Oldal frissítése

77" Sony Bravia 8 K77XR80P

A kiszállítás
ingyenes
1 932 190 Ft

77" Sony Bravia 8 K77XR80P

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű SONY televízió. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett OLED technológiának és HDR10, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Ideal for PlayStation 5 elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Ezen SONY Smart TV a korszerű Android operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy valóban elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 77
Televízió 77

77" Sony Bravia 8 K77XR80P televízió jelentősebb paraméterei

  • A csodálatos SONY TV-vel olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Nagyszerű vizuális élmény köszönhetően a modern OLED technológiának, és HDR10, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett
  • Eme SONY Smart TV a modern Android operációs rendszert kapta
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Acoustic Multi-Audio, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, DTS HD és DTS:X biztosítja a hibátlan hangzást
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint okos távirányító, hangvezérlés és ECO mode
  • Egyéb közkedvelt funkciói közé tartozik hang-kalibrálás
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Bravia Core, Google Play és Kuki

Kivételesen éles kép

Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett. Ez a lenyűgöző SONY TV képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi képpontot kapott, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre.

Televízió 77
Televízió 77

OLED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Ezen OLED technológiát használó TV kiváló vizuális szórakozást biztosít. Az OLED technológiával rendelkező kijelző magas kontrasztjáról, széles látószögéről, gyors válaszidejéről és élénk színeiről ismert. Képes megjeleníteni a valóban fekete árnyalatokat az egyes pixelek be- és kikapcsolásával. Az OLED kijelző energiatakarékos, mivel csak a az éppen bekapcsolt pixelek fogyasztanak energiát.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, Dolby Vision és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. Hála a Dolby Vision technológiának, ragyogó színeket élvezhetünk még maximális fényerő mellett is.

Televízió 77
Televízió 77

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a lenyűgöző SONY televízióval

A beépített játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a játékban. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és ideal for PlayStation 5 funkcióval igazi élmény lesz a játék. A VRR technológia biztosítja a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást nyújt. Ez a nagyszerű SONY tévé nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást nyújt

Ez a remek Android smart TV sok praktikus funkcióval büszkélkedhet, mint például Google Assistant és Apple Home Kit. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Gyorsan és egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy újra manuálisan beírnák a címét a billentyűzeten. Mostantól lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 77
Televízió 77

Használd ki a modern SONY TV összes okos funkcióját

Köszönhetően az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Nagyszerű választás mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2 és DLNA. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű hangzást, mint Acoustic Multi-Audio, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, DTS HD és DTS:X. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül nyújt 3D térhangzást. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és valósághűbb lesz. A TV hangkalibrációs funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy finomhangoljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai adottságainak vagy a felhasználó személyes igényeinek megfelelően. A TV elemzi környezetét, ahol elhelyezték, és úgy állítja be az audio paramétereket, hogy a hangteljesítmény optimális legyen.

Televízió 77
Televízió 77

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a modern SONY OLED TV biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Amennyiben nincs időd megnézni kedvenc műsorod, könnyedén felveheted USB-n keresztül egy adathordozóra, és megnézheted később. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, és játszd le saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely egy speciális keresési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. Az integrált webkamera segítségével részt vehetünk videóhívásokban, arcfelismerő alkalmazásokat használhatunk, illetve kipróbálhatunk sok egyéb funkciót. A TV-t Calman Ready jelöléssel látták el, amely professzionális képkalibrálást tesz lehetővé a Calman szoftver segítségével, amit a profi audio-vizuális iparban széles körben használnak.

Méretek:

106,6 × 171,3 × 40,5 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

98,4 × 3,8 cm (ma×mé)

Tömeg:

34 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 77 " (195,58 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player, Vodafone TV
SMART funkciók Okos távirányító, Hangvezérlés, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Apple Home Kit

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Webkamera, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 171,3 cm
Magasság 106,6 cm
Mélység 40,5 cm
Magasság talp nélkül 98,4 cm
Mélység talp nélkül 3,8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 125,8 cm
Tömeg 34 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel
Kód:  WS7913bz
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  K77XR80PAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15