Oldal frissítése

75" TCL 75P755

Ingyenes
szállítás boltjainkba
512 190 Ft

75" TCL 75P755

Szeretnéd mozi minőségben élvezni a filmeket otthon is? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen TCL televízió. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a rengeteg válogatott sorozat és film a közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Cloud gaming garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. Ezen TCL Smart TV a modern Google TV operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését titán szín egészíti ki. VESA szabványú tartóra lesz szükségünk a TV falra való szereléséhez, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 75
Televízió 75

75" TCL 75P755 TV alapvető tulajdonságai

  • Eme TCL televízió valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Nagyszerű vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Eme TCL Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszerrel működik
  • Direct LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR és TÜV Low Blue Light
  • Dolby Atmos, DTS HD, Térhangzás, DTS:X és DTS Virtual: X gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb közkedvelt funkciói közé tartozik automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer és Facebook Watch

Lenyűgözően éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Eme TCL TV rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi képpontot kapott, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, melynek köszönhetően minőségromlás nélkül élvezhetjük a filmeket és egyéb műsorokat. A Direct LED technológia lehetővé teszi a precíz zóna-háttérvilágítást, amely intelligensen alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást.

Televízió 75
Televízió 75

LCD LED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV magával ragadó szórakozást nyújt. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket biztosít, aminek hála nyugodtan filmezhetünk még jól megvilágított szobában is. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely megvilágítja a képernyőt a tiszta és fényes kép érdekében.

HDR formátum támogatás

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10 a kép fényerejét a legnagyobb fényerejű jelenetnek megfelelően állítja be. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához. Hála a Dolby Vision technológiának, még maximális fényerő mellett is garantált a gazdag színárnyalat-paletta.

Televízió 75
Televízió 75

Urald az összes játékot ezzel a nagyszerű TCL TV-vel

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban győz a jó grafika, rövid válaszidő és a gyors reakció. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Cloud gaming funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. A VRR-nek köszönhetően a játékok gyönyörűen és simán futnak, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvenciával folyamatos és pontos a mozgás. Eme TCL TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Korlátlan szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ez a remek Google TV smart TV sok hasznos funkciót rejt, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Nagyon leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb nézők számára. Gyorsan és egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy újra manuálisan beírnák a címét a billentyűzeten. Mostantól az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Nincs más dolgunk, csak megnyomni egy gombot a kedvenc streaming szolgáltatásunk eléréséhez.

Televízió 75
Televízió 75

Használd ki a fejlett TCL TV összes smart funkcióját

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz külső eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Köszönhetően az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Atmos, DTS HD, Térhangzás, DTS:X és DTS Virtual: X. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang sokkal pontosabban és valósághűbben fog terjedni a térben. Biztos tetszeni fog az automatikus hangerőszabályozó funkció. Itt a TV folyamatosan figyeli a hangerőt, és automatikusan elkerüli a túl hangos vagy halk hangokat amikor átváltunk egyik programról a másikra, vagy reklám következik. Nagy előnyt jelent, hogy a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét külön tudjuk állítani. Ha fejhallgatót csatlakoztatunk a TV-hez, könnyedén beállíthatjuk a számunkra kellemes hangerőt, nem lesz negatív hatással a többiekre, akik a beépített hangszórót hallgatják.

Televízió 75
Televízió 75

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a fejlett TCL LCD LED TV elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely egy speciális keresési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat.

Színmélység:

10

Méretek:

103,5 × 166,6 × 34,7 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

95,8 × 7 cm (ma×mé)

Tömeg:

23,2 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, TÜV Low Blue Light
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, F1 TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 166,6 cm
Magasság 103,5 cm
Mélység 34,7 cm
Magasság talp nélkül 95,8 cm
Mélység talp nélkül 7 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 133 cm
Tömeg 23,2 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Titán

Audió

További audió tulajdonságok Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WK690f3a9d
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  75P755
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05