Oldal frissítése

85" Hisense 85E7NQ Pro

Ingyenes
szállítás boltjainkba
892 390 Ft

85" Hisense 85E7NQ Pro

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű HISENSE TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 144Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és Ideal for PlayStation 5 és 9,7 ms-es válaszidő örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Ezen HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését sötét szürke szín egészíti ki. Ha a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 85
Televízió 85

85" Hisense 85E7NQ Pro televízió kulcsfontosságú jellemzői

  • Eme HISENSE TV valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Nagyszerű látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • A televízió 9,7 ms válaszidővel rendelkezik
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett
  • Eme HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos és Dolby Audio MS12 biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • További közkedvelt funkciói: hang-kalibrálás, automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, NFL, NBA és UEFA,tv

Lélegzetelállító képi megjelenítés

Csak dőlj hátra, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett. Ezen HISENSE TV lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi képpontot kapott, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást biztosít, amely dinamikusan alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja. A sötét helyeken a helyi fényerő-szabályozás funkció gondoskodik a háttérvilágításról. A local diming olyan természetesen képes csökkenteni a fényerőt, hogy a világos részeken sem következik be minőségromlás.

Televízió 85
Televízió 85

QLED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Eme QLED technológiával rendelkező TV nagyszerű vizuális szórakozást biztosít. A QLED kijelző forradalmi technológiával rendelkezik, amely széles színskálát képes előállítani, beleértve az élénk és telített színeket is. Garantálja, hogy tökéletesen tiszta képet kapjunk még erős fényben is.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. A Dolby Vision technológiának köszönhetően gazdag színpalettát kapunk még maximális fényerő mellett is. A Dolby Vision IQ a Dolby Vision továbbfejlesztett verziója. A TV-re szerelt érzékelő használatával, a környezeti fény kielemzése után kapjuk meg a tökéletesen beállított képet.

Televízió 85
Televízió 85

Urald az összes játékot ezzel a nagyszerű HISENSE televízióval

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és ideal for PlayStation 5 funkcióval felejthetetlenné válik a játék. A VRR technológia biztosítja a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia garantálja a minimális válaszidőt. Ez a remek HISENSE TV hatékony monitorként működik, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

A legmodernebb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ezen Vidaa smart TV számos vonzó funkciót rejt, mint Amazon Alexa. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb nézők számára. Egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a számukra bonyolult billentyűzetet.

Televízió 85
Televízió 85

Használd ki a nagyszerű HISENSE TV összes okos funkcióját

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét böngészőként. Az okos funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast és WiFi 5. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű hangzásról, mint Dolby Atmos és Dolby Audio MS12. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően biztosított a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Az egyik csatornán például a lövés hangja hallható, a másikon pedig a fegyvermechanikáé, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben. A TV lehetővé teszi a hang kalibrálását, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV kiértékeli környezetét, ahol található, és úgy állítja be az audio paramétereket, hogy a hangteljesítmény optimális legyen. Biztos tetszeni fog az automatikus hangerőszabályozó funkció. A TV folyamatosan figyeli a hangerőt, és úgy optimalizálja, hogy elkerülje a túl hangos vagy halk hangokat a programok közötti váltáskor vagy reklámok közben. Nagyon hasznos az a funkció, hogy a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét külön tudjuk állítani. Amennyiben csatlakoztatjuk a fejhallgatót a TV-hez, beállíthatjuk a számunkra kényelmes hangerőt anélkül, hogy az befolyásolná a beépített hangszóró hangerejét.

Televízió 85

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a nagyszerű HISENSE QLED televízió elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha unalmas a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Méretek:

117,9 × 189,8 × 47,4 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

108,8 × 9,2 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

43,6 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és kompozit

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 9,7 ms
Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 189,8 cm
Magasság 117,9 cm
Mélység 47,4 cm
Magasság talp nélkül 108,8 cm
Mélység talp nélkül 9,2 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 139,5 cm
Tömeg 43,6 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Sötét szürke

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás, Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel
Kód:  HIS022x52d
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  85E7NQ Pro
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20