Oldal frissítése

85" Hisense 85E7NQ

Ingyenes
szállítás boltjainkba
835 490 Ft

85" Hisense 85E7NQ

Örülnél, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ezen HISENSE TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Ideal for PlayStation 5 és 11 ms-es válaszidő nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. Eme HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszerrel van ellátva, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. Ha a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 85
Televízió 85

85" Hisense 85E7NQ televízió alapvető jellemzői

  • Eme HISENSE televízió valódi mozi élményt nyújt
  • Nagyszerű látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • A TV 11 ms válaszidővel büszkélkedhet
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett
  • Ezen HISENSE Smart TV a fejlett Vidaa operációs rendszerre támaszkodik
  • Direct LED háttérvilágítást kapott
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos és Dolby Audio MS12 biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói közé tartozik hang-kalibrálás, automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Népszerű filmek és sorozatok nagy választéka érhető el olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, NFL, NBA és UEFA,tv

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett. Ez a lenyűgöző HISENSE TV rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. Precíz zóna-háttérvilágítást biztosít a Direct LED technológia, amely alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 85
Televízió 85

QLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Eme QLED technológiát használó TV magával ragadó szórakozást nyújt. A QLED kijelző technológiailag rendkívül kivételes, amely a színek széles palettáját jeleníti meg a legnagyobb pontossággal. Akkor is nagyszerű képet kapunk, ha világos szobában vagy oldalról nézzük a képernyőt.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje. A Dolby Vision nagyon gazdag színárnyalat-palettát kínál még maximális fényerő mellett is.

Televízió 85
Televízió 85

Válj profi gamerré ezzel a lenyűgöző HISENSE TV-vel

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és ideal for PlayStation 5 funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. Köszönhetően a VRR technológiának biztosítva van a játékok gyönyörű és sima futása, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást biztosít. Ez a nagyszerű HISENSE televízió rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást nyújt

Eme Vidaa okos TV számos hasznos funkciót rejt, mint Amazon Alexa. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, tükrözhetjük ki telefonunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen társunkká válhat az elektronika világában. Megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyen megtalálják kedvenc meséjüket a billentyűzet használata nélkül.

Televízió 85
Televízió 85

Használd ki a modern HISENSE TV összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast és WiFi 5. A moziszerű hangzásról olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos és Dolby Audio MS12. A Dolby Atmos technológiának hála garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi a hang jóval pontosabb és hitelesebb terjedését a térben. Ezen a TV-n megtalálható a hang kalibrálása funkció, amely lehetővé teszi a hangbeállítások módosítását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV elemzi környezetét, ahol található, és beállítja az audio paramétereket az optimális hangteljesítmény elérése érdekében. Biztosan tetszeni fog az automatikus hangerőszabályozás lehetősége. Itt a TV folyamatosan figyeli az aktuális hangerőt, és úgy optimalizálja, hogy elkerülje a túl hangos vagy halk hangokat amikor átváltunk egyik programról a másikra, vagy reklám következik. Lehetőségünk van a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét egymástól függetlenül beállítani. Könnyedén beállíthatjuk a számunkra kellemes hangerőt a TV-hez csatlakoztatott fejhallgatón, nem lesz negatív hatással a többiekre, akik a beépített hangszórót hallgatják.

Televízió 85
Televízió 85

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a nagyszerű HISENSE QLED televízió elvarázsol multimédiás funkcióival. Ha éppen semmilyen érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Méretek:

118,2 × 18,9 × 47,4 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

109,2 × 10,2 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

37,1 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és kompozit

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 11 ms
Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 18,9 cm
Magasság 118,2 cm
Mélység 47,4 cm
Magasság talp nélkül 109,2 cm
Mélység talp nélkül 10,2 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 156,6 cm
Tömeg 37,1 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás, Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel
Kód:  HIS022x52c
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  85E7NQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10