Televízió 98

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a nagyszerű TCL TV-vel

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens gamereket. A játékokban győz a jó grafika, rövid válaszidő és a gyors reakció. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. A VRR-nek köszönhetően a játékok gyönyörűen és simán futnak, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvencia nagyon rövid válaszidőt garantál. Ez a nagyszerű TCL TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást nyújt

Ez a modern Google TV smart TV sok hasznos funkciót rejt, mint Google Assistant, Amazon Alexa és Apple Home Kit. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyen és gyorsan felfedezik kedvenc meséjüket a billentyűzet használata nélkül. Ezentúl lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Csak nyomjunk meg egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 98
Televízió 98

Használd ki a nagyszerű TCL televízió összes smart funkcióját

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás mindenki számára

Lehetővé teszi más intelligens eszközökhöz való csatlakozást olyan kapcsolódási lehetőségekkel, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast és WiFi 6. Olyan technológia biztosítja a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos, DTS HD, Térhangzás, DTS:X és DTS Virtual: X. A Dolby Atmos technológiának hála garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és valósághűbb lesz. Biztosan tetszeni fog az automatikus hangerőszabályozás lehetősége. A TV valós időben figyeli a hangerőt, és kiegyensúlyozza a túl hangos vagy halk hangokat amikor átváltunk egyik programról a másikra, vagy reklám következik. Lehetőségünk van a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét egymástól függetlenül beállítani. Könnyedén beállíthatjuk a számunkra kellemes hangerőt a TV-hez csatlakoztatott fejhallgatón, biztosan nem fogja zavarni a többieket, akik a beépített hangszórót hallgatják.

Televízió 98
Televízió 98

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a remek TCL QLED TV biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha nem megy semmi érdekes a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. A TV Calman Ready jelöléssel rendelkezik, így módunkban áll professzionális képkalibrálást végezni a Calman szoftver segítségével, amit széles körben alkalmaznak a profi audio-vizuális iparban.

Színmélység:

10

Méretek:

129 × 217,8 × 42 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

125 × 4,1 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

67,5 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 98 " (248,92 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming, TÜV Low Blue Light, TÜV Flicker-Free
Képernyő felülete Tükröződésmentes
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Home Kit

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 6
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 217,8 cm
Magasság 129 cm
Mélység 42 cm
Magasság talp nélkül 125 cm
Mélység talp nélkül 4,1 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 170,7 cm
Tömeg 67,5 kg
VESA felfüggesztés 600×600

Szín

Szín Titán

Audió

További audió tulajdonságok Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Csomag tartalma Fali tartó
Kód:  WK690g5b
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  98C855
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10