Oldal frissítése

75" TCL 75T8B

+ 3 év garancia regisztráció után
A kiszállítás
ingyenes
Leárazás -20 %
399 900 Ft 499 990 Ft

75" TCL 75T8B

TCL T8B Google TV

TCL 75T8B Google TV

Élvezd a látványos képmegjelenítést a TCL 75T8B Google TV képernyőjén, és nézd kedvenc filmjeidet, sorozataidat! Az okostévé játékhoz is kiváló, mivel számos olyan kívánatos funkciót kínál a játékosok számára, amelyek gördülékenyebb és jobb játékmenetet biztosítanak. A TCL 75T8B nagy, 4K UHD felbontású, és számos HDR-szabványt támogat. A nagy dinamikus kontraszt és a precíz színvisszaadás valósághű képet garantál minden jelenetben. A Quantum Dot technológiával ellátott panel szó szerint életre kelti a színeket a tévében. A Google TV platformnak köszönhetően több ezer alkalmazás és tartalom széles választéka áll majd rendelkezésedre, így biztosan nem fogsz unatkozni. A 75 hüvelykes panelt minimalista keretek ölelik körül.

TCL T8B Google TV

Valósághű képminőség QLED technológiával

A TCL 75T8B okostévén kiváló minőségű képet fogsz látni. A QLED technológia széles színpalettát, nagy tartományt és jelentős kontrasztot biztosít.

TCL T8B Google TV

Kiváló kontraszt, nagyszerű részletek és páratlan színek

A 4K UHD tartalom legújabb szabványa a nagy dinamikatartomány. A TCL 75T8B jelentősen bővíti a kontraszt és a színek skáláját. A HDR pontosan reprodukálja a világos és sötét árnyalatokat, pontos színekkel és káprázatos képi részletekkel. A TCL 75T8B televízió HDR10+ és Dolby Vision technológiával büszkélkedhet, így világosabb fényeket és sötétebb sötétebbeket élvezhetsz, miközben az összes finom részlet megmarad.
TCL T8B Google TV

A TCL TV-k büszkék tiszta és sima képükre

Az akciófilmek, a sportközvetítések és a gyors játékesemények nagyszerű élményt nyújtanak a tévében. A TCL 75T8B natív frissítési frekvenciája 144 Hz. Ennek a 144 Hz-es frissítési gyakoriságnak köszönhetően a jel feldolgozása a legjobb módon történik, legyen az 50 Hz, 60 Hz, 100 Hz, 120 Hz vagy 144 Hz.

TCL T8B Google TV

Több HDR nagyfelbontású formátum támogatása

A TCL 75T8B televíziónál a forrás nem számít, mivel számos lehetőséget kínál a kiváló képminőség biztosítására. A készülék támogatja a HDR10, HDR HLG, HDR10+ vagy HDR DOLBY VISION technológiát. A TV-vel Dolby Vision tartalmakat élvezhetsz a Netflix, Disney+ és HDR10+ platformokon az Amazon Prime Video kínálatában. A TCL 75T8B mindig az elérhető legjobb HDR formátumot kínálja.

TCL T8B Google TV

Optimalizált játékélmény a Game Master 3.0-val

A TCL 75T8B optimalizált játékélményt biztosít a HDMI 2.1 interfésznek és az ALLM vagy Game Bar funkcióknak köszönhetően. Az okostévé automatikusan a legkisebb késleltetést és a legjobb képbeállításokat nyújtja a játékhoz. A TCL 75T8B nagy frissítési frekvenciájú panellel rendelkezik, és támogatja a FreeSync Premium Pro-t. A 240 Hz-es Game Accelerator technológiának köszönhetően automatikusan megtapasztalhatod a legzökkenőmentesebb akciót, a legalacsonyabb késleltetést és a legjobb képbeállításokat a játékokhoz.
*5,7 ms 4K 120 Hz-es HDR-nél, a legújabb játékkonzol HDMI 2.1-vel vagy PC HDMI 2.1-gyel szükséges

TCL T8B Google TV

Hangrendszer Dolby Atmos támogatással

A TCL okostévé modern és erőteljes 2.1 ONKYO hangmegoldással van felszerelve, integrált subwooferrel a mélyhangok fokozása érdekében.
*A Dolby, Dolby Vision, Dolby Atmos és a dupla-D szimbólum a Dolby Laboratories Licensing Corporation bejegyzett védjegyei.

Rengeteg szórakozás a Google TV-vel

A Google TV platformon garantáltan megtalálhatod azt, ami tetszik! A készülék egy helyen kínál filmeket, műsorokat és élő tévéműsorokat* és egyéb tartalmakat a különböző alkalmazásokból és előfizetésekből, és közvetlenül számodra rendszerezi azokat a TCL 75T8B okostévé főoldalán.

* Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem érhetők el minden országban. A rendelkezésre állástól függ.
TCL T8B Google TV
TCL T8B Google TV

Tartalom megosztása okoseszközökről

Játssz le tartalmakat a mobiltelefonodról, a tabletedről vagy a laptopodról a Miracast, a Chromecast vagy az Airplay 2 segítségével a TCL 75T8B okostévén! Vezetékes kapcsolat nélkül élvezheted kedvenc tartalmaidat az okostévé nagy képernyőjén, beleértve a nyaralásról készült fényképeket és videókat.

TCL T8B Google TV

Hangvezérlés a Google Assistant segítségével

Vezéreld a TCL 75T8B okostévét a hangoddal a Google Assistant szolgáltatáson keresztül, és élvezd a még nagyobb rugalmasságot és kényelmet! Anélkül, hogy felállnál a székedből, kiválaszthatod a tartalmat, alkalmazásokat futtathatsz, bekapcsolhatod a tévét, válthatsz bemeneteket, filmeket kereshetsz és még sok mást csinálhatsz.

*A hangvezérlést a TV alján található mikrofonkapcsoló be- vagy kikapcsolásával be- és kikapcsolhatod.
*Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem érhetők el minden országban. A rendelkezésre állástól függ.
TCL T8B Google TV

Csevegj ismerőseiddel és tarts videohívásokat a Google Meet-en keresztül

A TCL okostévé összeköthet a világgal a Google Meet alkalmazáson keresztül! Egyéni és csoportos hívásokat kezdeményezhetsz, hangjegyzeteket küldhetsz, hang- és videófelvételeket rögzíthetsz. Működéséhez kompatibilis kamera szükséges.

*A Google Meet a Google LLC védjegye.

A TCL 75T8B a legmagasabb minőséget kínálja

Élvezz bármilyen tartalmat igazán kiváló minőségben, és kényeztesd magad végtelen mennyiségű szórakozással a Google TV platformon! A TCL 75T8B tévén a HDR-nek, a Dolby Vision és a HDR10+ technológiáknak köszönhetően a legjobb minőségű tartalom érkezik.

TCL T8B Google TV
TCL T8B Google TV

Ultravékony, keret nélküli fém kivitel

A TCL 75T8B lenyűgöző minimalista stílussal büszkélkedhet, így illeszkedik a modern enteriőrbe. Az elegáns keret nélküli kialakítás ötvözi a művészetet és a technológiát, maximalizálja a képernyő méretét, és szinte minden belső térben megtalálja méltó helyét. A TCL 75T8B Google TV gyártásáhozprémium fém elemeket használnak, amely biztosítjaa tartósságot és a nagyszerű megjelenést.

TCL T8B Google TV

TV állítható állvánnyal

A TCL 75T8B elegáns, stabil lábakkal rendelkezik, amelyeket két különböző pozícióban állíthatsz be. A TV szélein, vagy a TV közepéhez közelebb is elhelyezheted azokat. Ezt megteheted esztétikai szempontok alapján, vagy ha soundbart szeretne az okostévé alá rakni.

TCL T8B Google TV

A TCL 75T8B Google TV támogatja a Multisound funkciót

Add át magad a TCL okostévé hangszóróiból érkező hangnak, és egyidejűleg streameld azt például Bluetooth fejhallgatóba! A beépített hangszórók és fejhallgatók hangereje külön szabályozható, így mindenki beállíthatja a kívánt hangerőt.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, TÜV Low Blue Light, TÜV Flicker-Free
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Home Kit

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 166,6 cm
Magasság 103,5 cm
Mélység 34,3 cm
Magasság talp nélkül 95,8 cm
Mélység talp nélkül 7 cm
Tömeg 23,9 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Titán

Audió

További audió tulajdonságok Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WK690f7j
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  75T8B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05