Oldal frissítése

75" Sony Bravia XR-75Z9J

Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 281 090 Ft

75" Sony Bravia XR-75Z9J

A Sony Bravia XR-75Z9J okostévé legreálisabb képet jeleníti meg 8K felbontásban

Díszítsd nappalidat egy új csodával a Sony Bravia XR-75Z9J Android rendszerű okostévé formájában, és hagyd, hogy elkápráztasson a reális 8K felbontás a 75"-os képernyőn. A modern technológiák és algoritmusok használatának köszönhetően élénk színekben élvezheted a sima és részletes képet. A Sony Bravia XR-75Z9J okostévé nagy előnye a Full Array LED háttérvilágítás használata. A SonyBravia XR-75Z9J-t LAN-kábellel vagy vezeték nélküli WiFi-n keresztül csatlakoztathatod az internethez. A DolbyVision és a Dolby Atmos technológiák mozihoz hasonló élményt nyújtanak. A térhangzás a 90 W-os hangszórókon alapul. Az Android TV több nagy dinamikus tartományú formátumot támogat, mint például a Hybrid Log-Gamma és a HDR10. 

A Sony Bravia XR-75Z9J okostévé  legfontosabb jellemzői

  • A tévé 75" képátlóval rendelkezik, és valósághű 8K felbontással működik
  • A Sony Bravia XR75Z9J helyi Full Array LED tompító funkcióval rendelkezik
  • A 90 W-os hangszórók és a Dolby Atmos technológia biztosítja a minőségi hangzást
  • A Sony Bravia XR-75Z9J az Android rendszert használja, amely számos intelligens funkciót és alkalmazást kínál
  • A Sony TV előnye a Google TV támogatása is
  • Külső HDD csatlakoztatása után felveheted a kedvenc programjaidat
  • A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően intelligens eszközöket és soundbart is csatlakoztathatsz.
  • Az internethez WiFi vagy LAN kábelen keresztül csatlakozhatsz
  • A Sony Bravia XR-75Z9J TV támogatja a hangvezérlést
  • A TV-n speciális játékmód is található a játékosok számára

A Sony Bravia XR-75Z9J tévé kognitív intelligenciával rendelkező processzorral van felszerelve

Az egyedülálló Cognitive Processor XR processzor újabb szintre emeli a tévézés élményét. Ennek a processzornak köszönhetően a Sony Bravia XR-75Z9J TV az emberi látást és hallást modellezve új élményt hoz létre, a jelenet közepébe varázsolva a nézőt.

Élvezd úgy a 8K képet, ahogyan az emberi szem észleli

A Sony Bravia 75Z9J hihetetlenül mély, természetes, részletes, színes képet nyújt, amely a lehető legvalóságosabbnak tűnik. A forradalmi processzor elemzi az emberi perspektívát, és rövid idő alatt rengeteg elemet képes keresztelemezni és optimalizálni. Ez a technológia a Full Array LED panellel együtt rendkívül valósághű képet mutat részletekkel és valódi kontraszttal a Sony Bravia XR-75Z9J TV képernyőjén

Sony Bravia XR-75Z9J

A Sony Bravia XR-75Z9J minden színt pontosan jelenít meg

A Sony okostévé széles színskálával működik. Az XR TRILUMINOS PRO algoritmusnak köszönhetően a Sony Bravia XR-75Z9J minden részletében képes reprodukálni a természetes színárnyalatokat, biztosítva a reális színvisszaadást.

Sony Bravia XR-75Z9J

Reális képmélység

Az XR Contrast Booster 15 technológia úgy állítja be a fényerőt, hogy nagyobb csúcsokat produkál a fényeknél és mélyebb feketét ad az árnyékokbanEz lélegzetelállító kontrasztot ad a Sony BraviaXR-75Z9J-nek.

Sony Bravia XR-75Z9J

A Sony Bravia XR-75Z9J képes az elveszett textúrák reprodukálására

A Sony Bravia XR-75Z9J TV bármilyen tartalmat vagy forrást 8K közeli felbontásra képes konvertálni az XR 8K Upscaling funkciónak köszönhetően. A Cognitive Processor XR rengeteg adattal rendelkezik az elveszett textúrák és részletek helyreállításához.

Sony Bravia XR-75Z9J

A Sony Bravia XR-75Z9J elmosódás nélkül mutatja a képet

A TV intelligens mozgásfeldolgozással működik, amely biztosítja a sportközvetítések és az akciójelenetek zavartalan megtekintését kellemetlen elmosódás nélkül. Az XR Motion Clarity technológia elemzi az adatokat és biztosítja, hogy a Sony Bravia XR-75Z9J képe tiszta és sima legyen.

A Sony Bravia XR-75Z9J tévén minden hangból magával ragadó élmény lehet

A Sony Bravia XR-75Z9J okostévé kiváló minőségű 90 W-os hangszórói  magával ragadó hangot hoznak létre a Cognitive Processor XR processzorral együtt. Ennek köszönhetően olyan hangot fogsz hallani, mint még soha, mivel most sokkal tisztábban hallasz mindent, bármit is nézel. A Sony Bravia XR-75Z9J TV tökéletesen harmonizált képet és hangot biztosít.

Sony Bravia XR-75Z9J

A Sony Bravia XR-75Z9J harmonizálja a hangot és a képernyőn megjelenő akciót

Az XR Sound Position funkció segítségével a Sony Bravia XR-50X93J TV képe realisztikus hangzással egészül ki, amely tökéletesen megfelel az aktuális jelenetnek.

Sony Bravia XR-75Z9J

3D térhatású hang vesz körül

Bármit is nézel, biztos lehetsz benne, hogy surround hangzás vesz körül. A Sony Bravia XR-75Z9J az XR Surround technológiát használja, amely térhatású hangot hoz létre, hogy átfogó tartalommegtekintési élményt nyújtson számodra.

Sony Bravia XR-75Z9J

A Sony Bravia XR-75Z9J javítja a hangot a párbeszédek során

A Sony Bravia XR-75Z9J intelligens TV a Voice Zoom 2 technológia használatával automatikusan növeli a párbeszédek hangerejét. A Voice Zoom 2 észleli a hang típusát, elemzést végez, és javítja a tisztaságot.

Hangparancsokkal is vezérelheted a Sony Bravia XR-75Z9J tévét, és a Google TV széles választékából válogathatsz

A hangoddal gyorsan megtalálhatod a Sony Bravia XR-75Z9J TV-n, amit nézni szeretnél. Bemondhatod a teljes címet, vagy megadhatsz egy általános parancsot, amely segítségével megnézheted a kiválasztott műfajban található szélesebb választékot. A Google TV-n több mint 700 000 filmhez és műsorhoz férhetsz hozzá a streaming szolgáltatással.

A Sony Bravia XR-75Z9J támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit szoftvert, és beépített Chromecasttal rendelkezik

Ha iPhone-od van, értékelni fogod, hogy a Sony Bravia XR-75Z9J támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit szoftvert. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen csatlakozz a TV-hez, és video- és hanganyagot továbbíts a Sony Bravia XR-75Z9J képernyőjére. A beépített Chromecast segítségével könnyedén streamelhetsz videókat, fényképeket és egyéb tartalmakat  okostelefonodról a Sony Bravia XR-75Z9J készülékre. Csak nyomj meg egy gombot a készüléken, és a telefonod segítségével egészen új dimenziókat nyithatsz meg.

A Sony Bravia XR-75Z9J intelligens távirányítót használ

Az összes csatlakoztatott eszközt egyszerűen, egyetlen intelligens vezérlővel vezérelheted. Például egy gombnyomással bekapcsolhatod a kedvenc streaming szolgáltatásodat a Sony Bravia XR-75Z9J készüléken.

A Sony Bravia XR-75Z9J kíméli a környezetet

A Sony Bravia XR-75Z9J TV alkatrészei újrahasznosítható SORPLAS műanyagból készülnek, amely nagy arányban újrahasznosított műanyagot tartalmaz.

A Sony Bravia XR-75Z9J állítható Prestige állvánnyal rendelkezik

A designos állvány ízlés szerint állítható. A Sony Bravia XR-75Z9J univerzális TV-állványa két irányban állítható:

  • az alapértelmezett beállítás segít a képre fókuszálni
  • a keskeny beállítás ideális kisebb polcokhoz
  • hangprojektor-beállítás
Sony Bravia XR-75Z9J

A Sony Bravia XR-75Z9J minimális peremmel  rendelkezik

A Sony Bravia XR-75Z9J TV abszolút minimális peremmel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a lehető legjobban magára a képre koncentrálj, és ne a keretre.

Sony Bravia XR-75Z9J

Kiváló design minden irányból

Az okosan elhelyezett kábeltartók elrejtik az összes olyan kábelt, amely a Sony Bravia XR-75Z9J csatlakozásait biztosítja. A TV minden oldalról jól fog kinézni.

Sony Bravia XR-75Z9J

Prémium távvezérlő háttérfénnyel

A Sony Bravia XR-75Z9J TV távirányítója szálcsiszolt alumíniumból készült, amely prémium megjelenést kölcsönöz neki. A háttérvilágítású gombok kényelmes kezelést biztosítanak sötét helyiségben is.

A Sony Bravia XR-75Z9J okostévé a helyiség körülményeihez optimalizálja a képet és a hangot

A Sony Bravia XR-75Z9J okostévé képernyőjén fényérzékelők találhatók, amelyek a helyiség fényviszonyaitól függően állítják be a képernyő fényerejét. Az akusztikus kalibrálás hasonló elven működik, beállítva a Sony Bravia XR-75Z9J TV hangkimenetét.

Sony Bravia XR-75Z9J

A Sony Bravia XR-75Z9J precíz akusztikus kalibrálást használ

Nem számít, hova telepedsz le. A Sony Bravia XR-75Z9J képes felismerni a tartózkodási helyedet és ahhoz szabni az audiokimenetet, így úgy élvezheted a hangot, mintha közvetlenül a Sony Bravia XR-75Z9J képernyője előtt ülnél.

Sony Bravia XR-75Z9J

Kifejezetten a Netflixhez tervezett mód

A Sony Bravia XR-75Z9J TV repertoárjában megtalálható a Netflix eredeti programjai számára kifejlesztett mód is. Ennek köszönhetően a rendező víziója és szándéka teljes mértékben megmarad.

Sony Bravia XR-75Z9J

A Sony Bravia XR-75Z9J IMAX Enhanced tanúsítvánnyal rendelkezik

Ez a tanúsítás garantálja, hogy a Sony Bravia XR-75Z9J TV hűen reprodukálja a képet és a hangot.

Sony Bravia XR-75Z9J

Élvezd a moziélményt

A Sony Bravia XR-75Z9J okostévé támogatja a Dolby Vision technológiát, amelynek köszönhetően minden jelenet szó szerint életre kel a szemed előtt. Az Atmos Dolby technika térhangzással tölti meg a nappalit.

Sony Bravia XR-75Z9J

A Sony Bravia XR-75Z9J nagy kontraszttal rendelkezik

A Sony Bravia XR-75Z9J Contrast Booster 15technológiával büszkélkedhet, amely pontosan kiegyensúlyozza a fénykibocsátást teljes képernyőn. Ezzel képes elhomályosítani a képernyő egyes területeit, míg másokat megvilágít. Valamennyi jelenetnek reális mélysége lesz, számos részlettel. A Sony Bravia XR-75Z9J a fényerőt a magasabb tükröződési határok és a gazdagabb feketék árnyékában állítja be. Valamennyi jelenetnek reális mélysége lesz, számos részlettel.

Sony Bravia XR-75Z9J

Élvezd a határtalan szórakozást

A Sony Bravia XR-75Z9J TV-n rengeteg film vár rád. A Pure Stream és az IMAX Enhanced biztosítja a tévézés kivételes minőségét.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 8K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2021

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Canal+, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Kodi, Steam Link
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS7912b
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  XR75Z9JAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20