Oldal frissítése

85" Sony Bravia 9 K85XR90P

A kiszállítás
ingyenes
2 005 590 Ft

85" Sony Bravia 9 K85XR90P

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen SONY TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, hála a fejlett Mini LED technológiának és HDR10, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Ideal for PlayStation 5 elégíti ki minden igényes játékos igényét. Eme SONY Smart TV a korszerű Android operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Amennyiben a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító része a csomagnak.

Televízió 85
Televízió 85

85" Sony Bravia 9 K85XR90P TV kulcsfontosságú tulajdonságai

  • Eme SONY TV valódi mozi élményt nyújt
  • Nagyszerű vizuális élmény hála a modern Mini LED technológiának, és HDR10, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett
  • Ezen SONY Smart TV a korszerű Android operációs rendszert futtatja
  • Mini LED háttérvilágítással van ellátva
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR és Local Dimming
  • Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, DTS HD és DTS:X gondoskodik a mozis hangminőségről
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint okos távirányító, hangvezérlés és ECO mode
  • Egyéb népszerű funkciói közé tartozik hang-kalibrálás
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Bravia Core, Google Play és Kuki

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett. Ez a nagyszerű SONY TV képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, melynek köszönhetően minőségromlás nélkül élvezhetjük a filmeket és egyéb műsorokat. A Mini LED technológia több száz vagy akár több ezer zónára oszlik a jobb helyi fényerő-szabályozás és kontraszt érdekében. A helyi fényerő funkció a felelős a háttérvilágítás szabályozásáért a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen csökkenti a fényerőt, hogy nem befolyásolja jelentősen a kép világos részeit.

Televízió 85
Televízió 85

Mini LED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen Mini LED technológiával rendelkező TV nagyszerű vizuális szórakozást biztosít.

Támogatja a HDR formátumot

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, Dolby Vision és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenethez alkalmazkodik, köszönhetően a HDR10-nek. A Dolby Vision technológiának köszönhetően, a TV ragyogó színekkel kápráztat el minket, még maximális fényerő mellett is.

Televízió 85
Televízió 85

Légy profi gamer ezzel a nagyszerű SONY televízióval

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és ideal for PlayStation 5 funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. A VRR technológia használatával garantált a játékok gyönyörű és sima, akadozás nélküli futása, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást nyújt. Ez a nagyszerű SONY TV Kiváló hatékonyságú monitorként működik, lehetővé téve a sima és pontos játékmegjelenítést.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

Eme Android smart televízió sok vonzó funkciót rejt, mint Google Assistant és Apple Home Kit. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyedén megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzeten a nevére kellene koppintaniuk. Mostantól lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Csak meg kell nyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 85
Televízió 85

Használd ki a modern SONY TV összes okos tulajdonságát

Az smart funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális társ minden háztartásba

Olyan kapcsolódási lehetőségeket biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2 és DLNA. A moziszerű hangzásról olyan technológia gondoskodik, mint Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, DTS HD és DTS:X. A Dolby Atmos technológiának hála garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Az egyik csatornán például a lövés hangja hallható, a másikon pedig a fegyvermechanikáé, ennek hála a hang jóval pontosabban és hitelesebben terjed a térben. A TV hangkalibrációs funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a felhasználó személyes preferenciáinak megfelelően. A TV elemzi azt a környezetet, amelyben található, és úgy állítja be az audio paramétereket, hogy optimális legyen a hangteljesítmény.

Televízió 85
Televízió 85

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a nagyszerű SONY Mini LED TV le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Amennyiben más elfoglaltság miatt nem tudod megnézni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd vissza bármikor. Ha unalmas a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani. Hála az integrált webkamerának, indíthatunk videóhívásokat, használhatunk arcfelismerő alkalmazásokat, illetve sok más funkciót. A TV Calman Ready jelöléssel van ellátva, amely lehetővé teszi a professzionális képkalibrálást a Calman szoftver segítségével, amit széles körben alkalmaznak a profi audio-vizuális iparban.

Méretek:

115,8 × 188,8 × 45,7 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

108,5 × 4,9 cm (ma×mé)

Tömeg:

55,7 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player, Vodafone TV
SMART funkciók Okos távirányító, Hangvezérlés, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Apple Home Kit

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Webkamera, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 188,8 cm
Magasság 115,8 cm
Mélység 45,7 cm
Magasság talp nélkül 108,5 cm
Mélység talp nélkül 4,9 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 188,2 cm
Tömeg 55,7 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel
Kód:  WS1022a6a3
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  K85XR90PAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05