Oldal frissítése

85" TCL 85C655

+ 3 év garancia regisztráció után
A kiszállítás
ingyenes
875 890 Ft

85" TCL 85C655

Örülnél, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Akkor biztos jól jönne neked ezen TCL televízió. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Cloud gaming elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Eme TCL Smart TV a modern Google TV operációs rendszert használja, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését titán szín teszi tökéletessé. A TV falra való függesztéséhez használj VESA szabványú konzolt, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 85
Televízió 85

85" TCL 85C655 TV fő paraméterei

  • A nagyszerű TCL TV-vel otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Lenyűgöző vizuális élmény hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett
  • Ezen TCL Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszert kapta
  • Direct LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR és TÜV Low Blue Light
  • Dolby Atmos, DTS HD, Térhangzás, DTS:X és DTS Virtual: X biztosítja a mozis hangminőséget
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói közé tartozik automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer és Facebook Watch

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett. Ezen TCL TV tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. Pontos zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé a Direct LED technológia, amely dinamikusan alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 85
Televízió 85

QLED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen QLED technológiát használó TV magával ragadó szórakozást nyújt. A QLED kijelző egyedülálló technológiával büszkélkedhet, amely biztosítja a legjobb színminőséget és az abszolút pontos képi megjelenítést. Lehetővé teszi, hogy erős fényben vagy oldalról nézve is tökéletesen tiszta képet lássunk.

Támogatja a HDR formátumot

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje. A Dolby Vision technológiának köszönhetően, a TV ragyogó színekkel kápráztat el minket, még maximális fényerő mellett is.

Televízió 85
Televízió 85

Légy legyőzhetetlen gamer ezzel a lenyűgöző TCL TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Cloud gaming funkcióval a játék felejthetetlen élmény lesz. A VRR technológia használatával garantált a játékok gyönyörű és sima, akadozás nélküli futása, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást nyújt. Ez a nagyszerű TCL TV rendkívül hatékony monitorként működik, és garantálja a sima és folyamatos játékot.

A legmodernebb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Eme Google TV smart TV számos hasznos funkciót rejt, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen társunkká válhat az elektronika világában. Nagyon leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyen és gyorsan felfedezik kedvenc meséjüket a billentyűzet használata nélkül. Ezentúl lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra megjelenik a TV-n.

Televízió 85
Televízió 85

Használd ki a modern TCL tévé összes okos tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell külső eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint Dolby Atmos, DTS HD, Térhangzás, DTS:X és DTS Virtual: X. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben. Minden bizonnyal értékelni fogod az automatikus hangerőszabályozás lehetőségét. Ebben a funkcióban a TV folyamatosan figyeli a hangerőt, és úgy állítja be, hogy kiegyensúlyozza a túl hangos vagy halk hangokat a programok közötti váltáskor vagy reklámok közben. Lehetőségünk van a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét külön beállítani. Könnyedén beállíthatjuk a számunkra kellemes hangerőt a TV-hez csatlakoztatott fejhallgatón, nem lesz negatív hatással a többiekre, akik a beépített hangszórót hallgatják.

Televízió 85
Televízió 85

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a remek TCL QLED televízió biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális keresési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat.

Színmélység:

10

Méretek:

115,5 × 189 × 37,4 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

108,9 × 7,3 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

35,8 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, TÜV Low Blue Light
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, F1 TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 189 cm
Magasság 115,5 cm
Mélység 37,4 cm
Magasság talp nélkül 108,9 cm
Mélység talp nélkül 7,3 cm
Tömeg 35,8 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Titán

Audió

További audió tulajdonságok Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WK690g3b2
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  85C655
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20